Milanezi s Balkana
Mrki, u pravu si ti brate, ali djabe ti to ovdje tupis.

Reply
sta vi bas vjerujete svakom napisu na nekom portalu, u novinama ...? Ne znam za vas al meni je smjesno povjerovat u ovu glupost. do prije par mjeseci su se trgali svi najjaci svjetski klubovi za sharawija a sad odjednom je meta genoe. Mislim meni to nema smisla. a da ne pricam o jos nekim glupostima koje navodite za alegrija i ostale a ticu se njihovih privatnih stvari, medjuodnosima itd. (prvenstveno sam takvih pizdarija procito od ensara). sta novinari znaju sta je jedan alegri rekao nekom za ruckom, kakav je tko bio na treningu, sta tko ima u glavi i sta misli, koji je razlog sto ne igra i slicno, mislim ono nebuloze
Reply
(11-13-2013, 09:15 PM)josip Wrote: sta vi bas vjerujete svakom napisu na nekom portalu, u novinama ...? Ne znam za vas al meni je smjesno povjerovat u ovu glupost. do prije par mjeseci su se trgali svi najjaci svjetski klubovi za sharawija a sad odjednom je meta genoe. Mislim meni to nema smisla. a da ne pricam o jos nekim glupostima koje navodite za alegrija i ostale a ticu se njihovih privatnih stvari, medjuodnosima itd. (prvenstveno sam takvih pizdarija procito od ensara). sta novinari znaju sta je jedan alegri rekao nekom za ruckom, kakav je tko bio na treningu, sta tko ima u glavi i sta misli, koji je razlog sto ne igra i slicno, mislim ono nebuloze

I sa ovim zadnjim dijelom o MAxu se slazem josipe.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
el sdahrawi ne ulazi u allegrijeve planove. bolje receno ni jedan igrac ne ulazi u te planove, jer on ne zna igracima objasnit svoj plan. inace bi u suprotnom ono na terenu izgledalo necemu. Da ti objasnim kroz primjer, posto vidim da ne kontas: Dodje ti jedan Pep koji je trenirao Barcelonu i igrao jedan posesivni fudbal gdje se previse dodaje, i gdje 10 igraca kreira igru, u jedan tradicionalni Bayern. Bayern koji je do tada bio kao sve staromodne ekipe sa 3 defazivca, jednim ofanzivnim bekom, vezni red, i napad. Igrali su standardni fudbal gdje krila prodiru i u sredini imas napadaca koji ceka loptu. E sad, ovo ljeto se to sve promijenilo. Mislim prvo je se promijenilo sa Jupp-om kad im je covjek rekao da to ne moze, pa ih je sastavljao i sastavljao, kud vise bio je blizu otkaza prije tacno 11 mjeseci radi rezultata, ali odjednom proradi mu ekipa. E sad je stigao Pep, koji trazi potpuno nesto novo. Odjednom ni onaj sjajni Dante mu ne valja. A zasto? Pa ne krece se. Taj covjek im je uvukao sistem gdje svi 10 igraca je u pokretu, svakom mozes dat loptu i svako je zna dodat, i upravo to je problem. Valja to objasnit igracima. I zato se javio Lahm i Schweini ovog ljeta sa iskazima ovo je uzas, igramo sjajno a onda na trenutke ispadamo toliki amateri. Jer ekipa u trenutku se potpuno raspadne, jer nisu ustimani. I covjek je radio na tome, i evo sad ih sastavio.
E sad se vratimo onoj nasoj budali, koji je sistem on u ovi 3,5 godine uvukao u ove igrace??? Evo 3,5 godine vrti i vrti taktike, i odjednom mu upali taktika na proljece i tad ga krene. Pa vidis koja razlika u radu? Evo sad sam ti je napisao da ne moze biti bolje. A ako i sad ne shvatas, e onda ne znam. Znaci Allegri nije trener koji zna objasnit igracima ko sta mora radit na terenu. Njemu trebaju gotovi igraci koji ce odma znat taj sistem. Znaci treba mu igrac koji je tu poziciju vec igrao i njegov bivsi trener ga sve pojedinosti naucio (Constant, ili Matri), tako da kad dodje kod Maxa samo treba da izadje na teren i igra. Jer Max ne zna uputit igraca. Jednostavno ne zna. Sharawi, Binho, Niang, sve igraci koji propadaju kod njega, cak ce i Balloteli bit unisten. Konj je mislio dovuci Matrija koji je kod njega u Cagliariju znao igrat, i da ce ga Matri izvuc jer Matri zna taj sistem, ali Matri ne zna igrat sa ovom sredinom. Znaci opet se vraca na Allegrija koji veznom redu ne zna objasnit kakve lopte Matri treba, i eto ti sad ceh od 12 miliona na terenu. Covjek igra bez ideje. Jel shvatas sad koji je Allegrijev problem i zasto hoce da se rijesi Sharawia? On ne zna sta ce snjim, a mora vratit pare koje potrosio na budalestine ala Matri. Gledaj COnstant i Emanuelson, doveden Constant i kojim slucajem covjek zna tacno sta treba radit na lijevom beku po Maxovim idejama, i odma ode Emanuelson, jer nije bio u stanju da objasni decku svoje ideje. E sad kad je Constant zaboravio, kad se vezni red promijenio, kad nema Sharawia naprijed, sad valja Constantu objasnit koja mu je zadaca. Ali, vracamo se na pocetak: Allegri to ne zna. I zato sad ni Constant ne valja, vec odjednom i Emanuelson moze igrat, koji je odlicno igrao u FUlhamu.
Pa po Bogu brate ne moze svako biti trener, ne moze. I Allegri to nije. Vjerujem da bi i dejo mogao odradit isti onaj posao na klupi Milana.
Svaka cast Sharawiu sto nece da ide, vec hoce ovdje da se trudi i pokaze. Bravo majstore.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Kru te mazo Ensare, hahaha. dodjem citati novosti na forumu i vidim tvoje dvije knjige bokte, daj krace i jasnije pisi.
Reply
(11-13-2013, 10:34 PM)MEMO Wrote: Kru te mazo Ensare, hahaha. dodjem citati novosti na forumu i vidim tvoje dvije knjige bokte, daj krace i jasnije pisi.

ma s mobitela Wink
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Drago mi je da ne citas moje povrsne postove duboki realisto. Jebiga ja bar ne zivim u iluziji da znam bolje od drugih a baratam iskljucivo cistim cinjenicama. Znaci nikakvi 442 222 845 i slicne neboluze. Samo ono sto znam a znam ono sto vidim. Znaci 1 2 3 mjesto i svake godine medjub 16 u Evropi. Ti ako mislis da mozes bolje prijavi se.
I da, Kovacic je mazlum i idiot.
Hej covjece vi isti ste ovdje pljuvali i Ancelotija covjeka koji je osvojio sve sto se moglo osvojiti. Vi ste ga naravno proglasili neznalicon. A to sto se vecina trenera bivsih i sadasnjih igraca Milana slaze da je Alegri do sada dobro vodio Milan to naravno presucujete. Citam vecinu toga o Milanu i do sada sam cuo samo 2 puta lose o Alegriju. Neki fasisticki idiot iz Lega Nord totalno nebitan lik i meni nepiznat menadjer prije 3 4 mjeseca.
I narvno nekoliko vas pametnjakovica sa ovog foruma koji prebacuju na Arsenal kada Milan ne vodi jer tamo se igra pravi fudbal.
Joj ovom forumu treba dobar moderator pa za prvo sranje odnosno vrijedjanje igraca i strucnog staba odmah ban. Brate internet je siroko polje. Fino napravite forum klub pametnjakovica koji naravno o fudbalu znaju vise od trenera Milana.
Reply
Mozda nam treba forum na kojemu se ne smije kritizirati, nego se onako pognute glave puši sve šta netko kaže i sa svime se bude zadovoljan i slaže. Bilo bi dobro i da taj forum ima jednu malu crkvicu ili tako nesto da mogu ljudi klečati u mraku.

Ti brojevi koje ti spominješ NISU SVE. Nogomet nije statistika. Mi nikada nismo imali 100% iz naše ekipe, i za to je kriv trener. E sada, ako ti mislis da je on radio dobar posao, jebiga, tako mislis. Ja mislim da nije. I da nije pravi trener. Tj. da je trener treće klase. Doslovno, trećeg reda. Da, ja sam realan, a ti to ne želiš biti jer on je trener Milana.

Dalje, nigdje na svijetu kolege u istom poslu nepljuju jedni po drugima. To neces nigdje vidjeti do kraja života vjerojatno. Mislim da je neki dan Spalletti rekao kako ne razumije zasto Allegri uvijek radi iste pogreske, procitao sam na milannews.it, ili negdje. Nije bitno. Ali NORMLANO je da drugi u klubu i opcenito ne govore javno. Ali ako gledas ikada SKY, i analize poslije utakmica u studiju ( ajax-milan, barca-milan kao pravi primjeri, a i serie a ) oinda ces vidjeti sto indirektno pricaju ti ljudi a sto on radi. I jos na koji nacin odgovara na njihova pitanja poslije tekme.
"Mi smo stajali na 30m protiv Ajaxa zato sto mi to radimo protiv jačih ekipa..." A Panucci, Vialli i ovi tamo se pogubili jadni ljudi.

Evo ti ovo sto ensar priča. Koja je naša FORMACIJA igre? Koja? 4-4-1-1? Prije 3 tj je bila 4-3-3. Prije 3 jos je bila 4-3-1-2, a prije? 3-5-2 ili sta ja znam. Sto oni rade na terenu pobogu?

Zna se kad je trener loš jebiga. Ali sto cu ja kada ti neces priznati.

Pa on je gotov sada kada dođe Honda. Samo jos jedan problem više. Shaarawy, Balo, Kaka', Honda, Saponara, Robinho, MATRI, Pazzo... A moraju mu igrat 3 zadnja vezna jer ne zna drugacije. JAdan covjek...

P.S.

Odakle da ja znam kakav je Kovacic? Sto me briga kakav je uopce. On ima 19 god i igra za Inter. Ali on je idiot. A ti nisi.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
allegri je vrhunski trener...ukratko
Reply
Ali pazi situaciju na forumu. Jedina ozbikjnija rasprava koja se vodi na ovom forumu, i cemu on sluzi na kraju krajeva, jest izmedju pristalica i protivnika allegrija. Sasvim normalna situacija da se suprotstavljaju misljenja.

Ali ne, neki jednostavno ne podnose drukcije misljenje i onda krece neargumentirano naoadanje tipa 'on je idiot' i 'a di si ti bio te i te godine'.

Cudesno, naprosto cudesno.
Reply