12-17-2013, 08:31 PM
Posto igra desnog beka, to znaci da prodaju Abatea definitivno...a ni ja ga nesto nisam primijetio, ali kao i Roma je bila zagrijana za njega.
|
Milanezi s Balkana
|
|
12-17-2013, 08:31 PM
Posto igra desnog beka, to znaci da prodaju Abatea definitivno...a ni ja ga nesto nisam primijetio, ali kao i Roma je bila zagrijana za njega.
12-17-2013, 10:11 PM
To je onaj što je zalomio Zakarda i zabio nam. Ofanzivno orijentisan pa mu prija 3-5-2 u Torinu, kao dosta klubova se ineteresuje za njega.
12-19-2013, 05:00 PM
http://supersport.ba/magazin/saznajte-ko...lotii.html
nasa budala ima skoro 3 000 000 po sezoni...hahaha...lol
galliani ostaje...to je super stvar...ja ne mogu zamislit milan bez njega...
Vlastitog se kluba dotaknuo i predsjednik Silvio Berlusconi prilikom govora na skupštini svoje stranke Forza Italia: - Sjetite se da je AC Milan bio u Seriji B. Tada sam ja došao i obećao da će biti najbolja momčad na svijetu, ali nitko nije vjerovao, pa čak ni igrači. Sada ću se vratiti i brinuti za momčad na osobnoj bazi i udahnuti joj novi život u Seriji A i Ligi prvaka. evo malo nade za nas navijace povezuju nas sa AVB-om....moje misljenje je da ne postoji losiji trener od allegrija...ipak postoji...ali on je zauzet..zaccheroni
12-20-2013, 06:50 PM
Clarence Seedorf trener Milana od iduće sezone!
12-21-2013, 03:24 PM
Galiani demantovao mada to ne mora ništa da znači.
Nisam oduševljen idejom da nas preuzme neko kome je to prvi posao trenera.
12-22-2013, 02:20 AM
Ja sam "zadovoljan" izborom Seedorfa iz jednog jedinog razloga, zato sto ce ovi nazovi strucnjaci na forumu koji su toliko pljuvali po ALegriu tek tada da shvate koliko je zapravo Alegri bio trener i koliko ce taj Seedorf da bude jedna smijurija koja je produkt slabosti Milana i jednostavne nezainteresovanosti njegovih vlasnika da povuku ijedan pravi potez. Vrijeme je najbolji sudija, pa ce nam sve pokazati
12-22-2013, 08:05 AM
zasto mislite da bi seedorf bio los trener? ja ne tvrdim da ce biti dobar...ali ni da ce biti los kao cijeli forum ovdje..
12-22-2013, 10:33 AM
(12-22-2013, 02:20 AM)huss Wrote: Ja sam "zadovoljan" izborom Seedorfa iz jednog jedinog razloga, zato sto ce ovi nazovi strucnjaci na forumu koji su toliko pljuvali po ALegriu tek tada da shvate koliko je zapravo Alegri bio trener i koliko ce taj Seedorf da bude jedna smijurija koja je produkt slabosti Milana i jednostavne nezainteresovanosti njegovih vlasnika da povuku ijedan pravi potez. Vrijeme je najbolji sudija, pa ce nam sve pokazati I da je Seedorf najlosiji trener na svijetu, i da je gori od Allegria, to ne umanjuje cinjenicu da je Allegri sranje. Ne znam kakvu ti logiku ovdje imas?? Veceras derbi! Ajde da dobijemo ovo samo zato sto je derbi, ionako se sezona gotova za nas. Krece MAtri, juhu.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti ) |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|