Milanezi s Balkana
Ne bih sad kritikovo ekipu koja nam je pre par dana osigurala skudeto, ovi su se ipak previše napalili, atmosfera je bila odlična, dali preko prekida i tu završili veliki posao, malo nismo imali sreće sa onim stativama i povredama, ali koliku promenu je uneo Ibra, pa malo je falilo da da dva gola uz triput kraću igru od ostalih. A i Robi je promašio onu odličnu priliku da na početku već imamo rezultat za prolaz. I da, jel možemo mi neki put da probamo da centriramo iz kornera, kao što se to u većini slučajeva širom sveta radi?
Svejedno, važno da je scudeto naš. To je bio glavni cilj ove sezone.
Devilcool
Reply
ali zasto se i ovaj kup nije mogao uzet?zasto se nije maksimalno riskiralo sa svim igracima i pokusalo proci u finale?krivo mi je skroz sto smo ispali.bas sam se ponadao duploj kruni i onda ovo sranje.ja bi pirla odmah sad prekrizio zauvijek.hvala na svemu i dovidjenja.tvoje je odavno proslo.zao mi antoninija sto se ozljedi,nadam se da nije nista ozbiljno i da ce uskoro zaigrati hrabro i srcano kao sto uvijek igra,ali za neki drugi klub.za nas nikad vise.njegova igra je nejdepresevnija i najdestruktivnija igra u povijesti nogometa.samo mu je bitno da se rijesi lopte i doda ju nazad.al dosta o njemu.hvala dovidjenja.robinho je igracina,sve to stoji,ali kao sto sale rece previse je on zicera potrosio.on nema mozga.on loptu sutne pa gdje ode.to tako ne ide.al neka ostane robihno.valjda ce to popraviti nagodinu.bonera nije vrijedan komentara.pato je opet razocarao.mogli bi mi njega trapiti nekome i dovesti nekog drugog.nadam se.sedorf isto.hvala ti za sve i za spektakularnu zavrsnicu ove sezone ali dosta je bilo.hvala dovidjenja.druge necu komentirati.neki dobri neki losi.manje vise.treba reci da je silva konacno pogrijesio.hehehe.ajd da i to dozivimo nakon dugo vremena.
Reply
Zaista ne znam sta vise da mislim o Patu. U svakom slucaju sve manje imam povjerenja u njega. Cassano je i bolji i korisniji i ubojitiji.
Per aspera ad astra!
Reply
Ono sinoć je bilo preloše, ne bih nikog posebno kritikovao ipak su prije 3 dana osvojili scudetto pa im mogu oprostiti ovu lošu partiju, samo mi je žao jer smo imali idealnu priliku da prvi put u historiji kluba osvojimo duplu krunu a nismo je iskoristili.
Reply
(05-11-2011, 09:25 AM)adis Wrote: Ono sinoć je bilo preloše, ne bih nikog posebno kritikovao ipak su prije 3 dana osvojili scudetto pa im mogu oprostiti ovu lošu partiju, samo mi je žao jer smo imali idealnu priliku da prvi put u historiji kluba osvojimo duplu krunu a nismo je iskoristili.

imao je Milan više sezona sa duplom krunom...2003.,1994.,....Devilcool

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
dupla kruna se misli na skudeto i kup, a 2003 smo osvojili LS i kup sto jeste 2 pehara ali nije dupla kruna Big Grin
i tacno je da nismo nikad osvojili duplu krunu, nadam se sledece sezone po 1 put...
Reply
(05-11-2011, 03:32 PM)hadivelko Wrote: dupla kruna se misli na skudeto i kup, a 2003 smo osvojili LS i kup sto jeste 2 pehara ali nije dupla kruna Big Grin
i tacno je da nismo nikad osvojili duplu krunu, nadam se sledece sezone po 1 put...

skini s neta,imaš i na ovom forumu pod multimedia onu seriju dvd izdanja koji govore o povijesti kluba...Boban, a i mediji govore za 1994. kao o godini dvostruke krune ili na talijanskome l'anno della doppietta Tongue
također 1968. osvojeno je prvenstvo i kup kupova...ne interesiraju me pravila oko te dvostruke krune,ako bilo koji klub osvoji prvenstvo i uz to jedan važni domaći ili europski trofej to je dvostruka kruna...po tom kriteriju 2003. otpada, ali ove dvije po meni su godine dvostruke krune....
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Covjece kako jadno izgubljen kup ccccccc Sad
ustvari nisam nesto drugo ni ocekivao. Mislim, sredina: Seedorf i Pirlo, dva poznata ne trkaca, iza njih iskusni Bommel (bas je iskusno dobio crveni), i pored njih poznati sprinter Flamini (koji samo trci, nista vise). I kad ti covjek izvede ovu cetvorku na teren, sta ja trebam prvo da pomislim? Me zajebavas...? Non stop trubi da zeli uzet Coppu, i sad poslije Scudetta mora uzet Coppu, na poklon je dobio ona 2 gola na San Siru da se ima cemu nadat, i odma u prvi 20 minuta se vidi da smo imali ogromne sanse da ne samo da izborimo Finale, vec da razmontiramo Palermo kako to ostali cine kad dodju na Barberu, i sta se desi... opet isti stari Allegri. On i samo njemu poznate akrobacije na terenu. Kazem ti, i dalje ne kontam sta je on htio tamo uradit, valjda da nas zajebaje kako to cini vec cijelu sezonu. Jer rijeci: idemo po plasman u finale, ono nije.
- Htio da proba nove igrace? Ko od oni igraca nije igrao do sad barem 10 tekmi?
- Htio da odmara igrace? Zasta odmarat kad si vec uzeo titulu. Sta sad zelis pobjec Interu na +10 posto si kao idiot uspio to izgubit u roku od mjesec dana protiv Baria i ostali proleterski klubova.
- Postaviti takticki jak sastav? Takticki da, svi oni znaju sa loptom, problem je sto su spori i sto svaku kontru nas ubiju u kondiciji i trku, sto znaci umaranje igraca.

Zalosno da ovdje jos ima osoba koji vjeruju onom cudu od panchine. A samo cu vas jedno pitat: Koje osvojio ovaj Scudetto? Novi igraci ili trener? Sta bi bilo da mu je napadacka dvojka bila Boriello i Huntelaar? Nije mu oduzet ni jedan igrac, samo su mu dovedeni novi: Ibra, Binho, Boateng, Cassano, Emanuelson, Papastopulus, Yepes, znaci 7 novi igraca na raspolaganju. Jos ti Inter pomognem sa strucnjakom Benitezom, i onda mi neko kaze da je trener zasluzan. Reja bi sa ovom ekipom usao u polufinale Ch. Lige. A ovaj nema blage veze sto se tice Europe, a u kupu na srecu prolazi. Jedino liga mu pase posto tu moze da racuna na svoju konstantnost u jadnim minimalnim pobjedama od 1:0 i pomoc ostali.

Znaci sto Sale kaze, nije Milan osvojio ovaj Scudetto zato sto je Sachiev Milan, vec zato sto su ostali bili ocajni. Kladim se da protiv Intera od prosle godine nebi imali nikakve sanse. Vec bi opet izgubili titulu i shvatili da ovaj panchina di merda nije za Milan.
@dejo
prijatelju, nisam ja ljut i nezadovoljan. Mislim uzeli smo Scudetto wooow. Shvatam ja to, ogromno mi je drago, presretan sam. Ali zar je taj Scudetto trebalo dovest u pitanje? Imas najjaci sastav Serie A, Inter krene gubit sve moguce, i na zimu bjezis 12 bodova merdi i 9 drugom, znaci sve predispozicije da se ne trebas brinut, vec samo sve privest kraju i svu konventraciju okrenut prema Ch. Ligi i Kupu, ali covjek i to nije u stanju. Vec mene i vecinu vas dovede do te mjere da grickas nokte moleci Boga da izdrzimo do kraja i pobijedimo, a da Napoli i Inter kiksaju. Zasto to? Pa bolji smo, zar ne? O tome ti govorim.
Ja uvijek zelim vise. Tesko me je zadovoljit. Kad uzmes Scudetto a ni si se tome nadao, e to je za mene uspijeh. Kad uzmes Scudetto, boris se u Ch. Ligi i borbenoscu ispadnes, to je za mene uspijeh. Kad pokusas uzet dopiettu, i kiksas u finalu, to je uspijeh. Ali kad znas da si ove godine favorit, kad vidis da ti nema ravnog, i jos sve krene kako treba, a onda mi izvodis gluposti i dopustas da te neki Crotenham i Palermo blamiraju, e onda je to jadno i zalosno. To mi smeta u ovom Milanu.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Talijanski mediji: Zvanično - Pirlo u Juventusu !

Mediji na apeninima potvrdili prelazak dosadašnjeg playmakera Milana u Torino. Aqillani vjerovarno ne prelazi u Juve? Andrea Pirlo poslije 10 godina napušta ''San Siro'' i prelazi u Juventus, prenjeli su danas italijanski mediji!

Pirlovi zastupnici uspijeli su da postignu dogovor sa ''bjankonerima'' oko ugovora iskusnog veziste.
Još uvijek nije poznato koliko će legendarni Italijan zarađivati na torinskom ''Olimpiku''.

Uvjek mi je bio jedan od dražih igrača Milana i želim mu svu sreću u nastavku karijere i neka sa Juveom svake sezone osvaja kup UEFA.
Malo je čudan osjećaj gledati ga kako odlazi nakon svih tih godina provedenih u našem dresu ali stvarno je krajnje vrijeme da počnemo da dovedimo svježu krv u ekipu.

@dejo mislio sam na prvenstvo i domaći kup ali vidim da je se to već razjasniloBig Grin
Reply
Imam potrebu da kažem koju reč na ovu vest.

Pre svega da se zahvalim za 7 divnih godina.. Rastao sam i sazrevao kao prijatelj ove igre i ovog kluba uz tim u kojem je ovaj igrač bio glavni arhitekta i Smatram da je deo generacije i jedna od prvih violina najkompaktnijeg tima kojeg je moderni fudbal ikada video.. i zbog toga veliko Hvala.

Poslednje 3 godine ipak, nisu bile ni bleda senka onog zlatnog dečka, naprotiv.. bile su košmar i samo zahvaljujući njegovoj povredi Milan je proigrao i došao do toliko željenog scudetta.

Danas je taj zloćudni tumor konačno uspešno odstranjen i ne samo to, već je i presađen u telo velikog neprijatelja, koji je ionako duboko bolestan, a sa ovim potezom omladinski fudbalski klub iz torina je sam sebi potpisao smrtnu presudu. Da jadni Marota zna ko mu dolazi, stavio bi bengalskog tigra na kapije kluba.

Iako je ovaj igrač u poslednjih 36 meseci uzeo od Milana 18 miliona eura, a dao jedno veliko Ništa.. ja ga neću, kao što ovde rade pojedinci, zvati đubretom.. već ću ga uvek gledati kroz prizmu nekoga ko je Igrao fudbal, u pravom smislu te reči, bar u većem delu svoje karijere.

Sreću mu neću poželeti upravo zbog toga što je postao plaćenik, ali moralna obaveza je zahvaliti se nakon decenijskog druženja.

Iskreno se nadam da će njegovim stopama krenuti i mesar sa brojem 8, fabrička greška ovog kluba.. i da će upravo ovi odlasci biti početak jedne nove dinastije, uz koju ću stariti sa osmehom.
Reply