01-26-2014, 03:32 PM
bravo amelia...nabijem te nakurac
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-26-2014, 03:32 PM
bravo amelia...nabijem te nakurac
01-26-2014, 03:33 PM
(01-26-2014, 03:27 PM)ensar7 Wrote: 20' Livorno 2:0 Sassuolo Evo odma zavrsi slijedeci nekoliko godina
01-26-2014, 03:37 PM
Odradio. Zavrsio si na ignore listi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
01-26-2014, 03:38 PM
Nista ti ne kontas majko moja.
01-26-2014, 03:49 PM
Morali su zabit...jednostavno morali iz ovih sansi...rupa izmedju trojke naprijed i Monta i De Jonga je jedno 25 m...svaki put kada izgubimo loptu to je sansa za protivnika...svaka kontra i polukontra je sansa za protivnika...
Amelia je zatrazio prije 2 sed da ide iz kluba..i nije mi jasno zasto ce on na gol...kolko god da je Gabriel kikso itd... Jos po meni najvaznija stvar u ovoj novoj formaciji i od kako je Seedorf na klupi Kaka je ocajan...doslovno...nikad u zivotu nisam gledo da je vezao ovakve tri lose utakmice...on cak ne moze obicni pas na 3 m da doda bez problema...ne znam sta se desava Seedorf kaze da je sam sebi nabio pritisak da sve o njemu ovisi...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-26-2014, 03:51 PM
Massimiliano Allegri je dobar trener.
Ko vas jebe. Milan je prvo poluvrijeme igrao dobro, Emanuelson mi se strašno sviđa, Honda malo statičan u početku, ali kasnije solidan, malo mi je slab u duelima, De Sciglio sjajan, osobito prema naprijed, pravo osvježenje...Bonera toplo-hladno, Rami je suviše riskirao onim izbacivanjem lopte glavom u korner Sad ostaje za vidjeti hoće li se ova ekipa uspjeti vratiti u utakmicu U zadnje vrijeme smo se raspali nakon 30 minuta, sada smo izdržali cijelo poluvrijeme...onaj gol je plod greške, a ne suvisle akcije Cagliarija MILANO SIAMO NOI!!!!
01-26-2014, 03:54 PM
Šteta da Gabriel zbog jedne doduše debilne greške odmah bude otpisan a pre njega igra čovek koji želi van kluba. Užasan je danas, smeta malo vetar ali on stalno dodaje igraču koga markiraju, 2 puta poklanja loptu što kažnjava svaka ozbiljna ekipa.
Milan ako hoće da igra i dalje jako prvih 20 minuta i tad stvori najviše prilika mora da ima bolju realizaciju, ovako se umore i daju vetar u ledja protivniku bezveze. Kaka slažem se slabo.
01-26-2014, 03:55 PM
@Dejo najmanje 80 % golova koje primamo su pold nasih gresaka...sto na sredini terena sto u odbrani...to najvise i boli
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
(01-26-2014, 03:49 PM)Maji_TZ Wrote: Morali su zabit...jednostavno morali iz ovih sansi...rupa izmedju trojke naprijed i Monta i De Jonga je jedno 25 m...svaki put kada izgubimo loptu to je sansa za protivnika...svaka kontra i polukontra je sansa za protivnika... Kaka je stvar prošlosti, to sam rekao prije nekoliko mjeseci kad je tek došao natrag. U Allegrijevom sustavu je funkcionirao jer nije cijela ekipa sudjelovala u izgradnji napada. Tu je on mogao uzeti loptu i onda samo slati naprijed, zato je više dolazio do izražaja. U Seedorfovom sustavu gdje ima više kombinatorike Kaka se jednostavno izgubi...ne može pratiti ritam... (01-26-2014, 03:55 PM)Maji_TZ Wrote: @Dejo najmanje 80 % golova koje primamo su pold nasih gresaka...sto na sredini terena sto u odbrani...to najvise i boli Znam. I taj Amelia je svaku utakmicu koju je počeo isprve uspio ukenjati. Kad se samo sjetim da mi je taj Amelia bio najbolji golman u PES-u 6. Sram me što sam ga birao, makar i 2006. ![]() Nadam se tom Marchettiju. Što kažete na to da Milan dovede nezadovoljnog Mandžukića? Malo maštam, ali palo mi na um MILANO SIAMO NOI!!!!
01-26-2014, 04:10 PM
pa dejo nije za odbacit ta pretpostavka. BVB nam ponudio za Maria, sto ako se tu uvuce Raiola moze bit da se i desi na ljeto. Tako da mi nam onda Mandzo dobro dosao kao zamjena. Jer je sjajan u skoku, ali ucestvuje na cijelom terenu. Znaci nije samo koncentrisan na napad. Drugo kod njega nema padanja. Aliii... Juventus ga zeli. I to jakoooo. Tako da sumnjam da cemo ga moc dovuc.
Amelia je uzasan. Nisam u ovi 45' nista pametno vidio od njega. Ponavljam, ova taktika nam ne lezi. Jer ko sto rece ogroman je prostor izmedju 2 - 3. I taj prostor iskoristavaju. Robinho treba odma ne na klupu vec van iz kluba, Cristante ispred DeJonga i Montoliva, i Honda - Kaka kao trequartisti. I to je taktika za nas. Jer ovo 3-1 ne pali jer nemamo vanjske napadace (Sharawi, Niang), tako da ne kontam sta Clarence ovdje pokusava na silu. Evo gledam zagrijavaju se Pazzini, Abate i Birsa, sjajno, samo da mi je znat gdje ce sad njih ubacit. Mjesto da se Cristante zagrije i odma udje na poluvremenu (mogao je odma u ti 15 minuta im objasnit novu taktiku... da zna), i da preokrenemo. Al ovo... evo jos ne vidim nikakav pomak naspram prvi 45'
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|