Milanezi s Balkana
bravo amelia...nabijem te nakurac
Reply
(01-26-2014, 03:27 PM)ensar7 Wrote: 20' Livorno 2:0 Sassuolo
Ako jos neko rekne A u odbranu onog djubreta od panchine, zavrsio sam odma razgovor snjim. Ko god zeli nabija Sassuolo samo mi primimo 4 gola i nismo u stanju da zabijemo.
Znaci stoka nas je unakazala ne ovu sezonu vec i slijedecu i buducnost slijedeci 5 godina, sa svojim igracima, treninzima i glupostima.
Zelim mu sve najgore sto se pozelit moze
Ispravka, 28' Livorno 3:0 Sassuolo

Evo odma zavrsi slijedeci nekoliko godina
Reply
Odradio. Zavrsio si na ignore listi Wink
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Nista ti ne kontas majko moja.
Reply
Morali su zabit...jednostavno morali iz ovih sansi...rupa izmedju trojke naprijed i Monta i De Jonga je jedno 25 m...svaki put kada izgubimo loptu to je sansa za protivnika...svaka kontra i polukontra je sansa za protivnika...
Amelia je zatrazio prije 2 sed da ide iz kluba..i nije mi jasno zasto ce on na gol...kolko god da je Gabriel kikso itd...
Jos po meni najvaznija stvar u ovoj novoj formaciji i od kako je Seedorf na klupi Kaka je ocajan...doslovno...nikad u zivotu nisam gledo da je vezao ovakve tri lose utakmice...on cak ne moze obicni pas na 3 m da doda bez problema...ne znam sta se desava Seedorf kaze da je sam sebi nabio pritisak da sve o njemu ovisi...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Massimiliano Allegri je dobar trener.
Ko vas jebe.
Milan je prvo poluvrijeme igrao dobro, Emanuelson mi se strašno sviđa, Honda malo statičan u početku, ali kasnije solidan, malo mi je slab u duelima, De Sciglio sjajan, osobito prema naprijed, pravo osvježenje...Bonera toplo-hladno, Rami je suviše riskirao onim izbacivanjem lopte glavom u korner

Sad ostaje za vidjeti hoće li se ova ekipa uspjeti vratiti u utakmicu
U zadnje vrijeme smo se raspali nakon 30 minuta, sada smo izdržali cijelo poluvrijeme...onaj gol je plod greške, a ne suvisle akcije Cagliarija
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Šteta da Gabriel zbog jedne doduše debilne greške odmah bude otpisan a pre njega igra čovek koji želi van kluba. Užasan je danas, smeta malo vetar ali on stalno dodaje igraču koga markiraju, 2 puta poklanja loptu što kažnjava svaka ozbiljna ekipa.
Milan ako hoće da igra i dalje jako prvih 20 minuta i tad stvori najviše prilika mora da ima bolju realizaciju, ovako se umore i daju vetar u ledja protivniku bezveze. Kaka slažem se slabo.
Devilcool
Reply
@Dejo najmanje 80 % golova koje primamo su pold nasih gresaka...sto na sredini terena sto u odbrani...to najvise i boli
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(01-26-2014, 03:49 PM)Maji_TZ Wrote: Morali su zabit...jednostavno morali iz ovih sansi...rupa izmedju trojke naprijed i Monta i De Jonga je jedno 25 m...svaki put kada izgubimo loptu to je sansa za protivnika...svaka kontra i polukontra je sansa za protivnika...
Amelia je zatrazio prije 2 sed da ide iz kluba..i nije mi jasno zasto ce on na gol...kolko god da je Gabriel kikso itd...
Jos po meni najvaznija stvar u ovoj novoj formaciji i od kako je Seedorf na klupi Kaka je ocajan...doslovno...nikad u zivotu nisam gledo da je vezao ovakve tri lose utakmice...on cak ne moze obicni pas na 3 m da doda bez problema...ne znam sta se desava Seedorf kaze da je sam sebi nabio pritisak da sve o njemu ovisi...

Kaka je stvar prošlosti, to sam rekao prije nekoliko mjeseci kad je tek došao natrag. U Allegrijevom sustavu je funkcionirao jer nije cijela ekipa sudjelovala u izgradnji napada. Tu je on mogao uzeti loptu i onda samo slati naprijed, zato je više dolazio do izražaja. U Seedorfovom sustavu gdje ima više kombinatorike Kaka se jednostavno izgubi...ne može pratiti ritam...
(01-26-2014, 03:55 PM)Maji_TZ Wrote: @Dejo najmanje 80 % golova koje primamo su pold nasih gresaka...sto na sredini terena sto u odbrani...to najvise i boli

Znam. I taj Amelia je svaku utakmicu koju je počeo isprve uspio ukenjati. Kad se samo sjetim da mi je taj Amelia bio najbolji golman u PES-u 6. Sram me što sam ga birao, makar i 2006. Sagrin

Nadam se tom Marchettiju.
Što kažete na to da Milan dovede nezadovoljnog Mandžukića?
Malo maštam, ali palo mi na um
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
pa dejo nije za odbacit ta pretpostavka. BVB nam ponudio za Maria, sto ako se tu uvuce Raiola moze bit da se i desi na ljeto. Tako da mi nam onda Mandzo dobro dosao kao zamjena. Jer je sjajan u skoku, ali ucestvuje na cijelom terenu. Znaci nije samo koncentrisan na napad. Drugo kod njega nema padanja. Aliii... Juventus ga zeli. I to jakoooo. Tako da sumnjam da cemo ga moc dovuc.

Amelia je uzasan. Nisam u ovi 45' nista pametno vidio od njega.

Ponavljam, ova taktika nam ne lezi. Jer ko sto rece ogroman je prostor izmedju 2 - 3. I taj prostor iskoristavaju. Robinho treba odma ne na klupu vec van iz kluba, Cristante ispred DeJonga i Montoliva, i Honda - Kaka kao trequartisti. I to je taktika za nas. Jer ovo 3-1 ne pali jer nemamo vanjske napadace (Sharawi, Niang), tako da ne kontam sta Clarence ovdje pokusava na silu. Evo gledam zagrijavaju se Pazzini, Abate i Birsa, sjajno, samo da mi je znat gdje ce sad njih ubacit. Mjesto da se Cristante zagrije i odma udje na poluvremenu (mogao je odma u ti 15 minuta im objasnit novu taktiku... da zna), i da preokrenemo. Al ovo... evo jos ne vidim nikakav pomak naspram prvi 45'
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply