Ja nisam branio max Alegrija vec instituciju trenera Ac Milan. Ovaj isjecak sto si ga stavio sa sajta pokazuje da nama treba napadac. Odnosno Alegriju treba napadac. Nigdje se ne spominje koga trazi. Novinari nagadjaju da on trazi Matrija ali ni Barbara ni Galijani u ovom clanku ne kazu kojeg napadaca. Ali najvaznije je da se ima na raspolaganju 11 12 miliona eura a za to ne mozes dovesti nikoga ozbiljnog.
01-29-2014, 04:44 PM
(This post was last modified: 01-29-2014, 04:57 PM by Maji_TZ.)
De sad otvori ova dva linka sto sam ti poslao...pa onda reci jel negdje Allegri spominje Matrija....ne mogu da vjerujem oko cega vodimo raspravu..Bravo i ja branim instituciju trenera Milana..ali je branim od covjeka koji se preziva Allegri...koji je doveo Milan na najnize moguce grane(zajedno sa upravom) u novijoj istoriji kluba...ja branim tu poziciju trenera MILANA od svih koji ima takavu filozfiju
i pristup fudbalu...
Znaci Hernanes kosta 11-12 miliona eura plus Mbaye...on je za mene vise nego ozbiljan...samo sto je Max tad trazio napadaca i rekao da mu ne treba vezni niti stoper...sto se tice transfera podjednako je kriv u Berlusconi i Allegri jer je sutio ko zadnja pizda...zato sto ima kompleks nize vrijednosti...Milan mu je najveci vrh u zivotu, kad je doso na klupu i osvojio prvenstvo on je zavrsio svoj poso sto se njega tice...
Taarabat ce sutra doci na ljecnicki pregled...na kraju je Milan bez debila Zaccarda odradio transfer...posudba sa pravom otkupa na kraju sez od 7 miliona eura...Takodjer ovi sa Sky Sporta javljaju da je to vjerovatno zadnji transfer Milana u jan...i kazu da je Seedorf insistirao na Taarabatu radi nove formacije...zbog toga Milan nije odustao
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
tarabt jako dobar igrac ali glava problem takodjer nije konstanta ...nesto ko boateng samo dosta opasniji po gol protivnika....odlican izvodjac prekida...u premier ligi za qpr imao je odlicnih tekmi....gledo sam ga i prije dvije godine sebi govorio...ovaj bi u milanu cuda radio.....u svakom slucaju pojacanje i to veliko...on i honda iza maria....kaka joker s klupe...idealno...ali moramo obranu pojacat...
Hajde stvarno bez veze rasprava ali u oba linka su nakon sto je Matri potpisao. I Matri je sasvim ok napadac za 12 miliona. Kod nas je bio katastrofa ali u Kaljariju je bio odlican u Juventusu je dao neke odlucujuce golove. Njega je Juventus platio 15 16 miliona. Konte je poslije odlaska pljuvao po upravi kako su mu prodali igraca koji mu je trebao u nekim varijantama. I stvaRno ne znam sta je Alegri toliko lose uradio za Milan . Svake godine medju 16 u ligi prvaka. Ove sezone stvarno lose i katastrofalno i zasluzio je nogu. Ali pogledaj ovaj link o vrijednostima ekipa od danas. Nasi igraci su kupljeni za 92 mil eura a tu racunaj i Robinja od 18 i Saravija ( za 20 po Galijaniju). Zapata 7 + 25 Baloteli, Saponara je placen 4 miliona. Znaci ostala 25 orica su placena 18 miliona. I to ti je to nema tu neke mudrolije. Kakav Alegri i Galijani samo Berluskoni je tu kriv.
To je iznimka koja potvrdjuje pravilo. Sljedece godine ce biti prvi favorit za ispadanje.
Znas li na prvu ko je trener Verone? A SD pricas o covjeku koji je slozio 5 ekipa prvaka evrope i koji je doveo Ibrahimovica za 24 mil na Visu sa odgodom placanja. Vjerujm da mi neko kaze evo ti sad 1000 eur i otidji u Barcelonu i pitaj da ti prodaju Ibru na 3 rate za 24 mil. mene bi bilo stid. O tome je smijesno razgovarati. Vidjeces problema kad dodje ovaj sd verone a ne bude para. Trebas dovesti kao neko ime za 2 3 miliona a ovaj sa druge strane zna da ide u Milan i trazi platu. Lupam, da je ovaj Npr Jorgijnja dovodio u Milan mislis da bi ga uspio dovesti za manje od 4 5 miliona i za manju platu od milion.
Berluska ili nema para ili bas ima fiks ideju da klub kao Milan moze funkcionirati od onoga sto zaradi i to u Italiji.