Milanezi s Balkana
(02-06-2014, 06:00 PM)mrki Wrote: Vidal besplatan, Pogba skoro nista, Llorente nista, Tevez 12mln, Pirlo bespla, Barzagli mislim 5... moze se i s malo novca u veliki klub, a mi to jesmo, privuci top igrače.

Oni jesu besplatni, ali oni su dovedeni zato sto u Juventusu rade pravi ljudi na pravom mjestu. Scouti su ih nasli i dovukli u tisini a nisu islu na sav glas kao nas Galliani kad dovlaci zvijezdu. Svi ti momci su bili 0 i dovedeni su i data im je sansa. I sad su preskupe zvijezde. Dato im je polako vremena, vjerovalo se u njih i evo ti rezultat. Al ne kod nas. Kod nas moras od prve minute pokazat da si CR7 ili Messi, inace klupa pa posudba.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Naši moraju dati Saponari i Cristanteu šansu, i čekati Shaarawya da proigra opet.

Vidal je bio jedan od najboljih u Bundesligi, Barzagli, Llorente i Tevez se zna tko su, a da ne govorimo o Pirlu, koji MAxu nije trebao... Neopisivo glupo.

Mi plaćamo Constanta 1.8mln po sezoni...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Vidal je kostao 10,5 miliona uopše nije bio djaba. Ono govno od Pirla je htjelo da ide u Real puno prije što je i sam priznao. Kolika je Ljorenteu plaća. Barzalji je bi jeftin 500k eura. Doduse Krasic ih je kostao 15 a legenda Martinez 12. Pepe isto 10,5. Marko Mota 5, Matri 18 a Kvalja 15, Elia 9 Vučinić 15 i Djakerini 7 Bonući 16 Liht 11. Asamoa 9+9 isla 9+9 ako ih otkupe Ogbona 13 i jos nekolcina po 4 5 miliona. Da ne govorimo o pokusaji od 25 + miliona svaki Melo Amauri i Dijego.
I za te pare 1 titulu i 1 ukradenu titulu. Jedno 1/4 finale lige šampiona zahvaljući žrijebu i 1 skupinu lige prvaka.
Znači to su čiste činjenice bez alegri valja Alegri nevalja i sličnih gluposti.
Reply
Ensar i Mrki potkrijepite vaše upise nekim dokazima.
Juventus je dao ogromne pare Conteu da sastavi ekipu za naslov. Točno se sjećam Agnellijeve face kad je najavio da će krenuti u šoping.

Nemojte lupati bez veze
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Pa da imate onu listu Juve je potrošio tipa 120 miliona više od nas...
Devilcool
Reply
(02-06-2014, 06:00 PM)mrki Wrote: KAka' ce igrati ako sutra bude trenirao, tako kažu. Samo da ne gledam Robinha, samo ne njega. Honda, Saponara, bilo tko. Poli, Cristante...

Izgleda da ce Montolivo igrati ispred Essiena i DJ/Muntaria, ovisi jos. Ja bih stavio i Pazzinia i Maria, ipak smo mi Milan. Od Binha nikakve koristi tamo lijevo ionako.

Pier Silvio Berlusconi je rekao kako ce Milan uloziti ali nakon sto prodaju na ljeto. Vjerojatno slijedi prodaja 6, 7 igrača. Nadam se da slijedi. Igrači koji su nabrojani od strane novinara su: Constant, Noce, MExes, Amelia, Silvestre, Robinho, MAtri. Mozda i Abate kazu, jer See hoce da De Scilgio igra desno.

Vidal besplatan, Pogba skoro nista, Llorente nista, Tevez 12mln, Pirlo bespla, Barzagli mislim 5... moze se i s malo novca u veliki klub, a mi to jesmo, privuci top igrače.

Fernando iz Porta je besplatan. Za ljude iz Srbije: Vidic je potpisao za inter.
moze pojasnjenje ove recenice? hvala

koliko smo mi a koliko juventus potrosili sve se moze viditi na transfermarktu....
Reply
ipak smo mi AC Milan znaci da AC Milan mora i treba uvijek ici na pobjedu pa i protiv NApolia vani. Mislim da su Robinho i honda ( Honda trenutno ) beskorisni i da slobodno mozemo igrati sa MAriom i Pazzom naprijed. To je to u biti. Ok?

E da, Vidal 10mln, istina. Svejedno se isplatilo. Juve je potrosio vise od nas, i imali su onaj period kada su bacali lovu, i takve su rezultate i imali. A sada mi imamo rezultate s obzirom na igrače koje smo kupovali, koliko god oni bili jeftini.

Koliku placu ima Llorente? Nema vecu nego Binho, Mexes, MAtri. Galliani jednostavno previse placa igrače, i to one koji toliko ne vrijede.

Ugl., komentiram i dalje samo ne stignem sada. KAka' ce mozda igrati sutra, Taarabt vjerojatno od 1.min, tako kazu. I essien.

Mex-Rami stoperi, da vidimo to.

P.S.
Pirlo je sve priznao da. Priznao ili ne, Pirla se ne pusta, on je unikat u nogometu.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
mrki da...mi smo milan...ali samo po imenu...sve se promijenilo od 2007. godine...
Reply
(02-07-2014, 03:45 PM)kalla1899 Wrote: mrki da...mi smo milan...ali samo po imenu...sve se promijenilo od 2007. godine...

I da imamo slabiju ekipu moramo se ponašati kao ac milan a ne kao pod onim konjem kao da smo chievo. Seedorf ima barem dobar pristup i igračima mora biti jasno gdje su oni. Uvijek na pobjedu idemo i to je to.
( Massimo Morratti )
Reply
E pa ovako, Vidala sam cak i ja skontao da zna igrat u Bayeru. Znaci ne moras biti strucnjak, da pogledas par partija i vidis da mali zna znanje. A to sto mi nemamo blage veze o Ligi petice, vec nase STAR-ove ganjamo po Brazilu, Argentini, Keniji i ostalim dijelovima svijeta, e to je problem nase uprave. Znaci malo bolje pogledas sta se desava u drugim ligama i skontat ces ko valja. Ali nazalost nase transfere radi Galliani koji nema pojma o fudbalu, sumnjam da je ikad igrao fudbala i u sali. Jer da je taj posao prepusten nasim trenerima, Carlettu, Leonardu, e onda bi imali kako treba igrace. Al nas celavac ima svog Braidu koji nije pogledao utakmicu u Europi zadnji 10 godina, i onda se vi cudite zasto mi nismo dovukli Vidala, Llorentea, Barzaglia, Pogbu, Costu, i ostale igrace koji su mogli za baksis da se dovedu? Ma daj ba, nemoj te me pravit budalom. Ponavljam, Vidal je igrao u Bayeru, i mogao se uzet za 10 miliona da ga je neko gledao, ali nas on ne zanima. Pogbi je zavrsavao ugovor, tako da se i on mogao dovest, al ne mi imamo Adiyou, Zigonia, Verdia, i ostali par djecacica koji su dovedeni sa nazivom buduce zvijezde Milana... kojima danas ni traga. Llorente ne igra u Bilbau godinu dana jer ne zeli da produzi ugovor, ali on nema pojma. Matri i Niang su Messi i Ronaldo za njega.

Boli me djon koliko Juve baca para na glupe trasnfere, odlucujuce je to da oni barem pogode neke transfere i uzimaju scudetto. A reci mi skim smo to mi pogodili? Evo Costant i Zaccardo nece da napuste klub. Sjajan trasnfer, nema sta. I vi to zovete uspijehom? Sta trebam se dicit tim sto mi nismo toliko potrosili love na transfere? Pa gledaj dokle nas to dovelo? U Ch. Ligu jedva prolazimo grupnu fazu, slijedece godine nas nema, one tamo takodjer sumnjam da mozemo do treceg mjesta, a o 19-tom Scudettu znam da cu se radovat zajedno s mojim unukom (uzevsi u obzir da nemam cak ni sina).

E pa sjajna vam je ova uprava i njihov mercato. Bas me zanima zasto ne kupuju po Premijer Ligi BiH? Pa tamo ima sigurno bolji igraca od pola nase ekipe.

i evo veceras kao slag na tortu onaj debilcina Seedorf poslije 4 uzasne partije Robinha, izmislja Abate ako desno i krilo, Trabant na lijevo, i pogadjaj koje je u sredini: ROBINHOOO!!! Clarence jebem ti sve glupo i coravo. Ma i ti si sine pacijent teze vrste. Jebote narod, cijeli San Siro zvizdi RObinhu na "ne igranju" ali taj i dalje igra kod Clarence. Jarane ti si izgleda kao oni iz Vlade BiH, korumpiran do gole koze.
evo vam igrac koji ce biti zvijezda: Draxler iz Schalkea. Ali nema on pojma. Nacemo mi nekog pacijenta ala Costantu gluposti iz Caglaria ili Genove, ili cemo dovuci nekog iz Francuske ala onog Kambodzanca kojeg se cak ne sjecam ni imena, eto koliko je znacajan bio u Milanu prosle sezone. A da ne spominjem golmane koje cemo dovlacit slijedeci 5 godina svi redom: novi Dida, novi Van der Sar, blizanac Neuer-a, buduci Buffon, i tako dalje.... sve pacijenti do pacijenta koji u januaru nece htijet da napuste strasnu platu koju smo im dali.

a da kad smo kod plate, eto gdje odlaze nase transfer pare Wink Dovlacimo igrace djabaluka, ali ih zato placamo extremno, kao da su zvijezde Barcelone ili Real-a. Valjda pacijent Galliani misli da se to ne ubraja u fair-play racun.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply