02-23-2014, 04:32 PM
nista od petagne...al ne moze sve biti savrseno...bravo maxi lopez
|
Milanezi s Balkana
|
|
nista od petagne...al ne moze sve biti savrseno...bravo maxi lopez
(02-23-2014, 04:22 PM)kalla1899 Wrote: u 80. ocu vidjeti petagnu na terenu... E nećeš zbog usranog Constanta koji je dobio žuti pa mora biti zamijenjen da ne dobije crveni jer je retardirana konjusina MILANO SIAMO NOI!!!!
02-23-2014, 04:35 PM
E pa kad znam krivit Seedorfa, znam ga takodjer i pohvalit. I za ovo veceras je on najvise zasluzan. Svaka cast Clarence!
Odlicno odradjen posao, tacne izmjene, u pravo vrijeme, 3 boda iz nepobijedive Genove, slijedeci molim...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
02-23-2014, 04:37 PM
(02-23-2014, 04:35 PM)ensar7 Wrote: E pa kad znam krivit Seedorfa, znam ga takodjer i pohvalit. I za ovo veceras je on najvise zasluzan. Svaka cast Clarence! suti da nam se ne dogodi firenza opet...dva gola prednosti i igrac vise......i remi
Bravo Marco!!!!!!
"So many expected a home victory today...." E pa novinarčići, stvara se novi Milan!!!! Bravo bravo bravo!!!!! MILANO SIAMO NOI!!!!
Seedorf u 6 utakmica uzima 13 bodova ... a bivsi u 19 utakmica 22 ...
Ova "nova" taktika u odbrani tacnije kretnje u defanzivi igraca vrlo dobro funkcionisu 2 tekme ... da nismo primili onaj gol nesretno u srijedu tri tekme bi bili cisti... Skinuli smo Intera na 5 bodova ... Simpa je sto Zaccardo i Rami kad su par nismo primili gola ... Treba nam Zapata i to sto prije da sto bolje uigra sa Ramijem... Seedorf odlicno mjenja u drugom pol i nismo pali... Faul od Pazza je vrlo vjerovatno postojao...ali penal za Samp?!?!...nema sanse prije dosao do lopte Amelija i pokupio loptu ... Eh sad u ove zadnje 3 tekme smo mogli vidjeti sta znaci kad trener koristi vise igraca u rotaciji ... odma se dobije na svjezini sto odma daje za rezultat vise trcanja ... Monto Muntari Taarabat Honda Saponara plus u drugom pol Essien i Poli pretrcali su jako puno...gotovo dva puta vise nego vezni red Samp i to odma rezultira dominacijom na sredini terena...i plus odbrana je zasticena i imamo vise prilika i poluprilika ... i kad jos plus imas vise tehnicara u veznom redu, mozes cuvat loptu jako dugo ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
02-23-2014, 05:45 PM
Otkako im je došao Miha nepobedivi su kući i skinemo ih mi a nismo neki gosti, neka smo, za sad su ovo dobri rezultati ali tako je obično kad se promeni trener pa treba sačekati neko vreme. Meni se svidja takodje što je zamene izvršio baš kako treba i što rotira puno igrača, taktički je izneo dobro još jednu utakmicu. Što se tiče vidljivo bolje odbrane najveći krivac je Rami koji komanduje istom, pa i taj Zakardo ne bi delovao ko zna kako bez njega, šta je radio kad je Eder išao 1 na 1. Montolivo je odigrao još jednu jaku utakmicu i dobro je što se vraća u svoju formu, mnogo je lakše kad on kontroliše utakmicu i čisti sve ispred odbrane. Tarabt ponovo medju najboljima a nije još potpuno spreman jer pada u drugom poluvremenu stalno, deluje kao da loptu ne može da izgubi i baš nam je legao, još realno nema s kim da igra na toj strani. Pacini dokazao da zaslužuje priliku ponekad ispred Maria ali teško će to ići nažalost pošto ovog Sedorf obožava. Treba pohvaliti i Ameliu spasao 2 gola, ono nema govora o penalu sklonio je čisto loptu, mogao bi da nauči da ispuca loptu doduše. Gol po meni nije regularan, pogubio se sudija prilično posle toga.
02-23-2014, 06:05 PM
Napokon gledljiva utakmica nasa u gostima. Ne sjecam se kada je to zadnji puta bilo. Brane se bolje i fino u toj liniji od 4. Taarabt stvarno dobro igra, ovo nisam očekivao. Rami je odlican jos jednom, steta samo za onaj gol protiv Atletica. Honda malo bolje. Constanta ne treba komentirati to vec svi znaju. A Abate mi se sve manje sviđa, a prije mi se isto nije sviđao. Paničari.
Padamo u drugim poluvremenima ali valjda ce se i to srediti. Jedino me dosta cesto iritira sto previse zakompliciramo u zadnjem redu sa iznosenjem lopte, pa onda Amelia nekako glupavo izbija itd. Mogao bi se nekada i koji vezni malo pribliziti na pas... Ni Essien mi nije nesto, ali bolji je od Muntaria dosta. Zao mi je Saponare, ali on mora igrati da bi dobio ritma i bio smireniji. Raduje me pomisao da cemo vidjeti Shaarawya, Kaku, Maria i Taarabta jednom... Neka See to priprema ovu polu sezonu i onda cemo nagodinu vidjeti sto mozemo. Samo da nam se nekako rijesiti tih par polu igrača ala Constant, Binho, Muntari, Bonera, Zaccardo. Ni Zapata nije nesto ali bolji je od njih.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
Vec treba gledati sljedecu tekmu...Juve ne San Siru...Juve igra u cet navece 27 feb u Turskoj ... Vidal je dobio zuti protiv Torina i nece igrati protiv nas...Ne znam sta je sa Chellinia...imal neko vise info od vas?
Mislim da polako igraci se dizu sto je najvaznije psihicki...imamo 7 dana odmora prije utakmice Juve samo 3...Moramo pokusati to iskoristiti bez obzira kolika je razlika u kvalitetu...plus Inter ide Romi tako da jos mozemo vise prici... Imal neko info kad se Zapata moze vratiti??...Mario ja mislim da moze se vratiti prije Juventusa DeS vec sigurno ne moze....a danas su odmorili i Kaka i De Jong Osasuna - Atl Madrid 3:0 HT ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
02-23-2014, 10:10 PM
(02-23-2014, 07:51 PM)Maji_TZ Wrote: Vec treba gledati sljedecu tekmu...Juve ne San Siru...Juve igra u cet navece 27 feb u Turskoj ... Vidal je dobio zuti protiv Torina i nece igrati protiv nas...Ne znam sta je sa Chellinia...imal neko vise info od vas? Tako bi Atletico prosao i kod nas da je sudio onaj kreten penal na Poliu i da je jedna usla umjesto stative...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti ) |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|