Milanezi s Balkana
(05-16-2011, 08:36 PM)deejaysale Wrote: Ide nas 15 iz Rijeke u Udine,ali borba je s kartama pa budi oprezan,mislim da ćeš teško naći neke normalnije karte,vjerovatno neke skuplje,a to znači preko 50-60 E

pa mogu li ja doci do rijeke pa da odemo skupa?
mozete li mi nabaviti jednu kartu?
Reply
Crudeli imitira Boatenga, koji kralj DevilolDevilolDevilol

http://www.youtube.com/watch?v=XdSWNhoBslc
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
(05-16-2011, 11:27 PM)kalla1899 Wrote:
(05-16-2011, 08:36 PM)deejaysale Wrote: Ide nas 15 iz Rijeke u Udine,ali borba je s kartama pa budi oprezan,mislim da ćeš teško naći neke normalnije karte,vjerovatno neke skuplje,a to znači preko 50-60 E

pa mogu li ja doci do rijeke pa da odemo skupa?
mozete li mi nabaviti jednu kartu?

Nažalost ne,nabavili smo samo 15 karata,a imam 50-tak zainteresiranih pa idu samo oni koji najćešće idu
Reply
FRANCUSKI nogometni reprezentativac Philippe Mexes (28), dosadašnji član Rome, potvrdio je za France Football da će sljedeće četiri godine igrati u Milanu.

Mexes je za Romu igrao od 2004. godine. Prošlog mjeseca bio je podvrgnut operativnom zahvatu križnog ligamenta koljena. Čeka ga dug oporavak, a kada se vrati nogometu, bit će to u dresu novog prvaka Milana.

"Proveo sam divne i nezaboravne godine u Rimu, koji je moj drugi dom. Tijekom zime sam odlučio napustiti Romu. Sretan sam i ponosan što sam postao novi član Milana, jedne od najvećih talijanskih i svjetskih momčadi, s kojom ću se boriti za trofeje. Moj cilj je Liga prvaka", rekao je Mexes.

"No, želio bih nešto raščistiti. U Italiji ne bih mogao prijeći u niti jednu drugu momčad osim Milana. Da se taj transfer nije realizirao, karijeru bih nastavio u nekoj drugoj zemlji", dodao je.
Reply
Thiago ostaje do 2016, a Bommel i Roma do 2012
Seedorf takodjer imao sastanak, i izjavio da je sve proslo kako treba, i da imaju jos jedan sastanak slijedece sedmice. Jupi, znaci opet cu gledat mrtvog Seedorfa kako vuce onu svoju guzicu po terenu. Ah sto volim ovaj "perspektivni" klub!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(05-17-2011, 06:43 PM)ensar7 Wrote: Thiago ostaje do 2016, a Bommel i Roma do 2012
Seedorf takodjer imao sastanak, i izjavio da je sve proslo kako treba, i da imaju jos jedan sastanak slijedece sedmice. Jupi, znaci opet cu gledat mrtvog Seedorfa kako vuce onu svoju guzicu po terenu. Ah sto volim ovaj "perspektivni" klub!

meni je ok za bommela i romu, roma se pokazao kao odlicno rjesenje za treceg golmana, s tim da abbiati i amelia/marchetti budu prva dva izbora. van bommel je dosta dobar i tu nije bilo neke neivjesnosti, logicno je da su mu produzili, a cim se ovako brzo dogodilo znaci i da pare nisu neke.

a za seedorfa nisam siguran... pise na milannews.it da je galliani reka da se s njim oko financija jako brzo dogovorio (sta znaci da je dosta smanjio potrazivanja, vjerojatno na 2-2,5M), da je problem vise u allegriju, i da ce se sve znati kad se allegri sastane sa seedorfom... pitanje je da li mu se uklapa u planove...

po meni ova produzivanja do sada nisu problem niti malo, problem moze biti ovaj drugi dio posla: pirlo, pippo, ambro, seedorf, nesta... tu ne smijemo zeznuti stvar... idealno bi bilo ostaviti samo dvojicu, ali poznavajuci gallianijeve metode... ne znam, vidjet cemo Big Grin

inace, taiwo je stiga u Milano na lijecnicki... valjda ce mu zubi biti OK Tongue
Reply
sjajno, dajemo mrtvom Seedorfu 2 - 2,5 mil.€ a svaki igrac Napolia dobija platu manju od 1 mil.€ a sve i jedan je pokretvljiviji, korisniji i mladji od ovog placenika, i sto je najvaznije sve i jedan bi se trudili od pocetka sezone, a ne gladili muda dok se setaju travnjakom i ismijava Curvu. Mislim, sjajan potez Galliania. A to da je problem Allegri? Sumnjam. Odigrao mu je 70% utakmica ove sezone tako da ne vjerujem da mu se nece slozit u sistem. Cak i kad Seedorf upropasti tekmu, vec slijedecu dobije ponovo sansu, i to do 85' minute nebi li ispravio gresku. A posto on i tad sve zajebe svojim nedeljnim setnjama, onda dobije i trecu sansu pod obrazlozenjem: krenut ce ga, to je samo faza. Pa sad vidim da je faza, evo krenulo ga, cudno da ga je krenulo bas na kraju sezone kad mu istice ugovor. Sto bi Leptir rekao, ovo je stvoren scenarij za Slucajevi X.
Al zato nas dragi Merkel, Strasser, Verdi, Baretta nemaju tu privilegiju, vec im prva greska na travnjaku znaci slijedeci 5-10 utakmica van terena. Jbg. ne moze svako biti mudonja Seedorf.
Blago meni sa ovakvim kretenskim klubom. Majko mila na kakve budale ja gubim zivce. Pedofil predsjednik, glavni manager kreten, i marioneta Allegri, sjajno
Reply
@ensare ,ne pretjeruj,još se ništa nezna,daleko je kraj prijelaznog roka,možda ipak moj i tvoj miljenik ode pod pritiskom supruge u Botafogo.Malo više optimizma,Mexes i Taiwo su tu i to je početak prijealznog roka kakav nismo imali zadnjih 4-5 godina ;-)
Reply
Hehe Smile
To da, Mexes i Taiwo su dobra pojacanja. Pokazuju da idemo u pravom smijeru, sto mi je drago. Ali lroduzit ugovor Seedorfu smatram glupost i retardiranim potezom. Ponavljam, za njegovu platu se mogu placat 2 nova igraca koja puno vise vrijede i koji se trude za tim, a ne za svoj djep. Produzit ugovor sa Pippom prihvatam jer je legea i tako mora napustit klub, ali Seedorfu koji nas zajebaje zadnje 3 godine sa svojim ponasanjem i ne interesovanjem za pomoc timu, treba poklonit sat, napravit memorijalnu tekmu i mars iz Milanella.
Reply
(05-17-2011, 11:07 PM)ensar7 Wrote: sjajno, dajemo mrtvom Seedorfu 2 - 2,5 mil.€ a svaki igrac Napolia dobija platu manju od 1 mil.€ a sve i jedan je pokretvljiviji, korisniji i mladji od ovog placenika, i sto je najvaznije sve i jedan bi se trudili od pocetka sezone, a ne gladili muda dok se setaju travnjakom i ismijava Curvu. Mislim, sjajan potez Galliania. A to da je problem Allegri? Sumnjam. Odigrao mu je 70% utakmica ove sezone tako da ne vjerujem da mu se nece slozit u sistem. Cak i kad Seedorf upropasti tekmu, vec slijedecu dobije ponovo sansu, i to do 85' minute nebi li ispravio gresku. A posto on i tad sve zajebe svojim nedeljnim setnjama, onda dobije i trecu sansu pod obrazlozenjem: krenut ce ga, to je samo faza. Pa sad vidim da je faza, evo krenulo ga, cudno da ga je krenulo bas na kraju sezone kad mu istice ugovor. Sto bi Leptir rekao, ovo je stvoren scenarij za Slucajevi X.
Al zato nas dragi Merkel, Strasser, Verdi, Baretta nemaju tu privilegiju, vec im prva greska na travnjaku znaci slijedeci 5-10 utakmica van terena. Jbg. ne moze svako biti mudonja Seedorf.
Blago meni sa ovakvim kretenskim klubom. Majko mila na kakve budale ja gubim zivce. Pedofil predsjednik, glavni manager kreten, i marioneta Allegri, sjajno

JBG pretjerao si malo sad....Ohladi malo,iskuliraj ba...OkmilanOkmilanOkmilan
Rossonero Per Sempre...
Reply