(04-29-2014, 07:40 AM)kalla1899 Wrote: kako stavari stoje...moja ce casa na kojoj je 7 naslova lp biti aktualna i za 30 godina
druze ja imam na zidu zastavu Milana sa "18" na njoj, kupljena te sezone kad smo osvojili. E pa ja mislim da tu zastavu dugi niz godina necu skidat. Mislim da cemo prije osvojit CH. Ligu, nego naredat 25 pobijeda u Serie A. Jer sa ovakvim igracima, upravom, i trenerom, sumnjam da mozemo dalje od treceg mjesta. Neka nam je sa srecom slijedeci godina. Mogli bi se polako udomacit u toj EuroLeague, i nadat se da Platini donese odluku da polufinalisti EuroLeague ulaze u Ch. Ligu slijedece sezone (bilo je rijeci o tome prosle sezone, jer zeli da ucini EuroLeague interesantnijom)
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
04-29-2014, 08:17 PM
(This post was last modified: 04-29-2014, 08:18 PM by kalla1899.)
(04-29-2014, 11:00 AM)josip Wrote: ma kakav stekelenburg, da valja ne bi igrao u fulhamu. a za ovog drugog nikad cuo, sta je to uopce igrac neki?
da valja taarabt igro bi u fulhamu...pa pogledaj kako u nas igra....a za ovog drugog?
ako ti nisi cuo onda stvarno ne valja.....ti si ipak licencirani skaut atletico madrida
(04-29-2014, 03:17 PM)ensar7 Wrote: (04-29-2014, 07:40 AM)kalla1899 Wrote: kako stavari stoje...moja ce casa na kojoj je 7 naslova lp biti aktualna i za 30 godina
druze ja imam na zidu zastavu Milana sa "18" na njoj, kupljena te sezone kad smo osvojili. E pa ja mislim da tu zastavu dugi niz godina necu skidat. Mislim da cemo prije osvojit CH. Ligu, nego naredat 25 pobijeda u Serie A. Jer sa ovakvim igracima, upravom, i trenerom, sumnjam da mozemo dalje od treceg mjesta. Neka nam je sa srecom slijedeci godina. Mogli bi se polako udomacit u toj EuroLeague, i nadat se da Platini donese odluku da polufinalisti EuroLeague ulaze u Ch. Ligu slijedece sezone (bilo je rijeci o tome prosle sezone, jer zeli da ucini EuroLeague interesantnijom)
i meni se cini da cemo prije uzet ligu prvaka nego serie a.....tamo negdje 2050.
pa da je Stekelenburg dobar sigurno ne bi nazadovao u karijeri i iz jednog kluba kao sto je Roma otisao u Fulham. a cak nije niti mlad nesto a niti nesto bolji od Amelie, tako da se za takvog igraca ne isplati davati neke velike novce. A usporedba s Taarabtom ti i nije neka. za nekog decka za kojeg velika vecina nije cula, a cak i o njemu nema niceg na internetu se ne ide odmah vrijedati ljude, tako da bi mogao malo poraditi na svom ponasanju prema drugima. Ne znam eto prosvjetli me i kazi nesto o igracu imena hattricky i gdje igra za pocetak, i sto u njemu ima dobrga da ga mi moramo uzeti.
Ma nazalost, ali Josip je u pravu. Svaki put kada vidim za koga se Milan interesuje moram dobro da namucim Google da bi izvuko neke informacije. To su proooosjecni igraci s kojima ne mozes napraviti nista. Ako vec nemaju para nek forsiraju primaveru. Zalosno je kako smo jadni postali.
Razbili su tu tika taku prošle godine 7:0 i bacili onakvu mašineriju da bi usvojili taj stil pa su sad oni obrukani... Valjda će Barsa i njihova nemačka kopija krenuti malo konkretnije da igraju ubuduće posle ovih raspadanja.
Karlo majstor, nadigrao u potpunosti protivnika a neke promene u Realu su za svaku pohvalu kako je uspeo da ih izvede, mada su mi i dalje pomalo nestabilna ekipa koja se može raspasti ako ih načnu u finalu.
Ovo je ono što stalno pričam, raspao se protiv svake ozbiljne ekipe otkako je došao kod nas...
http://www.whoscored.com/Articles/xdncm_...-Situation
imai neko pronaci balance placa atletika i milana....ja se kladim da kaka i balotelli imaju skupa ko 10 igraca atletika
Raja imal neko iz BiH da bi na Derbi...ide ekipa iz Sarajeva,ima mjesta...ako neko ima zainteresovan eto vam prilike...Pozz
Forza Milan..
Rossonero Per Sempre...
Miranda je definitivno najbolji potez Diega Simeonea. Dok se Milan nećkao, Atletico ga je doveo kao slobodnog igrača iz Sao Paola, a danas vrijedi preko 20 milijuna eura.
jebiga....bonera je bolji..
Ove šuge iz Torina ne mogu dobiti ni jednu ozbiljniju ekipu u Europi. Drago mi je sto su ispali, a Conte opet plače i kuka. govnari. Da nisu u prvih 15 kola pokrali 10 bodova Roma bi bila prvak.
I da, direktor Atletica sastavio tim i pol, a naši nista. I ne samo to, nego Galliani nije htio ni TOG DIREKTORA u klubu. Nama je bolji Galli... Inače svi pisu da je Seedorf dobio otkaz i to je to. Pippo ce biti novi trener.
Da barem dobijemo merdu pa eto da se jedno večer radujem zbog Milana. Bivseg kluba.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
MILAN: Abbiati; De Sciglio, Rami, Mexes, Constant; De Jong, Montolivo; Poli, Kakà, Taarabt; Balotelli.
A disposizione: Gabriel, Amelia, Abate, Bonera, Zapata, Emanuelson, Essien, Honda, Muntari, El Shaarawy, Robinho, Pazzini.
Konstant posle svega igra beka u derbiju... Ostalo nemam zamerke. Ne zna se ko je slabiji i nije neko zadovoljstvo al' bilo bi lepo dobiti ovo. Stanje na forumu u skladu sa dešavanjima  .
|