Milanezi s Balkana
Ljudi pa nema niko drugi da igra,i alegri zna i vidi da sedorf nemoze,ali koga uvest..Mareka mozda???ili merkela koji je dvije zadnje tekme bio ala sedorf..da su tu pirlo i princ to bi bila druga prica..
ovako tesko da mozemo zabit..
Reply
Seedorf i Thiago igraju poziciju jednog igraca Sad zalosno
Znaci ne znam cemu sluzi Holandjanin na terenu? Cemu? Jos nisam vidio smisao njegovog igranja. Pa jeboga narod, Merkel bi vise uradio u toj sredini. Al haj, ne cudi me to od Allegrija. Da je barem malo pametan, pa sad odma ubacit Pata, i gurnut Binha iza ove dvoice, i tako ih povuc nazad, jer Crotenhamova zadnja linija igra tako visoko, a sve zahvaljujuci Seedorffu koji se povukao i nije u stanju da brzo izleti naprijed. Yepes mi je takodjer malo ne siguran (vidi one pasove, sve nekako u strahu), mozda i njega zamjenit s Thiagom, i stavit Merkela u sredinu sa Ringhiom i Flaminijem kao 2 DM da pokrivaju a Merkel da ucestvuje u kreiranju napada sa magicnom trojkom.
Al ko sam ja da pametujem, kad onaj nas pacijent na klupi ima neke svoje ideologije i samo sebi poznate teze fudbala. Blago nama sa njim.
I da, samo da napomenem da se upravo vidi koliko je on jadan sto se tice znanja Eurospkog fudbala. Znaci on je navikao na Seriu A, gdje se igra takticki bez trcanja, pa ga sad jedan balavski Totenham jebe po San Siru, koji ne moze meda u Premier Ligi, i za koji sam siguran da bi ih Bayern ili cak i Lyon lake sale izbacili. E moj Allegri, nazalost Carletto je za tebe tata u fudbalskoj taktici. Zalosno da ovo moram rec Sad
Reply
@Alberto
Pato možda?
Pa onda sa Ibrom, Patom i Robijem napred?

PS: Evo ga Pato umesto Sedorfa.
Devilcool
Reply
nema Seedorfa toooooooooooooo Big Grin
Ale Ale Ale Aleeeee
Pato Patooo
Ale Ale Ale Aleeeee
PATO PATOOO!!!!
Reply
(02-14-2011, 06:02 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: mislim da boa nije spreman i netreba rizikovat sa preranim povratkom da se nebi obnovila povreda...

Reply
Eto ga, 2008 nas izbaci Arsenal u osmini, 2009 nismo ni ucestvovali, 2010 nas Man Utd sutne u osminama, i evo 2011 opet Englezi i to ovaj put jadni Tottenham nas sutne opet u osmini finala hahahaha polako preuzimamo titulu Reala (nista dalje od osmina)
Reply
dobar rezultat kakva je bila igraAngry, tuga, čemer, jad,
nemojmo samo sad tražiti krivce jer ovaj milan nema bekove i vezni red i ja neznam na koju foru smo prvi u seriji a (vjerovatno jer je i cijela liga jadna), uzvrat je samo formalnost ne postoji ni najmanja šansa za prolaz, a i grupe smo jedva prošli, pokušati uzeti scudeto to je sa casanom već realno a sljedeće sezone ako ne dođe pravi veznjak i 2 beka neću više gledati milana, jer ne treba mi više ovo da živce gubim zbog gluposti
Reply
hahahahahahahaha
uzas uzas uzas
Jebem ti Champions League
Jebo vam Premier League mater usta. Mamu vam fasisticku. Ne mogu da vjerujem koliko im sudije pomazu. Sramota. Pa gdje je ono faul Ibre? Gdje je zuti Kaucu i Pienaru? Gdje je penal na Ibri? Jebem vam sve nacisticko. Od danas bojkotujem Premier League, i u slucaju ispadanja Milana i Champions League. Jebo vas otac vas jebo, pa BiH liga je mala maca, za kriminal i korupciju koju ovdje vrsite. Fuj, zgadi li ste mi fudbal, mamu vam korumpiranu
Reply
Razvalili smo ih ko vrecu drugo poluvrjeme,al onaj golman poludio i nista drugo nije bilo za ocekivat osim gola koji smo primili..
Jos je sudzenje bilo katastrofa,i ovaj ponisten go Ibre je van vecerasnjeg kriterija sudije..
Reply
šteta što bar u kupu ne možemo izvuć Padovu, pa da malo uživam u nadmoćnosti Milana nad nekim Smile
Paolo Maldini
Reply