Seedorf i Thiago igraju poziciju jednog igraca

zalosno
Znaci ne znam cemu sluzi Holandjanin na terenu? Cemu? Jos nisam vidio smisao njegovog igranja. Pa jeboga narod, Merkel bi vise uradio u toj sredini. Al haj, ne cudi me to od Allegrija. Da je barem malo pametan, pa sad odma ubacit Pata, i gurnut Binha iza ove dvoice, i tako ih povuc nazad, jer Crotenhamova zadnja linija igra tako visoko, a sve zahvaljujuci Seedorffu koji se povukao i nije u stanju da brzo izleti naprijed. Yepes mi je takodjer malo ne siguran (vidi one pasove, sve nekako u strahu), mozda i njega zamjenit s Thiagom, i stavit Merkela u sredinu sa Ringhiom i Flaminijem kao 2 DM da pokrivaju a Merkel da ucestvuje u kreiranju napada sa magicnom trojkom.
Al ko sam ja da pametujem, kad onaj nas pacijent na klupi ima neke svoje ideologije i samo sebi poznate teze fudbala. Blago nama sa njim.
I da, samo da napomenem da se upravo vidi koliko je on jadan sto se tice znanja Eurospkog fudbala. Znaci on je navikao na Seriu A, gdje se igra takticki bez trcanja, pa ga sad jedan balavski Totenham jebe po San Siru, koji ne moze meda u Premier Ligi, i za koji sam siguran da bi ih Bayern ili cak i Lyon lake sale izbacili. E moj Allegri, nazalost Carletto je za tebe tata u fudbalskoj taktici. Zalosno da ovo moram rec