Milanezi s Balkana
Pozdrav ekipa. Nema me dugo, nece me ni biti ali imam jedno pitanje jer ne pratim nesto nogomet u zadnje vrijeme a pogotovo ne talijansku ligu. Citam po forumima kako govore da je Pirlo trenutno na vrhuncu, da je dozivio vrhunac karijere sad u Juventusu s 32 godine. Pitam one koji su ga pratili je li to stvarno istina? Da je bolji sad nego kad je bio najbolji vezni na svijetu igrajuci za nas u onim slavnim godinama, a pogotovo 2006 kad je bio ponajbolji igrac svjetskog prvenstva? Hvala.
Reply
Razlika je u tome što je Honda juče isključivo bio na sredini terena, jednom na bok nije otišao koliko sam gledao 45 minuta, i naravno bio sjajan, a kod nas je izigravao krilo. Ja sam jedva čekao da ga gledam u nacionalnom dresu jer mu je statistika odlična i stvarno je opravdao očekivanja.
Darmian je bio odličan sinoć, ja ga ne pamtim iz lige i baš sam se iznenadio, nikakve probleme nije imao pozadi a napred iako su mu retko davali lopte pošto je nov uvek je pravu stvar uradio.
Baloteliju valjda odgovara Prandeli, nacionalni dres šta li je već, tamo zabija i u velikim utakmicama, liči na vrhunskog igrača, u klubovima to nije slučaj i pošto ćemo ga verovatno prodati samo nek se nadaje golova i nabija cenu.
Inače bolje bi im bilo da se DES vrati već sledeću utakmicu, razbili su Englezi Kjelinija i Paletu koji su potpuno neuigrani.
Devilcool
Reply
koja je razlika izmedju izbornika argentine i allegrija? skoro da je i nema....oboje su teski debili samo za razliku od allegrija izbornik argentine ne ceka 80. minut da promijeni evidentno promasenu taktiku....cuj 5-3-2 protiv bosne.....
Reply
(06-16-2014, 12:36 AM)kalla1899 Wrote: koja je razlika izmedju izbornika argentine i allegrija? skoro da je i nema....oboje su teski debili samo za razliku od allegrija izbornik argentine ne ceka 80. minut da promijeni evidentno promasenu taktiku....cuj 5-3-2 protiv bosne.....

Onakvu taktiku ne bi znao ni alegri slozit. u toj ekipi je postojao samo jedan pravi centralni vezni koji to ne igra vec godinama a to je mascherano plus dva vezna koja su u biti krilni igraci. nije im postojala sredina. ono nisam nikad vidio. steta sto bosna nije to iskoristila i steta sto je susic kasno napravio izmjene. inace svaka cast na igri. ako ovako nastave grupu prolaze sigurno.
Reply
POnavljam, i opet ponavljam: ako imamo i barem malo dobrog skauta, a znam da nemamo, vec veceras bi poslali ponudu Stoku za Begovica. Covjek je sila na golu. On samo biti jos bolji i bolji, i sad je najbolja cijena za otkupit ga. Ima strasno izbijanje, precizno, baca se, brani, siguran nazad, i kosta manje nego Sirigu ili Perin. Znaci, da imamo imalo dobre skaute, a nemamo, Begovic bi bio nas novi golman slijedeci godina. Ali, Asmir ce otic u neki drugi klub a mi cemo govuc Aggazia, Migliazia, Pntofolia, Kurcinia, i ostale debile na kojima Gallijani zaradjuje. Svaka nam cast. I dalje smatram da smo mi klub za ismijavanje a ne za ponos
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Mi da imamo skauta treba uzet malog Besica sinoc je odigro strasnu utakmicu pretrco preko 12 kilometara presjeko i oduzeo lopti i lopti malom ce nakon svjetskog cjena skocit na najmanje 10 miliona a sad se moze uzet za 1
Reply
Pa mađarski novinar već izjavio: nažalost ovog momka više nećemo gledat u Mađarskoj ligi hehe
Dobar je, ma odlican dečko. Napokon imamo DM u reprezentaciji, a tek mu 21 godina hahaha
Bit će to odličan igrač, al samo dalje od Milana, jer on treba da napreduje a ne da sjedi na klupi i uništi karijeru silnim posudbama.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Prije sam se uvijek nadao da ce neki od nasih (Hr) igrača igrati u mom Milanu. A sada se nadam da niti MAndzukic niti Vrsaljko nece. Mada bi Vrsaljka bilo pametno uzeti jer je igrač Genoe, ima 21 god i puno potencijala.

BiH je igrala super, i to 45min. Steta za autogol jer vam je to uzelo energije. KAsnije se Argentina pregrupirala na romb i onda su vas malo nagazili ali sve u svemu bez frke je moglo biti X. Vrlo dobra BiH. NAvijao sam za vas. Mislim da vam prolaz nece proci kroz prste.

Taj mali je odlilčan da, i golman kojeg spominješ.
(06-15-2014, 12:05 PM)MEMO Wrote: Pozdrav ekipa. Nema me dugo, nece me ni biti ali imam jedno pitanje jer ne pratim nesto nogomet u zadnje vrijeme a pogotovo ne talijansku ligu. Citam po forumima kako govore da je Pirlo trenutno na vrhuncu, da je dozivio vrhunac karijere sad u Juventusu s 32 godine. Pitam one koji su ga pratili je li to stvarno istina? Da je bolji sad nego kad je bio najbolji vezni na svijetu igrajuci za nas u onim slavnim godinama, a pogotovo 2006 kad je bio ponajbolji igrac svjetskog prvenstva? Hvala.

Nije igrao bolje nego sada. Samo su svi navikli a sada se cude. Gledao sam Pirla za Italiju u21 pa do danas. Uvijek je bio genije. Samo se nama dogodio peh da je kreten nad kretenima odlucio da Pirlo nije zadnji vezni pa je Pirlo digao sidro. Mislim da na ulici pitaš 10 pijanaca na podu ispred trafika je li bolje da je zadnji ili lijevi vezni da bi 9 reklo da mora biti zadnji. Eto... naš Allegretto maestro.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
According to Sky Sport Italia who saw Besic's agent with a scout from Inter yesterday at the game Argentina Bosnia it is maybe Besic who is the new Inter defensive midfielder and not M'villa
Reply
(06-15-2014, 12:05 PM)MEMO Wrote: Pozdrav ekipa. Nema me dugo, nece me ni biti ali imam jedno pitanje jer ne pratim nesto nogomet u zadnje vrijeme a pogotovo ne talijansku ligu. Citam po forumima kako govore da je Pirlo trenutno na vrhuncu, da je dozivio vrhunac karijere sad u Juventusu s 32 godine. Pitam one koji su ga pratili je li to stvarno istina? Da je bolji sad nego kad je bio najbolji vezni na svijetu igrajuci za nas u onim slavnim godinama, a pogotovo 2006 kad je bio ponajbolji igrac svjetskog prvenstva? Hvala.

Baš sam komentirao njegovu igru danas s jednim Juventinom na poslu i složili smo se da je Pirlo bio bolji u Milanu kad je osvajao Lige prvaka i SP sa Italijom.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply