Milanezi s Balkana
fellaini je beskoristan igrac osim u premier ligi klubove koji igraju na silu...tipa stoke..
Reply
Kakav je ovaj Costa sto ga povezuju s Milanom? Koju poziciju igra?
Reply
douglas costa pokriva obe krilne pozicije....dribler i tehnicar...ne voli se bas vracati u obranu....
juve nudi 3 mil placu stoperu od 33 godine koji nije ni blizu svjetske klase...a mi se bunimo sto dajemo golmanu svjetske klase 2.5 mil
Reply
niko da spomene gabonca koji briljira u dortmudu....bio je nas igrac par godina pa ga slali na posudbe i prodali ga za kikiriki....
Reply
(08-14-2014, 02:24 PM)kalla1899 Wrote: niko da spomene gabonca koji briljira u dortmudu....bio je nas igrac par godina pa ga slali na posudbe i prodali ga za kikiriki....
stara prica briljira u zadnje 3 godine postova i postova napisano Wink

Reply
A tu je i Grk Smile .
Devilcool
Reply
Tu je i Darmian. PRvi bek Italije sada, kojega smo prodali, nije dobar bio... Pa doveli Urbija, Constanta... Sada je Darmian 15mln. To je Galliani đir...

Ne vjerujem u ništa dok ih ne vidim s dresom. Vjerujem jedino da ce Taarabt biti nas igrač ponovno. A da ce Berlusconi platiti 25mln za nekoga... suuumnjam.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Navodno je Costa jako blizu e to bi tek po meni bio pravi transfer jer momak je strasan.

http://www.zmajevibih.com/na-pomolu-spek...alihovica/

iskreno i pored tog sto sam Bosanac i volim Seju ali nije igrac za Milana
Reply
taj gabonac je bio u nas sa bratom...otac mu je bio skaut u milanu..mislim da je i sad..kako bi nam sad sjeo na desno krilo....da...taj darmian(desni bek a ne lijevi)..mogli smo lako imati sad de sciglia lijevo i darmiana desno iz nase skole....i jos neki talenti koji su propali..kao verdi i di gennaro...tako bude i sa mastourom...najvjerojatnije...onaj paloschi isto...olako smo ga se rijesili moje misljenje...uglavnom imamo nelosu skolu odnosno omladinski pogon ali previse ih se izgubi na putu ka seniorima....
(08-15-2014, 01:39 PM)Rosson3r Wrote: Navodno je Costa jako blizu e to bi tek po meni bio pravi transfer jer momak je strasan.

za costu treba platit 30 milijuna eura...tako da od transfera nista...i da je lira...opet nemamo toliko...ja zadovoljan ako dovedemo taarabta za 4
Reply
(08-15-2014, 01:45 PM)kalla1899 Wrote: taj gabonac je bio u nas sa bratom...otac mu je bio skaut u milanu..mislim da je i sad..kako bi nam sad sjeo na desno krilo....da...taj darmian(desni bek a ne lijevi)..mogli smo lako imati sad de sciglia lijevo i darmiana desno iz nase skole....i jos neki talenti koji su propali..kao verdi i di gennaro...tako bude i sa mastourom...najvjerojatnije...onaj paloschi isto...olako smo ga se rijesili moje misljenje...uglavnom imamo nelosu skolu odnosno omladinski pogon ali previse ih se izgubi na putu ka seniorima....
(08-15-2014, 01:39 PM)Rosson3r Wrote: Navodno je Costa jako blizu e to bi tek po meni bio pravi transfer jer momak je strasan.

za costu treba platit 30 milijuna eura...tako da od transfera nista...i da je lira...opet nemamo toliko...ja zadovoljan ako dovedemo taarabta za 4
navodno je kosta vec dogovorio sa milanom i samo je pitanje vremena kad ce se ozvanicit galijani hoce da spusti cjenu i realno puno bolje za njeg dat 20 nego za cercija i iturbea moje misljenje jer puno je bolji od obojice...a sto se tice ovih igraca ja sam Aubameyanga prvi put zapazio jos dok je sa mladom ekipom igro neki kup znam da je bio najbolji strjelac tog kupa...sto se tice ostalih igraca imamo mi jos tu talenata Hotor koji je bio najavljivan kao vanserijski igrac, pa Fosati itd...ali nesto ne stima prelaz iz omladinskog u seniorski moje misljenje je da bi se ko u spaniji mladi trebali igrat u nizim ligama i automatski bi stekli iskustvo i nebi bilo potrebe za pozajmicama i nebismo gubili talentovane igrace
Reply