Joj sjecam se toga. Nas pulen Muntari zabija cist gol i suci ga ne priznaju odn nisu vidili. Budimo iskreni, suci cesto pomognu i nama i Romi i Interu u manjim utakmicama, nekad odmognu ali vise pomognu, ali u derbijima s Juventusom nitko ne moze reci da mu je sudac pomogao, odn da nije pokran!
tada smo zbog toga izgubili naslov...kasnije bi sve bilo drukcije...zlatan bi ostao...ehh
(10-10-2014, 10:07 PM)Rosson3r Wrote: https://www.youtube.com/watch?v=9usQFDzhRv0#t=10
kakav se igrac mogo uzet za male pare uz De Jonga razbijali bi
Mali igra fantastično, i mislim da će u Evertonu buknut. Dobro je da ga nismo kupili, jer ovi naši idioti bi ga uništili. Nisu takvi igrači za nas. Nama trebaju već gotovo igrači na koje ćemo potrošiti milione, to je Galliani sistem.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Torres opet trpa. Bit će dobar.

MILANO SIAMO NOI!!!!
Da, Verona je bila užasna u defanzivi, poklon 3 gola mada su i naši to dobro koristili. Ubili smo ih na presing i kad smo sa time stali totalno su nas saterali u 16. Vezni red jedno 3 puta slabiji od ostalih linija ali očekivao sam i gore.
Bonera je jebeni kralj, čovek uđe i za 2 minuta zamalo da se vrate iz mrtvih. Abiati i Aleks odlične partije, sa dobrom odbranom sve je mnogo lakše. Abate nastavio sa odličnim partijama napred, on i Japanac se odlično razumeju. Honda polako preuzima vodeću ulogu što mi je jako drago, kako elegantno igra, napokon pun samopouzdanja i naviknut na ligu.
Tores učestvuje dosta u igri i takvi napadači su uvek korisni ali njegov primarni zadatak su golovi tj. šanse a tu njega nema.
Šaravi i dalje van forme, ovo su utakmice za njega gde ima prostora za kontre još od 30. minuta a on to nije koristio.
Naravno primili smo šutem sa distance kad nema De Jonga, to je bilo za očekivati.