10-19-2014, 06:40 PM
Ne bi ja bio tako strog prema Šaraviu, bio je dobar i imao odlicnu asistenciju kod drugog gola.
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-19-2014, 06:40 PM
Ne bi ja bio tako strog prema Šaraviu, bio je dobar i imao odlicnu asistenciju kod drugog gola.
10-19-2014, 08:01 PM
(10-19-2014, 06:40 PM)huss Wrote: Ne bi ja bio tako strog prema Šaraviu, bio je dobar i imao odlicnu asistenciju kod drugog gola. lik uopce nije opasan za gol...a taj asist bi i bonera tocno dodao koliko je bilo prostora... faraon nema dribling ni tehniku vodjenja lopte...jedini forte mu je sto trce ko konj i pomaze obrani....
10-20-2014, 08:36 PM
torres svojim kretnjama(ono sto mario nije radio) omogucuje vise prostora hondi i menezu...zato i jesu zabili toliko golova dosad...torres ne treba zabiti 15 golova u sezoni..nek zabije 5 ja zadovoljan ako ce honda i menez nastaviti koristit kretnje el nina....
10-21-2014, 02:05 PM
Više Honda, Menez je svega jednom zabio iz igre a najbolje je igrao dok je zapravo bio u centru napada umesto Toresa.
10-21-2014, 10:39 PM
Kakav debakl i ponizavanje Rome. Valjda je svima jasno da bez jakog Milana talijani nemaju sta traziti u Ligi prvaka.
10-21-2014, 11:39 PM
Mi smo i u najgorim danima izvlacili remije ili makar dostojanstvene poraze od Barce koja je bila masina, mozda i veca od ovog Bayerna. Zalosno je ovo za italijanski fudbal, bojim se da ce spasti na dvije pozicije u LP.
10-22-2014, 09:44 AM
(10-21-2014, 11:39 PM)huss Wrote: Mi smo i u najgorim danima izvlacili remije ili makar dostojanstvene poraze od Barce koja je bila masina, mozda i veca od ovog Bayerna. Zalosno je ovo za italijanski fudbal, bojim se da ce spasti na dvije pozicije u LP. nemoguce da spadnemo na dvije pozicije u lp...vec sljedece sezone se vracamo na 4. mjesto ispred portugala...a dvije pozicije u ligi prvaka su bodovno dalje nego 4 pozicije...bayern ne igra vise tika taku i ponovo su glavni favoriti za osvojit lp... ove sezone sve sto osvoje talijani dijeli se sa 6(2 u lp i 4 u euroligi) i bodovi se pripisuju nama tako da moramo navijati za talijane ove sezone u europi...trenutni ucinak je fantastican....moramo navijati za talijane jer se moze dogodit da budemo treci i igramo kvalifikacije za lp kao ne nositelji i onda izvucemo arsenal united ili nekog takvog pa ti udji u lp.... roma je i dalje favorit da prodje skupinu a juve bi trebao iako najvise bi volio da juve ne prodje a da idpadnu u ligi uefa u polufinalu....predstavnici u europa ligi imaju fantastican ucinak i realno je da svi prezime...
10-22-2014, 01:43 PM
(10-21-2014, 11:39 PM)huss Wrote: Mi smo i u najgorim danima izvlacili remije ili makar dostojanstvene poraze od Barce koja je bila masina, mozda i veca od ovog Bayerna. Zalosno je ovo za italijanski fudbal, bojim se da ce spasti na dvije pozicije u LP. Pobjedjivali smo i Real u gostima 3-2 i Barcelonu 2-0 kod kuce i naravno plus ti remiji. Sta ti je, mi smo uvijek bili pametan gospodski klub. Pa nismo glupi da napadnemo onu Barcu i primimo 5-6 komada. Dobijali smo 4kom protiv MU I Deportiva ali to su jednostavno bile lose noci, a i dvije razlicite nase ekipe, protiv Deportiva super jaki Milan i onda se to dogodi da ti sve krene nizbrdo, a od MU smo jednom nogom vec bili ispali pa nije bilo zelje i motiva i primili smo 4. Imali smo tada Ronaldinha ali kad ne ide onda ne ide. Tri gola u finalu odn u poluvremenu protiv Liverpoola necu puno spominjati, ne smijem, strah me da ne zaplacem, to se dogodi jednom u 100god i bas nama. Nista od ovoga navedenoga nije strasno, kamoli sramota. Ali 7kom primiti, hm, e to je previse, to je sramota.
10-22-2014, 10:00 PM
Tek sad vidim koliko je frustrirajuce bilo gledati Balotelija kako stalno siri ruke i ljuti se na saigrace, covjek nista nije uradio u 45 min meca a kad pogrijesi stalno se ljuti na nekog. Nek je on ziv i zdrav al drago mi je sto takva osoba vise ne igra za Milan.
10-24-2014, 09:32 AM
inter izgubio 103 milijuna eura prosle sezone...oni vise nisu prijetnja...moraju prodavati igrace da se uklope u financijski fair play ili nece igrat europu....
torresa zeli schalke? bilo bi dobro zakapariti kramarica...na ljeto mu istjece ugovor...mozda bi ga pustila rijeka za 2-3 milijuna na zimu..pa ga posuditi genoi npr do kraja sezone da se navikne na serie a...sta mislite? |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|