Prediction League (only for Milanezi sa Balkana)
Udine-AC Milan 1-1 ( Di Natale, Ibra) KP
Semper fidelis !

!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply
Udinese-Milan 2-2

Di Natale,Sanchez; Pato,Inzaghi

K.P.
Reply
udinese-milan 1-1
di natale-robinho
k.p.
Reply
tzar-205
Maji_TZ-155
Red and black fan-130
Papanešto-120
Eki111-105
Rosson3r-75
trinexx21-70
Dianel-Rossoner-25
NoToRiOuS-40
DUCO-25
Tipovi_analize-0

Reply
I evo završila je sezona.Prvo se želim svima zahvalit što su ostavljali svoje prognoze nadam se da će ovako biti i sljedeću sezonu.Čestitam tzaru na osvojenom prvom mjestu.Sada kreće stanka i Milan će sigurno igrat neke prijateljske utakmice i odmah ću vam reć,ne stavljajte predicte za prijateljske utakmice jer se neće brojati.Nadam se da će te svi nastaviti ovo igrati i sljedeću sezonu,koju naravno svi kreću od 0.Uživajte!

FORZA MILAN!!
Reply
(05-25-2011, 04:42 PM)Papanešto Wrote: I evo završila je sezona.Prvo se želim svima zahvalit što su ostavljali svoje prognoze nadam se da će ovako biti i sljedeću sezonu.Čestitam tzaru na osvojenom prvom mjestu.Sada kreće stanka i Milan će sigurno igrat neke prijateljske utakmice i odmah ću vam reć,ne stavljajte predicte za prijateljske utakmice jer se neće brojati.Nadam se da će te svi nastaviti ovo igrati i sljedeću sezonu,koju naravno svi kreću od 0.Uživajte!

FORZA MILAN!!

Pridruzujem se cestitkama tzaru na pobedi, mada se nadam da sledece sezone nece doci do prekida u radu foruma i "novih" tabela, jer ako je gledat celu sezonu, onda je najbolji ove 2010/11 bio Majitz koji je na starom forumu imao cak 335 bodova tako da uz bodove sa "novog" foruma on ima najvise.
U svakom slucaju sledece sezone se nadam da ce nas Milan ponovo osvojiti makar LP a moze jos uz to i jos jednu titulu Serie A...
FORZA MILAN
Reply
(05-25-2011, 09:24 PM)eki111 Wrote:
(05-25-2011, 04:42 PM)Papanešto Wrote: I evo završila je sezona.Prvo se želim svima zahvalit što su ostavljali svoje prognoze nadam se da će ovako biti i sljedeću sezonu.Čestitam tzaru na osvojenom prvom mjestu.Sada kreće stanka i Milan će sigurno igrat neke prijateljske utakmice i odmah ću vam reć,ne stavljajte predicte za prijateljske utakmice jer se neće brojati.Nadam se da će te svi nastaviti ovo igrati i sljedeću sezonu,koju naravno svi kreću od 0.Uživajte!

FORZA MILAN!!

Pridruzujem se cestitkama tzaru na pobedi, mada se nadam da sledece sezone nece doci do prekida u radu foruma i "novih" tabela, jer ako je gledat celu sezonu, onda je najbolji ove 2010/11 bio Majitz koji je na starom forumu imao cak 335 bodova tako da uz bodove sa "novog" foruma on ima najvise.
U svakom slucaju sledece sezone se nadam da ce nas Milan ponovo osvojiti makar LP a moze jos uz to i jos jednu titulu Serie A...

Ma sve je to samo igra i dobra zezzancija...Tzar cestitam na pobjedi...ja sam prosle god digo pehar Smile...taman je i ovako Big Grin
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Rainbow 
(05-25-2011, 10:16 PM)Maji_TZ Wrote:
(05-25-2011, 09:24 PM)eki111 Wrote: Pridruzujem se cestitkama tzaru na pobedi, mada se nadam da sledece sezone nece doci do prekida u radu foruma i "novih" tabela, jer ako je gledat celu sezonu, onda je najbolji ove 2010/11 bio Majitz koji je na starom forumu imao cak 335 bodova tako da uz bodove sa "novog" foruma on ima najvise.

Ma sve je to samo igra i dobra zezzancija...Tzar cestitam na pobjedi...ja sam prosle god digo pehar Smile...taman je i ovako Big Grin

Nadam se da ovako pogadjas i na kladionicama, jer ako je tako, onda si sigurno zaradio dobru kintuOkmilanDevilcool

FORZA MILAN
Reply
(05-26-2011, 10:55 AM)eki111 Wrote:
(05-25-2011, 10:16 PM)Maji_TZ Wrote: Ma sve je to samo igra i dobra zezzancija...Tzar cestitam na pobjedi...ja sam prosle god digo pehar Smile...taman je i ovako Big Grin

Nadam se da ovako pogadjas i na kladionicama, jer ako je tako, onda si sigurno zaradio dobru kintuOkmilanDevilcool

Eh, to ti je tragikomedija....ne kladim se Big Grin
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ja najavljujem par TOP pojačanja na ovom mercatu i idem po trofej i sljedeće sezone
Devilcool
a ovo je fakat zezancija, kladionicu igram ali milan mi nikad nije na tiketu
Reply