07-10-2015, 07:58 AM
Mlad je, naucit ce!
|
Milanezi s Balkana
|
|
07-10-2015, 07:58 AM
Mlad je, naucit ce!
07-10-2015, 11:02 AM
Izgleda da je Witsel ipak blizi, samo 5 miliona je razlika između onog sto Milan nudi i Zenit trazi...mislim da ce to biti gotova stvar. Vjerovatno cekaju da zavrse prvo ovo sa Romagnoliem.
07-10-2015, 11:48 AM
Milan želi prodati MAstoura ali nema ponuda, danasšnje vijesti. Ja ovo ne kužim, ali ako taj Mastour ne želi ostati bolje da ga onda prodaju nego da ide besplatno. Ko ga ... , a da.
Inače Tassotti je dobio nekakv izmišljen posao praćenja naših igrača na posudbama, kaže "da se ne ponovi slučaj Darmian". Kao da preko tv-a ne vidiš tko zna a tko ne zna igrati nogomet. Što će sve Galliani izmisliti u ovom našem klubu to je baš lakrdija. Dok god je sve u njegovim rukama mi se nećemo vratiti na stare rezultate. Pa mi nemamo ni 3 poštene skaut službe u klubu. Doyen izgleda više nista ne radi ili ne znam, ne kontam. Gundogan je jači igrač od Witsela ali mislim da nemamo šanse bez LP da nam jaki igrači dođu. Witsel je ok, solidan, možda može biti i više nego solidan ali nije to ne znam što vidjet ćete. No bolje to nego Monto, Poli itd. Romagnoli... je li netko od vas stvarno pratio tog dečka? Ja ne. Ali 25mln je PUUNO. Za kraj ja se nadam da će Ibra doći i da ćemo se rijesiti Cercia, Meneza, Nocerina, Zaccarda, Alexa itd itd. Ni akvzicija Luiza mi nije nešto. Nepotrebno velika plaća i bačenih 8mln. Imamo Meneza, Elshu, Nianga... svašta.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
07-10-2015, 01:13 PM
(This post was last modified: 07-10-2015, 01:32 PM by Red and black fan.)
Ma totalno bez plana. Doveli 2 prvotimca u napadu, jure trećeg tj. Ibru, Šaravi i Niang u ovim godinama moraju da igraju, oko Meneza nikakve priče da će ga prodati, a nemamo 2 igrača da im dele lopte.
Dobar je Romanjoli, visok, jak u duelu, prilično neprelazan za svoje godine, odličan start na loptu. Dovešćemo ga ali i masno preplatiti (sjebali smo Romu za Destra pa nam vraćaju). Nažalost to će biti izgleda jedini štoper koga ćemo dovesti. Evo i ovde pišu za odbranu: http://www.whoscored.com/Articles/zi7xb7...nd-Defence
07-10-2015, 04:48 PM
Slusajte vi ko ste komentirali na moj post i da ste trazili da me izbacu ne lupetajte mnogo. Ok
Kao prvo trazio sam izvinjenje I rekao sam da je off teme I znao sam da nije mesto Za politiku ali onako vrtilo mi se u glavi I napisao sam ono sto jesam, I ne treba mi da niko od vas da me savetuje za bilo sta jer jesam na ovaj I stari forum vec godinama a dok su neke ovde menjali ljubavne statuse na msn. Treba da vas bude sramota jer nikoga nisam uvredio ni psuvao. Nequ komentiranje nazad, ovo je most zadnji post ovde. Hvala
Milan 5:1 Alcione
De Jong (penal) 20’, Poli 30’, Cerci 45' , Niang 2x 51' & 61' Cerci i Suso malo razocarenje, Calabria odlican, prvo pol lijevi bek, drugo desni bek...ako nastavi da radi i razvija se, sigurno moze biti i bolji od De Sciglia... Zaccardo i Alex igrali odbranu, mozete i zamisliti na sta je to licili...pogotovo od strane Zaccarda... Poluvrijeme je odigrao i Pessina na ljevom veznom, momak koji je dosao iz Monze prije par sedmica...odlicno i zrelo je odigrao... Na zalost Jose Mauri se povrjedio na kraju
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
07-10-2015, 07:57 PM
(07-10-2015, 04:48 PM)Suad_ACM Wrote: Slusajte vi ko ste komentirali na moj post i da ste trazili da me izbacu ne lupetajte mnogo. Ok Gle sinovac ovako,ako znas da takvim temama ovde nije mesto zasto onda postavljas bilo sta slicnog sadrzaja? Provociras ili sta? Ako iko treba da se stidi to si onda u svakom slucaju ti,jer znas da je nesto pogresno ali ipak to radis iz neke svoje manje ili vise podle namere.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
07-11-2015, 12:15 AM
Eto kazu da cemo prodati Elshu Monacu, ne znam sta da mislim o tome. Cinjenica je da niakd nije potvrdio svoj ogromni potencijal, a i povrede su ga satrale...
07-11-2015, 12:29 AM
Bogami ovo je iznenađenje. Dobit će cca 20 milijuna eura...
MILANO SIAMO NOI!!!!
07-11-2015, 12:30 AM
Ja idalje tvrdim da smo mi ekipa za k...rca. Dok god su ona govna u upravi ovaj Klub ce sve dalje i dalje propadati. Produzili smo ugovor najvecem jebenom idiotu, i stim pojacali napad 19 ekipa. Menez koji je napravio onakav scenarij na prosloj utakmici ostaje, a prodaje se Sharawi za 15 miliona. Pa jebote narod da te jebo. Darmian, Aubameyang, Pirlo, Saponara, sve nasi igraci Koje su nasi idioti procijenili nesposobnim. Ma jebi te se vise, eto nek je mexes sposoban. Juventus uvali propalog Ogbonnu West Hamu za 11 miliona, i svi presretni. A mi poklanjamo igrace. Ej dat 20 miliona Romi za igraca koji nije odigrao ni minute u Romi. I sad cemo im poklonit 25 za Romagnolia iz Samdorije hahahahaha
Ovo je najzalosniji Klub u istorji, i sumnjam da cu ih nesto posebno pratit slijedece sezone. Nek Jos sad izvale 20 miliona za Ibru i taman. Rekao sam ja, mi cemo usrat ti 120 miliona. Ma bolan ja nebi onim govnarima dao ni 20 feninga da trguju snjima, pa oni od 5 maraka naprave 2 Marke.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|