Milanezi s Balkana
Kako se prepolovila ona prednost koju smo imali prije zimske pauze,
sad nam predstoje teske utakmice u prvenstvu: Chievo, Napoli, Juve...
Valjda ce Boateng biti spreman protiv Napolia ili Juvea
Reply
Iskreno i mene strah za Scudetto ali samo zato sto mi imamo jbn bolnicu sve nam povredjeno...
Sto se tice C L imam vjeru da cemo pobjediti u Londonu ali ne znam koliko bi to bilo dobro jer gledam Barsu veceras
i mogu samo zamisliti sta bi nasima uradii, ovoje zalosno al istinito... Kad se sjetim nase igre od sinoc i ovog veceras
mi NEMAMO tim za prvaka Evrope, ali opet ne da mi se žalit, moramo naprijed pa šta bude...
Reply
izložiću svoj komentar ovako :

1)Leptire, tvoj se "efekat" , po kome si sebi dao nick, ne osjeti se ni na kraj sobe, ako nećeš navijat, ne navijaj, što ovdje istresaš se, ovo je mjesto za komentarisanje, a ne za istresanje ,i napadanje drugih, nisi najpametniji i pomiri se s time !

2)juventino, ispravno si rekao, mi smo svi ogorčeni na svoj tim, pa ih dosta jedva čeka da se istrese na tebe , halali Big Grin

3)potpisaću sve što je rekao geoff, posebno dio kod rine ---rino i flamini, bar znaju šta je dres, ne daju se zajebavat, i mora se znat i dokazat englezima da su u italiji, a ne u engleskoj....

pojedinim rossonerima ovdje, preporučujem da ne pratite premierŠIT, zaboravljate ko je Milan, ako je naša uprava , i košpicari na San Siru zaboravili, ne moramo i mi !

Lijep pozdrav !
Paolo Maldini
Reply
Nabijem ja taj crotenham,prebiti ćemo ih u uzvratu Smile
Reply
(02-16-2011, 09:33 PM)uvijek_rossoner Wrote: Iskreno i mene strah za Scudetto ali samo zato sto mi imamo jbn bolnicu sve nam povredjeno...
Sto se tice C L imam vjeru da cemo pobjediti u Londonu ali ne znam koliko bi to bilo dobro jer gledam Barsu veceras
i mogu samo zamisliti sta bi nasima uradii, ovoje zalosno al istinito... Kad se sjetim nase igre od sinoc i ovog veceras
mi NEMAMO tim za prvaka Evrope, ali opet ne da mi se žalit, moramo naprijed pa šta bude...

Totenhem ima bolju ekipu od Arsenala a Arsenal je pobjedio Barsu..Barsa nije ekipa koja se nemoze pobjedit,moze samo ako im zaustavis Mesija,a to je Murinjo uradio prosle godine,mislim da ce igra Barse veoma brzo biti procitana...
Sto se tice Milana...Evo veceras Inter lose igrao i opet dobio,nama se to nemoze desit sreca nas je napustila...i pored svega mislim da imamo realne sanse da pobjedimo u londonuza 20 dana ce se vjerovatno oporavit nekoliko igraca,a neigranje Rina moze biti samo prednost za nas jer Rino nam netreba u utakmici koju moramo dobit,treba nam Princ ili Pirlo...
Reply
Kako kaže Efekat... A to su pisali i neki novinari u Italiji, Milan je izgubio identitet. Galliani je doveo previše bezumnih igrača u Milanello.

Nama samo fale Bellamy i Balotelli pa da budemo najluđi tim ikada!

Kada se sjetim da su za nas igrali Nesta, Paolo, Cafu, Pirlo, mladi Seedorf, Rui, Kaka', Sheva, Crespo, Sergio, Billy... A sad...

Nista, idemo dobiti Chievo!
Reply
Procurilo što je točno trener Tottenhama izgovorio Gattusu koji je izgubio živce!

Nije dugo trebalo da procuri što je točno trener Tottenhama izgovorio kapetanu AC Milana Gattusu koji je nakon toga nasrnuo na njega...

Nakon što je objavljeno da disciplinka komisija UEFA-e na temelju video-dokaza istražuje slučaj napada Gattusa na trenera Jordana, te da će idući ponedjeljak donijeti konačnu odluku, oglasio se i igračev odvjetnik. Prema njegovim riječima, jedini krivac za cijeli slučaj je upravo trener Joe Jordan.

Okidač koji je izazvao burnu rekaciju Milanovog kapetana, kako otkriva, njegov agent, Claudio Pasqualin, bila je teška uvrijeda Redknappovog pomoćnika Joea Jordana.
Reply
(02-16-2011, 10:32 PM)Spaha Wrote: 2)juventino, ispravno si rekao, mi smo svi ogorčeni na svoj tim, pa ih dosta jedva čeka da se istrese na tebe , halali Big Grin
Dobro je da ima vas koji su shvatli da mi nije namjera bila da provociram.
Reply
(02-17-2011, 12:20 PM)ludiot Wrote: Procurilo što je točno trener Tottenhama izgovorio Gattusu koji je izgubio živce!

Nije dugo trebalo da procuri što je točno trener Tottenhama izgovorio kapetanu AC Milana Gattusu koji je nakon toga nasrnuo na njega...

Nakon što je objavljeno da disciplinka komisija UEFA-e na temelju video-dokaza istražuje slučaj napada Gattusa na trenera Jordana, te da će idući ponedjeljak donijeti konačnu odluku, oglasio se i igračev odvjetnik. Prema njegovim riječima, jedini krivac za cijeli slučaj je upravo trener Joe Jordan.

Okidač koji je izazvao burnu rekaciju Milanovog kapetana, kako otkriva, njegov agent, Claudio Pasqualin, bila je teška uvrijeda Redknappovog pomoćnika Joea Jordana.

Samo da dopunim predhodni post Ludiot-a, Joe Jordan koga bolje znaju kao "the SHARK" (koji se smatra jednim od najzustrijih igraca u istoriiji Premiershipa) je Gattusu rekao “Fucking italian bastard”, sto moze uticati na odluku o tome koliko ce Rino biti kaznjen of strane UEFA, jer je uvreda bila od onih koji se ne samo tice licno Gattusa, vec Italijanske nacije, sto vec prelazi na nesto mnogo ozbiljnije od samo udarca glavom kojim je Rino reagovao. Svejedno ne opravdavam ono sto je Rino ucinio, ali za to krivim sudijsku cetvorku koji nisu bili na visini zadatka i nisu ni videli da je Jordan u vise navrata dok je provocirao Gattusa bio vise od metar unutar terena.
FORZA MILAN
Reply
Dragi eki, to su englezi. Njima je sve dopusteno. Al za to se Mourinho odma kaznjava sa 3 utakmice zabrane jer dodje na aut liniju i nesto dobaci. Gdje ce se kaznit Jordan? Pa to je fina licnost, koja treba da bude uzor cijeloj naciji. Djeco ugledaj te se na Jordana, na terenu se tako treba izrazavat: fucking italijan bastard, jebem vam mater zabarsku, cigani jedni zabarski, itd... I naravno ako vas neko zauzvrat uvrijedi, obavezno ko Zidane spucaj te ga glavom, jer s vama se niko ne smije zajebavat. PRavi dioli fudbala, nema sta. Volim ovu UEFA, bas ono "fair" postupaju Sad

I da napomenem da je ovaj Jordan bio u sukobu vec sa Hodgsonom i Inceom prosle godine. Znaci pravi primjer jednog mirnog trenera koji nebi nikad u zivotu nabijo tenzije na ili van terena.

Al neka, nista to ne vrijedi. Kriv je Ringhio, i cijela Italijanska nacija. Daj te nam odma 5 godisnju zabranu ucestvovanja mamu vam jebem Englesko-Francusku.
izivnjavam se radi nacina izrazavanja, al puko mi je zivac vise na ovo sranje od UEFA organizacije. Jednostavno ljudi mrze Italiane i dopustaju svaki moguci nacin provociranja, al cim se Italijani zele odbranit, odma kaznjavanje. Sramota.
Jer, da sam ja bio na terenu i da mi je kojim slucajem rekao jebeno Bosansko kopile, pa izbio bi mu i ta 4 "nova zuba", a onog majmuna Kauca, bi tako saceko na lakat kad bi mi slijedeci put skocio preko moji ledja. Pa nisam ti ja ovdje naslonjac mamu ti visoku
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply