Milanezi s Balkana
Jel vas mozda Bacca podsjeca u nekim kretnjama na Shevu? Pogotov kod drugog gola veceras? Mada, jedan je Sheva Smile
Reply
Pobijedimo i nijedan komentar, kad izgubimo onda 20 komentara Tongue
Reply
Bila je subota,cekaj da se ljudi razbude,istrezne,sta god Big Grin
Nazalost,nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu,mada sam cuo da smo bili bolji na terenu,da smo ih nadigrali i da su nam u prvom poluvremenu dali gol iz jedine sanse koju su imali. Bice neka repriza na areni pa cu da gledam Tongue
U svakom slucaju ove sezone bar nismo izgubili nijedan bod kod kuce na tim "malim" utakmicama(empoli,palermo),sto je pomak u odnosu na prethodne godine,cak racunajuci i samo ove uvodne utakmice.
Ko je gledao ceo mec neka nas pocasti nekom detaljnom analizom Big Grin
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Dobra utakmica, dobre kretnje, mnogo ideja. Mene je impresioniro Kucka, ali i mali Calabria. Na nasu srecu Abate se povrijedio pa udje Calabria. Momak u prvom prodoru napravi vise nego Abate u dvije utakmice. Odlican centarsut i na kraju majstorija Bacce. Honda nevidljiv, jebote da imamo kakvu dobru 10-tku ovaj tim bi svakom dao 2-3 gola. Odbrana solidna, mada smo opet primili dva smijesna gola. Bonaventura isto tako odlicna utakmica, asistencija kod prvog gola i magija iz slobodnog udarca. Eh sad idemo na dva zeznuta gostovanja Udine pa Genoa... usput gledo sam Inter danas, mislim da i oni sami ne znaju kako uspiju pobijedit. Nijednog suta u okvir osim tog gola iz greske odbrane Chieva. Al jebga dobijaju i dizu samopouzdanje, mada po meni Milan igra ljepse trenutno.
Reply
Ako,ako,te dve utakmice ce nam i pokazati gde smo i koji su nam dometi ove sezone. To jesu gostovanja na kojima niko u Italiji ne moze da racuna na 3 sigurna boda,ali ako uspemo izvuci dobre rezultate(recimo 4-6 bodova) znatno ce to uticati na moral ekipe.Pogotovo jer se cini da smo na nekakvom "usponu",tako da bi to bio stvarno lep vetar u ledja.
Videcemo Meneza kad se vrati sta ce i kako.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Cepanje
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Mali Calabria ce biti zvijer igrac, upamtite to! Smile Najbolji na terenu, a najmladji. Mali igra sa sigurnoscu nekog ko ima 34 godine, a ne 18.
Reply
Super igramo. Ali pored ovoga pratim Wolfsburga i upravo gledam 5 golova Lewandowskog u roku od 9 minuta. Prejak. 100% napadač. Jednostavno wooooow,  a da je se slušao Leonardo ovaj napadač bi iz Anderlechta došao u Milan a ne u BVB. Al sta ćeš kad naši stručnjaci prozvaju Aubameyanga papkom koji nema pojma. Zalosno
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(09-22-2015, 08:41 PM)huss Wrote: Mali Calabria ce biti zvijer igrac, upamtite to! Smile Najbolji na terenu, a najmladji. Mali igra sa sigurnoscu nekog ko ima 34 godine, a ne 18.

Ode u City ili Real za 25 milona da bi se pokrili računi za sve gluposti koje je pravio Galliani. A da, prije odlaska reci će Calabria ne ide 99,99%. Stabdardno prokleti Galliani
Calabria jje fantastika. I ako se bude slušao Sinisa,  cijelu sezonu gurat ovu četvorku u odbrani
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Moj Mihajlovicu pa sta radis. Umjesto De Jonga i Honde on vadi Calabriu
Reply