Milanezi s Balkana
Ajde nije lose, mnogo smo bolji s Bertolacciem na terenu. Samo da ovi sad ovo ne useru protiv Carpia. Jer vjerujem da u polufinalu na dvije utakmice mozemo proci.
Reply
Dobro je prosli smo sad imamo otvoren put do finala...Protiv Carpia se igra jedna utakmica i igramo je kao domacini 20.januara.... Nije da trazim dlaku u jajetu ali stvarno je zalosno gledat ih kako nisu u stanju da zavrse utakmicu sa igracem vise protiv onako jadne Samp...

Mexes isto pocetnik nesto se sav prepo...nije mi jasno zasto Ely ne dobije sansu bar u kupu, isto tako Calabria...nadam se da ce ovo Mihino vjerovanje u De Sciglia se isplatit i da ce mu konstantno igranje pomoci da se bar malo vrati u formu...
Takodjer stvarno mi nije jasno sta Miha hoce od Cercia...ono sto Cerci igra u napadu moze svaki junior Milana, u odbranu se slabo vraca i nije discipliovan...doslovno kao da igramo sa igracem manje...jer u taktici 4-4-4 Cerci treba da igra desnog veznog a on to ne zna...mislim da je i onako los Honda dosta bolji izbor ako nista zbog discipline...

Jedino sto mi se juce svidilo Bertolacci na mjestu Montoliva...jako dobro cita igra, bolji pasovi i sto je najvaznije brze igra prema naprijed...sto nam daje mogucnost kontre i polukontre...Mislim da bi u ovoj taktici 4-4-2. Witsel i Bertolacci jedan pored drugog u veznom redu bili odlican par...a do tad mislim da bi protiv slabiji ekipa (Frossinone), Montolivo i Bertolacci mogli igrati skupa.

Eh ja sad ne znam koji podatak statisticki treba da se iznense da bi onaj Galliani shvatio sta nama nedostaje....jutros Gazzeta pise...U 3,5 mjeseca u sezoni Bacca je zabio 9 gola a sutnuo je prema golu svega 14 puta...znaci za 3,5 mjeseca mi smo Bacci omogucili i napravili svega jadnih 14 prilika da sutne na gol (mada se i on par puta sam izborio za poziciju)....sve je jasno, prvo koliko nam fali najmanje 1 vezni igrac, a druga stvar koliko je gol ubica Bacca ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(12-18-2015, 11:51 AM)Maji_TZ Wrote: Dobro je prosli smo sad imamo otvoren put do finala...Protiv Carpia se igra jedna utakmica i igramo je kao domacini 20.januara.... Nije da trazim dlaku u jajetu ali stvarno je zalosno gledat ih kako nisu u stanju da zavrse utakmicu sa igracem vise protiv onako jadne Samp...

Mexes isto pocetnik nesto se sav prepo...nije mi jasno zasto Ely ne dobije sansu bar u kupu, isto tako Calabria...nadam se da ce ovo Mihino vjerovanje u De Sciglia se isplatit i da ce mu konstantno igranje pomoci da se bar malo vrati u formu...
Takodjer stvarno mi nije jasno sta Miha hoce od Cercia...ono sto Cerci igra u napadu moze svaki junior Milana, u odbranu se slabo vraca i nije discipliovan...doslovno kao da igramo sa igracem manje...jer u taktici 4-4-4 Cerci treba da igra desnog veznog a on to ne zna...mislim da je i onako los Honda dosta bolji izbor ako nista zbog discipline...

Jedino sto mi se juce svidilo Bertolacci na mjestu Montoliva...jako dobro cita igra, bolji pasovi i sto je najvaznije brze igra prema naprijed...sto nam daje mogucnost kontre i polukontre...Mislim da bi u ovoj taktici 4-4-2. Witsel i Bertolacci jedan pored drugog u veznom redu bili odlican par...a do tad mislim da bi protiv slabiji ekipa (Frossinone), Montolivo i Bertolacci mogli igrati skupa.

Eh ja sad ne znam koji podatak statisticki treba da se iznense da bi onaj Galliani shvatio sta nama nedostaje....jutros Gazzeta pise...U 3,5 mjeseca u sezoni Bacca je zabio 9 gola a sutnuo je prema golu svega 14 puta...znaci za 3,5 mjeseca mi smo Bacci omogucili i napravili svega jadnih 14 prilika da sutne na gol (mada se i on par puta sam izborio za poziciju)....sve je jasno, prvo koliko nam fali najmanje 1 vezni igrac, a druga stvar koliko je gol ubica Bacca ...

Sjo dobre taktike  Sagrin
Reply
(12-18-2015, 12:40 PM)Stitch Wrote: Sjo dobre taktike  Sagrin

Huh  ne skonta  Idea
Reply
Kakava crna taktika,ovome sto mi imamo nikakva taktika ne pomaze posto je sastav sam po sebi sulud i funkconise protivno svim poznatim zakonima univerzuma.Mislim da je i Miha to skapirao i da posluje po principima neverovatnoce. Sto ludja kombinacija to vece sanse za uspeh Tongue
Evo ovaj Murinjo ceni sebe za najveceg trenera svih vremena,pa izvoli druze dodji osvoji titulu sa ovim igracima i otklonices svaku sumnju da si najveci trener koji je ikada hodao travnatim terenima.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(12-18-2015, 04:19 PM)Maji_TZ Wrote: Huh  ne skonta  Idea

imas dva igraca viska  Devilol Sagrin
Reply
(12-18-2015, 10:26 PM)Stitch Wrote: imas dva igraca viska  Devilol:-) Sagrin

A LoL my bad...naravno 4-4-2
Reply
Iskreno ja bi volio Mourinha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Iskreno ni Mourinho nema sanse s ovima Big Grin Ovom timu fali 5-6 kvalitetnih igraca za titule. Milism, neke ozbiljne titule, mozda kup nekako i isceprkamo uz ludu srecu. Wink
Reply
Bila bi fora da Merdi uzmemo njihovog omiljenog trenera Big Grin
Ali ništa od toga, Murinjo bi pare Berlu ne da.
Devilcool
Reply