12-20-2015, 09:32 PM
Šta bi s nama doživljavao
|
Milanezi s Balkana
|
|
12-20-2015, 09:40 PM
Jebote sta im stavljaju u hranu u Juventusu? Ovakav nikad nije bio dok je vodio Milan. Inace, oni koriste to da su kao "sami protiv svih" od calciopolia i tako motivisu cijelu ekipu. Vidi se to po pristupu na terenu, za svaku loptu ginu, svaki prekrsaj za protivnika njih trojica su vec oko sudije. Ono sto bi bilo cisti crveni karton za igrace drugih timova, kod njih se tako spusta na zuti karton, a zuti na "obicni" faul. Generalno, vrse pritisak i na sudiju i na protivnicke igrace. To im se mora prizant da su doveli do savrsenstva. Inace, po meni ovaj tim Juventusa je slabiji i od Napolija i od Fiorentine, ali opet ce biti prvak sto je najzalosnije u svemu.
12-20-2015, 09:55 PM
(12-20-2015, 09:40 PM)huss Wrote: Jebote sta im stavljaju u hranu u Juventusu? Ovakav nikad nije bio dok je vodio Milan. Inace, oni koriste to da su kao "sami protiv svih" od calciopolia i tako motivisu cijelu ekipu. Vidi se to po pristupu na terenu, za svaku loptu ginu, svaki prekrsaj za protivnika njih trojica su vec oko sudije. Ono sto bi bilo cisti crveni karton za igrace drugih timova, kod njih se tako spusta na zuti karton, a zuti na "obicni" faul. Generalno, vrse pritisak i na sudiju i na protivnicke igrace. To im se mora prizant da su doveli do savrsenstva. Inace, po meni ovaj tim Juventusa je slabiji i od Napolija i od Fiorentine, ali opet ce biti prvak sto je najzalosnije u svemu. Kako nije, stalno se drao ko lud, uvek mi je on bio glasniji od komentatora na Areni
12-20-2015, 09:57 PM
Ma dzaba kad u poliu nema zivota taman da ga vodis na vjesanje
12-20-2015, 10:43 PM
A tek kod letargičnog De Sciglia
![]() Mi se žalimo na naše vezne a u Interu Melo i Medel za koje je Kucka plejmejker.
12-21-2015, 12:18 AM
Maloprije na SkySport ....
Učinak Honde u večerašnjoj utakmici: 1 asistencija 4 šuta 5 ključnih pasova 2 driblinga 1 presjecanje lopte 59 pasova 85% tačnih pasova
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Odigrao covek mec sezone koji ce ponoviti jos jednom do kraja iste i to je to.Odigrao je jednu dobru i 10 losih utakmica.Nemojte od njega praviti igraca kad on to nije.Bar nije igrac koji je potreban Milanu.
Tako upadate u zamku u koju uprava zeli da upadnete i da pomislite "pa cekaj,mozda tim i nije toliko los,eto ima tu nekog potencijala...itd". Nema tu nikakvog potencijala sem povremenih bljeskova posle kojih sledi surovi povratak u realnost.Nemojte poceti da delite Berluskonijeve psihoticne iluzije da ovaj tim moze u Ligu Sampiona. Generalno ucinak pred pauzu u skladu sa ocekivanjima i kvalitetom koji posedujemo(ili ne posedujemo,kako je kome draze). Strepim da ako se ovaj sastav znatno ne izmeni ,pozicija koju trenutno zauzimamo je i pozicija koja nas ocekuje na kraju sezone. Pocetne akcije Galijanija ne obecavaju mnogo u tom pravcu.Dolazi Boateng,spekulise se o povratku Pata i Emanuelsona(sto uopste ne zvuci nerealno vec predstavlja klasican Galijanijev 0$ mercato prilikom kojeg ce nakupiti jos smeca u ekipi). Neke ekipe bi docekale kao blagoslov,dar sa nebesa cinjenicu da montolivu istice ugovor ali ne i mi - mi cemo mu ugovor produziti.I to cenim na jos jedno 3 godine.Zasto i sa kojom svrhom,sta to ocekujemo od njega zna samo kreten koji mu ugovor i produzuje. Ako uprava nije do sada skapirala da 80% igraca mora da leti napolje pod hitno onda jebesga bolje da stavimo katanac na klupske kapije i da se ne blamiramo vise,da ne kaljamo jedino sto nam je ostalo.Ime. Drago mi je sto posle ove utakmice nastupa pauza jer se ranije par puta pokazalo da kad vecina igraca odigra dobro nastupi krah na sledecoj utakmici jer ne poseduju dovoljan kvalitet da odigraju ovako na vise utakmica u nizu(cast izuzetcima).Mozda ce se govna dovoljno regenerisati da pobede Bolonju kod kuce.Mislim,ipak je to ekipa u rangu sa Atalantom,dakle izuzetno tezak protivnik. Po trenutnom stanju u klubu jedino svetlo koje vidim je to finale kupa i Liga Evrope,koja ce nadam se biti dovoljna motivacija da zadrzi neke nase igrace poput Bacce kako na leto ne bi zatrazili da odu odavde u neku normalnu ekipu. Mada ni to nije sigurno jer - Karpi je jak,Karpi je mocan!
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Evo sad vidim na stranom forumu da za nas zimski prelazni rok pocinje 6-tog januara jer Galijani dotle na odmoru,novogodisnji odmor u Brazilu.ama jebe se njemu za sve
12-21-2015, 01:14 PM
A na oficijelnoj stranici Milana na fejsu objavljena slika montoliva sa njegovom izjavom "Veoma sam ponosan sto sam kapiten Milana" i ispod napisano - "With great power comes great responsibility!" .Oni se sprdaju sa nama.
12-21-2015, 01:19 PM
Jucer je Frosinone dobro napisao na tribini: Ovo je nasa Liga Sampiona! Dobro su i rekli. Jer dalje ne mozemo dogurat. Al eto jucer sam navijao kao i svaki put protiv Merde pa sam presretan sto su izgubili. Ne mogu da vjerujem da smo tako losi, uzasni, pojma nemamo, a prvo mjesto nam bjezi SAMO 8 bodova hahahaha
Boateng pojacanje, sjajno, samo nam je on jos trebao. Jucer se vidi koliko nam treba jak vezni red da stvara lopte onoj dvojici naprijed i odma padaju golovi, a mi mjesto da pojacamo samo ga jos vise useremo sa Boatengom. Jer Celavi Djeda Mraz je najavio: Ako ne ode jedan big ne dolazi jedna big zvijezda. Sto znaci da ako ne ode Honda i jos neko, nema nista od Witsela u sredini terena (iako sumnjam da ce doc jer upravo igra u Ch. Ligi sa Zenit kao prvi u grupi). Suso otisao u Genovu, pokusavamo jos Jose Mauria da rijesimo. Moje misljenje je da nam vezni red sa Bertolacci i Witselom bio sjajan, Jack i Niang na krilima, pa to bi bio pravi melem za Baccu i Adriana. A Cercija nabit nogom u neki drugi klub, ali to mi ne znamo (prodavat). Samo da znate protiv Bologne ne igra Romagnolli, 5 zuti, tako da nam se vraca ubitacni tandem: Mexes - Alex, sva sreca pa nema Bonere inace bi on igrao. Daj Boze da to izade na dobro, al sumnjam. Jucer gledao RIvera i pratio onog Kranevittera (znam ga preko FM), i bas mi se mali svidio, pogledam: covjek vec kupljen od strane Atletic Madrida hehehe al mi znamo nalazit igrace. Pa takve zvijezde bi prije Leo i njegovi saradnici vec davni dana dogovorili prelazak kod nas, i sad bi se radovali novom Vidalu, ali sa Gallianiom se radujemo novim Kambodzancima, Papa Novo Gvineja, Ugundicima, Constantima gluposti itd... ne cudi me da ce pokusat vratit Pata, pa covjek je blizu da sastavi najveci tim gluposti u historiji fudbala. hahahaha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|