Citam sad na ovom stranom forumu da je Cerci zatvorio fejzbuk i instagram jer su ga navijaci osuli drvljem i kamenjem posle onoga juce  I Treba jebati govedo, na ulicu da ne sme da izadje,majku mu jebem .Ko ga vidi negde da ga uvuce u neku mracnu ulicu i oleshi mu bubrege da se nikad vise ne vrati na teren.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
(01-06-2016, 08:20 PM)ensar7 Wrote: E Jel mi može sad neko objasnit zašto vidim sve crno i zašto sam toliki negativac? Godinama je sve isto, ništa se ne mijenja, i sta treba da radim? Trpim i trpim ovaj debilizam, bodrio sam Sinisu al poslije ovog danas za mene je završio. Sorry Al ja ne vidim ništa dobro u ovoj ekipi i ovo se samo vuče. Za ovo večeras neko mora odgovarat a to je Sinisa. On je učinio onako debilne izmjene i treba da podnosi konsekvencu otkaza. A Cerci isto snjim.
Ovaj Milan je fuj i ne učine li promjene do sutra navečer samnom su završili za ovu sezonu. Nek materi igraju. Pa nisam ja debil ko pojedinci s Curve. Ja ih prestajem gledat i bodrit pa nek završe sezonu kako žele, nezanima me. Žalosno sto to ne uradi cijela Curva pa bi vidio preokreta u Upravi i na terenu
Ja se apsolutno slazem sa tobom. Nikakvog napretka nemamo zadnjih 5 godina,sem sto je ove sezona dosao Bacca.To je jedina pametna stvar koju su napravili.
Jel treba mozda da se radujem sto nam je stub obrane klinac od 20 godina? Svaka cast za kvalitet koji ima i pokazuje,ali za Milan nije dovoljno da on bude nosilac igre u odbrani. Da ne treba mozda Bertolaciju da se radujemo? Da nije on magicni napredak? Jel treba da se radujemo produzenju ugovora Montolivu? Jel to mozda razlog za optimizam?! Jel mozda razlog za radost sto nemamo pleja i 10-ku?
Verujem da ste svi u nekom trenutku vaseg zivota citali sjajnog Alan Forda. E pa ovaj klub funkcionise kao ta grupa TNT. Preslikana grupa TNT . Na vrhu skrtac bez presedana koji sav novac trpa u svoje dzepove,povremeno dobaci po jedan dolar za razvoj grupe,a sve ostalo je cista improvizacija.
A posebno mi se povraca od tuzne price "dok neko ne ode ne mozemo dovoditi". Lupanje oblande nevidjenih razmera.Trazenje izgovora za cicijasluk. Znaci lepo daj govnima otkaz,isplati odstetu,dovedi normalne igrace.
The leader of the Curva Sud: «During the last game we did not strongly protested. We do not want to do that, but not seen attempts to solve the problems. We were just tired of the situation. It seems that the team played against the coach. We will go to Rome to support the red and black colors.
Dismissal Seedorf? He said that the players are missing class is not satisfied with Galliani. Brocchi? Now is not the best time to appoint him. "
Izgleda da je stigla jedna ponuda. Amerciki "Madison Fund" - 650 miliona eura za vecinski paket akcija. Ponuda tipa uzmi ili ostavi,nista drugo nas ne zanima. Jel zna neko kakva je to kompanija?
Ma ja se kladim da će kad ode Siniša procureti o sranjima unutar tima. Jedva se raduju kad zabijemo, želja ni na vidiku, nema goreg tima u ligi od nas kad protivnik povede. Podelili su se još kod Sedorfa a kamoli sad, sline poput Montoliva i Abatea našle da ucenjuju nekog. I onda dovede kreten jebem mu mater Balotelija i Boatenga na sva ta govna koja imamo. Ta dvojica zbog svoje debilnosti ne mogu da igraju u ozbiljnom klubu, uličari obični. Ej bre klub koji je imao Maldinija, Nestu, Barezija... To je meni najgore, gledao bih ih i ovako jadne jer je to moj klub ali ne mogu kad mrzim pola pojedinaca u klubu.
Neko nabrojao gore pozitivne stvari pa zaboravio Donarumu, klinac me oduševljava svakim vikendom.
Nisu sad neke paranoje ni metode zavjere, ali zaista je izgledalo kao da neki igraci namjerno bojkotuju trenera ... Danas je vodja Curve Sud, Baron, zatrazio sastanak sa Upravnim odborom jer imaju ista saznanja da pojedinci bojkotuju Mihu i da to Uprava zna...takodjer zele da se prestane sa marketinsim trikovima Mr.Bee itd...da se konacno donese odluka sta je sa stadiona, jer kako stvari stoje od onog najavljivanog nema nista...
Jednostavno Uprava nam radio kao kod nekog amaterskog kluba i sve ovo danas je direktni rezultat takvog neprofesionalnog rada i to je jasno kao dan...
Mihu ne branim, sta vise napadao sam ga citavo ovo vrijeme jer nije bio odlucan i nije pokazao muda kad je trebao da pokaze...ovo uvodjenje Cercia umjesto Honde je cisti ziheraski potez i to jos na San Siru kao neka najveca pizda...i vjeruj te da tu izmjenu nije napravio niko mu nebi rekao ni jednu ruznu rijec, jer smo napadali i bili bolji ali nismo zabili nije tu Miha nista kriv sto oni ne znaju ugurat loptu u gol...sam je sebi zabio noz u ledja a to rade neiskusni treneri i zato mi nije jasan Mihajlovic
Miha je napravio par odlicnih i pozitivnih poreza...Donnarauma, Romagnoli i Niang ... forsiranje ove trojice igraca ce samo pomoci u budocnosti klubu...Ne treba sad pretjerivati i reci da nije nista dobro uradio....Ostace on sigurno bar do Carpia...ali ako ode, sta onda?...ko ce vodit ekipu...Brocchi i Lippi u paru?? Kakva su to eksperimentisanja???...Prandelli, Spalleti su slobodni treneri, Mou isto, iako je za mene nula od covjeka, ako ode Miha nas iz govana moze samo izvaditi stariji iskusan trener sa autoritetom....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
sinica e propast ,,, kakva e taa 4 4 2 ,,, kat smo mi igrali tu formaciju .... gledam da gostuemo kot Romuu ,,, nadam se da ce nas napuniti posramotiii ako izgubimo jedan gold ili dva razlika ,, opet ce se izvuce da e ROma bola da smo mi stajali loso ispustili prilike i tako dale
p.s. gledate li kako to Real rade napudili Beniteza bez imalo emocija  DD: tako se to rade svaka im cast
i molim vas da spamate i trolate na sve social medie i plujte po upravu i igrace ,, ovo vise nie dozvolivo
01-07-2016, 06:19 PM
(This post was last modified: 01-07-2016, 06:22 PM by Sampinjon.)
roma(gost)fjorentina(kuci) empoli(gost) inter (kuci)
koliko bodova ocekujete? jedan? protiv empolija u gostima?
roma u problemu,gorem da ne moze biti,a ni takvu je necemo pobediti
a trenera bojkotuju isti koji su bojkotovali i sedorfa. i posle ce sljam da prica deci kako je dok je on bio kapiten smenjivao trenere po slobodnom nahodjenju,bio jak kao zemlja,jaci od svakog.......a smradina nije nista uradio za klub....gadi mi se.... a dobija produzenje ugovora... i uprava mi se gadi.... ceo klub mi se gadi...
2-3 boda puna kapa, Empoli kida u poslednje vreme, imaju nekog Saponaru baš dobar igrač.
|