Milanezi s Balkana
http://acmilan-balkan-fans.blogspot.mk/2...-uefa.html
90 mil netale is 2014 ,, pa sta e ovoo ,, minus ot 90 mil .... nadam se da su ovo dezinformacije ,, ako ne su sta uopste radi ta barbika u upravi u nas club
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Ne slazem se za Saravija da je fin momak, kad god bi bio zamenjen nesto bi se kurobecao, od toga mi je uvek padao mrak na oci, narocito kad na utakmicama ne pokazes nista. Mislim da prema njemu i nismo bili toliko nekorektni, jednostavno se nisu pokopile stvari.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
To je bilo jednom koliko se sećam. Van toga nikad problem, da ne pričam što je po zalaganju na terenu ispred ove trojice koju imamo za par koplja.
Devilcool
Reply
Samo da se riješimo Galliania i njegovih prijatelja agenata. Ali sve je to kriv Berlusconi kojega toliko hvale svi blabla.
Galliani proda Saponaru bez da mu je dao šansu sa posudbom normalnu. Htio je i Nianga prodati ali ovaj nije htio ici.
Shaarawya je jedva dočekao, ali zato je dovukao Balotellia, mentalno zakašnjelog u razvoju da se šeće po terenu i nabija slobodnjake u živi zid. MEnez je za MAria MAradona, samo sto je bio ozlijeđen dugo. Za Luiza dobija 15mln i ne zna ga postenop prodati... Što reći?? Sada ce on dovesti još kohe smece od igrača za veliku lovu, or Raiole ili tako nesto i ok.

Baccu cemo prodati jer mi LP ne igramo nagodinu to je valjda jasno. A ako zadržimo Romagnolia to je uspjeh.
Bacca 35+mln, Elsha 13, Luiz 10... Eto tako cemo pokrit minuse i ok.

Sto prije prodaju klub to bolje. Za to ja navijam.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(03-05-2016, 02:33 PM)Sampinjon Wrote: @Huss
Jasno mi je zasto nekada ne mozes da razumes ironisanje,sarkazam,cinizam itd.Ne kazu dzaba da su takvi vidovi komunikacije rezervisani samo za inteligentne ljude.
Sto se misljenja tice - probaj da primenis ponekad onu staru,narodnu "Bolje cutati i pustiti ljude da misle da ste budala nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju u to".
Za sve ostalo cu ti odgovoriti samo -Ako ti se svadja brate,stani pred ogledalo pa se svadjaj sam sa sobom,mene izostavi iz toga. Big Grin
Prijatano i svako dobro.

Ma imam pametnija posla u zivotu nego da se raspravljam sa nekim "nesvrsenim" likom. I da, nakon znakova interpunkcije (konkrento zareza) se odvaja prostor uvijek. Ali ti si inteligentan lik, vjerujem da to znas. Wink (ironija, a mozebit da je i sarkazam) Tongue Pozdrav i zaobidji moje postove. Ostalima se izvinjavam na off-u zbog rasprave sa ovim "nesvrsenim".
Reply
Nista lepse nego kada se nepismeni(verovatno mislis kako se pise ne pismeni) pozivaju na pismenost. Sto se tice "svrsenog" ili "nesvrsenog" ,da je u pitanju "nesvrseno" ti ne bi bio rodjen. Wink
I ja se izvinjavam ostalima zbog off-a i svecano obecavam da cu ispostovati huss-ovu zelju i potruditi se da ubuduce ignorisem i pokusam da ne vidim(nije nevidim vec ne vidim) svaki vid izliva gluposti i retardacije na ovom forumu,tj da cu zaobilaziti njegove postove.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Evo ovo su raspolozive snage za Sasuolo.

G: Abbiati, Donnarumma, Diego Lopez
D: Alex, Antonelli, Calabria, De Sciglio, Romagnoli, Simic, Zapata
M: Bertolacci, Bonaventura, Mauri, Kucka, Locatelli, Poli, Honda
A: Bacca, Balotelli, Boateng, Menez

A ovo startna postava.
Milan: Donnarumma; De Sciglio, Zapata, Alex, Antonelli; Honda, Bertolacci, Kucka, Bonaventura; Bacca, Balotelli
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Sta reci covjek je sve pogodio, ovaj sampinjoj, jednostavno razvaljujemo Sasuolo bez Montoliva. Wink Bertolacci ubjedljivo najbolji na terenu od 40 lopti koje je imao u posjedu 30 je izgubio Wink I onda ovaj strucnjak kaze kako smo jaci bez Montoliva. buhahahaha
Reply
Vala svaka im čast, mislim da niko u ligi ne igra ovako timski kao Sasuolo. A imaju i fine pojedince, sjajnog trenera koji je silovao danas Mihajlovića.
Mi gore nismo odigrali verovatno u poslednjih par meseci. Antoneli jedini zaslužio prelaznu ocenu, i onda ljudi njega kritikuju pored svih debilčina u timu.
Devilcool
Reply
Mene je bilo sramota iako sam sam gledo ovu utakmicu. Da ne mozes da izneses loptu 10 minuta iz svoje polovine protiv superjakog Sasuola to je stvarno ponizavajuce. I uopste nije stvar tehnike, nego volje. Igraci Sasuola su trcali dvaput vise.
Reply