(06-27-2016, 07:08 PM)Red and black fan Wrote: Valjda sad većina vidi kakav Matia može da bude igrač. Neprobojan pozadi, napred stvorio najviše šansi, protiv Španije.
Nažalost kod nas će ili propasti ili se proslaviti u nekom Juventusu.
Za sad Italija krca, najbolje utakmice sa njima. Sad sledi još jedan spektakl.
A mi jurcamo za Pavoletijem, još jednim teletabisom pored Lapadule. Još stvarno da damo 20 miliona za Pjacu pa mi ćemo ispod 10. mesta sledeće sezone.
To je realnost, a oko prodaje kluba se više ne uzbuđujem.
Pjaca je veliki potencijal. 20 milijuna previše? Nisu više devedesete pa da dovedeš talenta za milju maraka.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
06-28-2016, 09:27 PM
(This post was last modified: 06-28-2016, 09:28 PM by dejo.)
Montella je respektabilno trenersko ime i za mene je njegovo dovođenje pozitivna stvar. Naravno pitanje je kakav će igrački kadar imati sljedeće sezone.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Ma ćuti bar nije još jedan bivši igrač.
Što se tiče Pjace ne volim preterano da dovodimo mlade balkanske igrače jer uglavnom podbace a cena im je nalickana preko menadžera i ostalog. Doveli smo tako i Bertolaćija pa ispade sranje na kraju.
06-29-2016, 11:16 AM
(This post was last modified: 06-29-2016, 11:24 AM by Sampinjon.)
Ma daj bre ,sta je Montela uradio tokom trenerske karijere? Fjorentinu vodio sasvim prosecno u skladu sa mogucnostima ekipe koju je imao na raspologanju ,nista ih nije gurnuo iznad njihovih mogucnosti. Sampdoriju ove godine bolje da ne pominjemo.
To jednostavno nije trener koji moze da napravi razliku ,pogotovo ne sa igracima kakve mi imamo i kakve cemo nazalost opet imati.
Za Pjacu isto vazi. Nije kapacitet da bude nosilac igre ,ni po godinama ni po kvalitetu ,i bez jacih igraca oko njega sve sto cemo postici je da jos jedan mladi talenat bude onemogucen da dostigne svoj puni potencijal tokom karijere jer je u najbitnijim godinama razvoja zaglavio u tuturutu ekipi.
Ako smo od svih kineskih para spali na Lapadulu ,Pjacu i Montelu onda - serem se ja i na Kineze i na prodaju. Pogledajte malo po Evropi kakve igrace klubovi dovode za po 30-35 miliona evra. To su pojacanja ,a ne Lapadula ili igrac tipa Bertolaci za kojeg se bez problema pljune 20 miliona a kad treba dati 30 za Witsela - onda je to problem.
Nisam verovao da cu ovo ikad reci ,ali ako je ovo pokazatelj kineske "ambicije" i nacina na koji ce voditi Milan - pravicemo mi Berluskonija od blata ,iako smo ga sa razlogom pljuvali i svima nam je dopizdio.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Brate iskreno meni to liči na sprdnju i Boga pitaj šta je u pitanju.
Ko da sam ja izmislio neke Kineze i sad kao dogovaram se sa njima, a ko su ti ljudi, šta su, koliku imovinu poseduju jebeš ga, Kinezi i tačka.
Garaja prodaju, izgleda 10 miliona, kakav bi to ulov bio i napokon dobra odbrana.
I evo gledam Inter ga želi a naši kreteni će po Soriana...
http://www.milanworld.net/milan-ecco-i-v...36084.html
Evo ovde ako neko zna Italijanski ili ga pak ne mrzi da prevodi - moze malo da se informise o Galijanijevim marifetlucima. Opet ,pitanje koliko su izvori pouzdani ,ali ne bi me cudilo.
(06-29-2016, 11:16 AM)Sampinjon Wrote: Ma daj bre ,sta je Montela uradio tokom trenerske karijere? Fjorentinu vodio sasvim prosecno u skladu sa mogucnostima ekipe koju je imao na raspologanju ,nista ih nije gurnuo iznad njihovih mogucnosti. Sampdoriju ove godine bolje da ne pominjemo.
To jednostavno nije trener koji moze da napravi razliku ,pogotovo ne sa igracima kakve mi imamo i kakve cemo nazalost opet imati.
Za Pjacu isto vazi. Nije kapacitet da bude nosilac igre ,ni po godinama ni po kvalitetu ,i bez jacih igraca oko njega sve sto cemo postici je da jos jedan mladi talenat bude onemogucen da dostigne svoj puni potencijal tokom karijere jer je u najbitnijim godinama razvoja zaglavio u tuturutu ekipi.
Ako smo od svih kineskih para spali na Lapadulu ,Pjacu i Montelu onda - serem se ja i na Kineze i na prodaju. Pogledajte malo po Evropi kakve igrace klubovi dovode za po 30-35 miliona evra. To su pojacanja ,a ne Lapadula ili igrac tipa Bertolaci za kojeg se bez problema pljune 20 miliona a kad treba dati 30 za Witsela - onda je to problem.
Nisam verovao da cu ovo ikad reci ,ali ako je ovo pokazatelj kineske "ambicije" i nacina na koji ce voditi Milan - pravicemo mi Berluskonija od blata ,iako smo ga sa razlogom pljuvali i svima nam je dopizdio.
Montella je bio tri godine trener Fiorentine. Imao je respektabilan sastav sa kojim je ostvario solidne rezultate. Svake sezone su bili četvrti u Serie A, igrali su jednom finale talijanskog kupa i došli do polufinala Europske lige. Ok, možda je i mogao više, ali bitno je da nije podbacio.
Pjaca je dobar igrač, kvalitetan. Sjajan dribler, ali mora biti konkretniji u nekim situacijama. Ne očekujem da bude nositelj igre u prvoj sezoni, ali bi predstavljao pojačanje. Na europskom prvenstvu je pokazao da može driblingom lomiti i igračke veličine.
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Onomad je uzeo zamalo ligu šampiona nama, kad je Mekses zabio pred kraj u poslednjem kolu...
06-30-2016, 11:16 AM
(This post was last modified: 06-30-2016, 11:17 AM by Sampinjon.)
(06-29-2016, 11:06 PM)dejo Wrote: Montella je bio tri godine trener Fiorentine. Imao je respektabilan sastav sa kojim je ostvario solidne rezultate. Svake sezone su bili četvrti u Serie A, igrali su jednom finale talijanskog kupa i došli do polufinala Europske lige. Ok, možda je i mogao više, ali bitno je da nije podbacio.
Pjaca je dobar igrač, kvalitetan. Sjajan dribler, ali mora biti konkretniji u nekim situacijama. Ne očekujem da bude nositelj igre u prvoj sezoni, ali bi predstavljao pojačanje. Na europskom prvenstvu je pokazao da može driblingom lomiti i igračke veličine.
Upravo o tome ti pricam - nije napravio nista spektakularno kao trener.Sve u granicama ocekivanja i proseka. Takav nam ne treba. Treba nam neko ko moze da napravi razliku medju ovim tantusima od igraca ,jer ce dobar deo njih ostati jos koju godinu u klubu. Svi znamo sta je realan domet ove ekipe . 7-9 mesto. Sa Montelom cemo upravo to i dobiti.
Za Pjacu sve to stoji sto kazes ,ali nama trenutno trebaju kvalitetniji i (pogotovo) iskusniji igraci . Dovodjenje "omladinaca" je lepo i korisno ,ali bez ovih gore pomenutih nema mnogo smisla ,cak je kontraproduktivno po same "omladince". Pjaca moze biti pojacanje ,ali ne sme i ne moze biti "najvece" pojacanje ove sezone.
|