View Single Post
Old 31-08-2008, 02:50   #14447

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Dalje, Quaresma sutra slijeće u Milano
Dolazi pa ne dolazi, gora sapunica od Zabranjene ljubavi. Moratti je sinoć rekao da ne vjeruje da će Quaresma doći a navijači su to preveli ko oficijalnu potvrdu transfera. Dan prije Ibrahimovićevog i Suazovog dolaska je govorio da nema ništa od tih igrača, nadati se da će se tradicija nastaviti.[/quote]

Quote:
Originally Posted by ENIS View Post
evo gledo utakmicu samp-inter , vala inter nista posebno, sampdoria ih je nadigrala u drugom djelu, cassano mogao rijesit mec u par situacija .
Ma igrali su tačno onako kako sam očekivao, biće puno Interovih 1:0 pobjeda ove sezone. Protiv Sampdorie nam je za akvu pobjedu nedostajalo 6 startnih stopera (računam i Materazzija koji je igrao jer mu je ovo prva utakmica od prošle sezone).

Quote:
Originally Posted by ENIS View Post
Mi sutra moramo uzet 3 boda,krivo mi sto nece prenosit jebla ih roma .
Ma i meni krivo, konto sam danas Milana igrati fix na kladionici al sad kad nema prenosa nekako mi nije isti merak ko kad ima. Očekujem da Napoli iznenadi i uzme bar bod. Imaju strasne mlade igrače, Lavezzi će eksplodirati ove sezone uz Denisa. Santarocce je jedini kojeg vidim ko novog Nestu, Hamsik već sad vrijedi 25 milijuna eura. ige interesantno vidjeti tu mladu gardu.

Ajd sretno danas... vjerovatno će mi Milan biti na svim listićima.
Interimovic is offline   Reply With Quote