![]() |
|
|
#14431 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
...PROVOKATOR !!
![]()
|
|
|
|
#14432 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Pa šta ću drugo napisat kad ovi prije mene sve napišu
. Moram unosit malo svjetlosti na ovaj forum. I Klanfu su počeli dirat...![]() Last edited by milanista mosta; 29-08-2008 at 19:54. |
|
|
|
|
|
#14433 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Evo gledam listu igrača koje smo prodali Marzoratii i Pozzi (oba ostala u Empoliju), prije par godina govorilo se velike nade talijanskog fudbala ofo ono, da li je moguće da su kod nas upropašteni, zbog ne odgovarajućeg 'tretmana' prema mlađim igračima,jer ruku na srce, zadnjih godina niko iz naše mlade škole se nije probio u timu niti dobivao pretjeranu šansu, malo se krenulo s Paloschiem, a eto sada je i on pola pola s Parmom, kao što su bili i Lino i Nicola s Empoliem 50/50
ili jednostavno ti igrači tako reći pregore.. ja mislim da je više u pitanju ovo prvo...
|
|
|
#14434 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Galliani: Mnogi mogu biti novi prvaci Italije
Milanov dopredsjednik Adriano Galliani nije želio postaviti stvari prije početka nove sezone Serie A tako da je njegova momčad prvi favorit... - Svi startamo sa istih pozicija. Ne samo što smo svi još na nuli, nego mislim da su razlike između Intera, Rome, Juventusa, Fiorentine i nas minimalne. Ne slažem se da netko prednjači u tom društvu - rekao je Galliani i dodao: - Svih pet momčadi mogu biti novi prvaci Italije. Ne bih volio preuzeti mišljenje kako smo mi dolaskom Ronaldinha u prvom planu. Svi su se pojačali, svi imaju odlične momčadi. Ja želim, za početak, da zadovoljimo naših 70.000 navijača koji će doći na premijeru u nedjelju protiv Bologne. Nova sezona u talijanskom nogometu počinje u subotu. Igraju se dvije utakmice: Sampdoria - Inter i Udinese - Palermo.
|
|
|
#14435 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
A to da smo mi upopastili Marzorattija i Pozzija nije tacno, dobili su oni svoju sansu da pokazu koliko vrede, ali to je to sto se moze od njih, zato i nisu dobili sansu u Milan. Svi veliki timovi u Italiji, kako sto su Juve, inter, Roma itd, daju svoje igrace 50-50 ili na pozajmici da vide koliko vrede, pa ako se mali dokazu onda nazad u klub. Na prste se broje oni igraci koji su iz mladog tima presli u prvi, to je to, to je politika velikih klubova celom svetu.
|
|
|
|
|
#14436 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Mislim da je zadnji igrač iz Milana zapravo Ambrosini, jesam u pravu? A i Oddo je igrač iz naše akademije
![]() Ma ako bude Milan u Maksimiru kamuflirati ću se i otići skriveno negdje na zapad kao oni pokvareni navijači nisam lud da me Milanista Mostar nađe tamo sa nekim svojim štemerima, hahaha! Šala naravno. Bilo bi lijepo vidjeti Milan tako negdje blizu. ALI, Milan je izvukao FC Zurich u prvom kolu UEFA kupa. Dalje, Quaresma sutra slijeće u Milano i ovako će izgledati sastav Intera: ------------------------cesar---------------------------- -------maicon-----cordoba-chivu--maxvell--- ------------------cambiasso---------- ----------j.zanetti---------muntari -------quaresma---------mancini-------- --------------------ibra------------- Mourinho je dobio točno onakve profile igrača kakve je tražio, i zato je inter favorit br.1. Žao mi je ali tako je.
|
|
|
|
#14437 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
E da, nedaj se Klanfa! Ti si najmlađi tu! Živio!!
![]()
|
|
|
|
#14438 |
|
Registered User
![]() |
A da zaboravi sam Ambrosinija, ok, a za Oddoa, gde je bio celu karijeru, trebalo je da napuni 30 za da dobije sansu da igra za Milan, jbg, igracina se postaje na 19 - 20 godina, a ne na 30. Dobar igrac je onaj koi klubu moze da da dobrih 7 do 8 godina, a sto ne i vise.
A i Ambrosini nije nesto posebno, igra decko, ima puno utakmica koje je on resio i puno dobrih utakmica, ali ja nisam njegov fan, mozda i zato gledam njega sa drugih ociju.
|
|
|
|
#14439 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko
![]() |
Quote:
ne brini ja cu te cuvati!! kada je milan igrao sa zvezdom ja sam bio na severu i nisam navijao za zvezdu! jebes zvezdu! Samo Milan i jos jedan mali klub Borac Banjaluka! |
|
|
|
|
|
|
#14440 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Ševčenko: Nikad me u Milanu nisu tretirali kao “princa”
Ukrajinski nogometaš Andrij Ševčenko poručio je treneru Intera Joseu Mourinhu da u Milanu nikada nije imao povlašten status... Mourinho je više od godinu dana bio Ševčenkov trener u Chelseaju nakon što ga je Roman Abramovič 2006. godine otkupio od Milana za 30 milijuna funti. Ševčenko u Londonu nikada nije pružio ni približno kvalitetne igre kao u Milanu, što je Mourinho objasnio riječima da su ga u Milanu “tretirali kao princa”. - Nikada u Milanu nisam imao povlašteni status. Svi znaju da sam imao teških trenutaka u klubu, ali da sam ih prebrodio odlučnošću i velikim odricanjima. Sada sam se ponovo vratio u svoj stari klub i s velikim optimizmom gledam prema naprijed – poručio je Ševčenko, koji će u otvarajuću utakmicu sezone za Milan, u nedjelju na San Siru protiv Bologne, vjerojatno ući u igru s klupe.
|
|
|
#14441 |
|
Registered User
![]() |
MILANELLO - 19 Rossoneri players have been called up by coach Carlo Ancelotti for the first match of the 2008/2009 season against Bologna:
GOALKEEPERS: Abbiati, Dida; DEFENDERS: Antonini, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Zambrotta; MIDFIELDERS: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Pirlo; STRIKERS: Inzaghi, Pato, Seedorf, Shevchenko (76), Ronaldinho. Unavailable: Nesta, Senderos, Gattuso, Kakŕ, Viudez; Suspended: Bonera, Borriello; Not called up: Kalac
|
|
|
|
#14442 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#14443 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
evo gledo utakmicu samp-inter , vala inter nista posebno, sampdoria ih je nadigrala u drugom djelu, cassano mogao rijesit mec u par situacija .
Mi sutra moramo uzet 3 boda,krivo mi sto nece prenosit jebla ih roma .
|
|
|
|
#14444 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
To si ti pogresno procitao.. A drugo,Ambrosini nije iz Milanove skole,kao ni Pozzi ni Borielo.. Samo je Marzorati iz omladinskog pogona.
|
|
|
|
#14445 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Vjerojatna postava:
Abbiati 12 Zambrotta 15 Maldini 3 Kaladze 4 Jankulovski 18 Flamini 84 Pirlo 21 Ambrosini 23 Seedorf 10 Ronaldinho 80 Inzaghi 9 Klupa: Dida 1 Darmian 36 Favalli 19 Antonini 77 Emerson 5 Shevchenko 76 Pato 7 Dva napadača na klupi...hmmm |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|