![]() |
|
|
#121 |
|
Guest
|
Pozdrav od Makedonia , ima li nekoj sto ce odi vo Milano za derby?
|
|
|
|
#122 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Treniram rukomet u RK SREBRENIK 04, igram u juniorima, prva postava (da se malo pohvalim), u juniorima igram lijevo krilo, dok sam u kadetima igrao i l.krilo i pivotu.
|
|
|
|
#123 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
Imaš Davida, on je taj sretnik koji ide na utakmicu Milan-Inter, pa mu se javi!!!!! ![]()
|
|
|
|
#124 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini Il Genio Sheva Pippo Kaka Nesta Van Basten
![]() |
Davide...ljuboborna sam
![]() |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Moderator
![]() |
Nato netrbaš biti ljubomorna, trebaš biti ponosna, što bar jedan od nas BALKANACA ide na utakmicu!!!!!!
DAVID DRUG NEK TI JE SA SRECOM!!!!!!!!!!! NAĐI TAMO KAKVU TALIJANKU I ZA MENE ![]() I BAR JEDNOM OPSUJ ŠTA INTEROVCIMA U MOJE IME!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
#126 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
puno hvala decki i cure,naravno navijat cu iz sveg glasa ono iz srca,napravio sam
transparent mozda velik oko 3x2m,vitez koji gazi interovu zastavu a stavlja milanov grb ...svima jos 1 puno HVALA za podrsku,mirza jarane zbarit cu sebi neku takijanku al cu mislit i na tebe ....pozdrav iz splita u petak tek idema za veceras .....NOI ODIAMO LA BARCA....MILAN!!!MILAN!!!MILAN!!! |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Moderator
![]() |
AC MILAN-BARCA 1:0
Danas sam u školi cijelo vrijeme zezo Barcine fanove, juče sam u školi bio u dresu od Sheve i gotovo svi koji su to vidili su dobacivali "Zapali to, Barca će poderat Milan", ali smo zato danas ja i moj jaran iz razreda koji isto navija za Milan došli u školu ja u dresu Sheve on Neste i svaki odmor po hodniku dobacivali Barcinim fanovima!!!!!!!!! Pola mojih poznanika na kladionici mašilo Milan-Barca, svi igrali na Barcu, eto im sad KO IH JEBEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
#128 |
|
Guest
|
great |
|
|
|
#129 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini Il Genio Sheva Pippo Kaka Nesta Van Basten
![]() |
Hehe cekala sam od kad sam cula da je Barca u nasoj grupi za jucasnju igru...I svi su mi govorili da ce Milan izgubit..ali eto ja sam bila upravu
hehe.Davide nek ti je sretno..kao sto je rekao Mirza,makar neko od nas moze ici. ![]() |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Moderator
![]() |
doso je i taj dan,planovi su se promjenili zato sutra u jutro idem sa frendom
i njegovim autom,on i ja sami,milanez i interista skupa u autu,zvuci malo cudno zar ne?nema veze veliki mi je frend,al ipak to nije razlog da ga ne zajebavam cijelim putem do SAN SIRA.sto se tice tekme protiv barce,mislim da je milan dokazao da je VELIK te da i protiv tako velikih igraca moze odigrati sjajno,mene osobno se posebno dojmio STAP,lik je odigrao za cistu peticu ,SVAKA CAST MAJSTORE! a naravno GRANDE SHEVA uvijek odigra na visokoj razini.e sad malo komentara sto se tice nedjeljne tekme.idemo sa golfom 4,moj frend ima 24god a ja 18,moj frend je interista ja sam milanez,oni imaju NEZAUSTAVLJIVOG ADRIANA ,a mi imamo GENIJALCA SHEVU ,oni su najefikasnija momcad CALCIA i LP,a mi mi smodrugi također efikasni,oni nisu pobjedili rossonere zadnjih 5 derbija....oni imaju veliki imperativ i zeljni su zapravo GLADNI konacno da pobjede rossonere,ALI... nesto se ne zaboravlja,MILAN je aktualni PRVAK ,milan ima SIGURNO NAJBOLJE navijace,milan ima kolektiv tj VEOMA JAK kolektiv protiv kojeg ni BARCA sa svojim ZVIJEZDAMA nije imala LIJEKA...mi imamo CARLA koji je veoma iskusan i sigurno koji zna naci protuotrov za stvarno JEBENO dobru igru INTERA,mi imamo snagu,ali i sto je najvaznije TREBAMO imati strpljenje,JER ono je se dosad SUPER pokazalo ,a dokaz tomu je proslogodisnja tekma milan-inter 3:2decki su gubili ali su bili strpljivi malo se poslozili i naravno DOBILI!!!Sve u svemu iskreno svima VAMA tu puno hvala,sigurno cu i za vas navijati i derati se iz sveg glasa,kakav god ishod bio,a cvrsto vjerujem dobar,decki sa JUGA vas NECE,NIKAD iznevjeriti,HVALA jos 1 SVIMA i vidimo se mozda u ponedjeljak..... p.s.a za sve interiste- NON VINCETE MAI -cut ce se HUK sa JUGA!!!!!!!!!!!!!MILAN,MILAN,MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uhhhhh nemogu da spavam,da jedem,jedva cak i disem,sav se najezim kad pomislim na nedjelju ,al za ROSSONERE,SVEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Last edited by David_18; 22-10-2004 at 07:07. |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Davide napravi neku zastavu na kojoj ces napisati: forza milan mania....i jos jednu na kojoj ces napisati : ciao dragana(moze i ariel)
![]() Salim se malo,navijaj kao lud( ne sumnjam da neces) i lepo se provedi! ![]()
|
|
|
|
#132 |
|
Guest
|
JA SAM NOVI OVDJE,ZOVEM SE MIRZA IZ BOSNE SAM,TOLIKO OD MENE ZA SAD.
![]() |
|
|
|
#133 |
|
Moderator
![]() |
hej cure i decki ja sam na putu,sad sam stao na jednu duzu pauzu u nekom
selu koje se zove donje polje,tj blizu granice sa slovenijom,ariel napravio sam zastavu,evo kasnije cu napisat markerom na zastavu dragana,mozda se bude i vidjelo ja i dalje ne mogu da vjerujem da u ovoj selendri ima net club sacak 20 kompjutera,ovdasnja djeca izgleda po citav dan igraju u LANU call of duty ....zanimljivo ....sto se vise priblizavam italiji to me vise trema i uzbuđenje hvatajua moj frend danijel(interista)je popizdio zajebavam ga cijelim putem,cak mi je dao malo da vozim njegov auto iako nisam bas neki iskusan vozac(tek polozio prije 4mj) .....vjerujem da cu vam pisat mozda svakih 5-6 sati di uspijem naci internet club.. ima jos jedna zanimljiva stvar..dok mi frend vozi,ja ga naravano zajebajem i popijem po koje pivo,tako kad me malo opuca,uffffff ....znam bit BAS dosadan...a kad njemu dopizdi a ja se otrijeznim,onda on loce a ja vozim,al sve umjereno ne pretjerano da ne bude problema sa murjom(pogotovo sa slovencima)oni su uvijek neugodni....evo ovo je na neki nacin,moj DNEVNIK navijaca,iako amaterski potrudit cu se da vam docaram sve ljepote putovanja,utakmice i svega toga sto je vezano uz jedan VELIKI DERBY.......posto smo u dresovima intera i milana tj BOBAN vs ZANETTI,ljudi valjda primjecuju da idemo na derby,pa tako sa svima lako stupamo u kontakt,sa svima se zajebavamo,cak smo putem (oko Rijeke)sreli u jednom bircu jednog VJERNOG navijaca FIORENTINE,jednog ''čiču'' koji je stvarno vjeran svom klubu cak kad su bili OUT....jedan pozdrav njemu....SVAKA CAST LEGENDO.. eto ode popit jednu i nesto malo popapat(jeste li primjetili da cesto spominjem,POPIT) hmmmm...mozda mi se samo malo pricinjavava.....svakako ode popit jednu pa se vidimo nadam se sto prije....mozda iz jos vece selendre nego sto je ova...sorry donje poljani.. pozdrav od ekipe......iz donjeg polja... ![]() Last edited by David_18; 23-10-2004 at 06:22. |
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#135 |
|
Moderator
![]() |
Davide sretno na putu, i lijepo se provedi!!!!!!!
|
| Tags |
| balkan |
|
|