![]() |
|
|
#331 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
Quote:
prelopo sam se provela. nema korzo u kanadi uzeljelasamse!!!
|
|
|
|
#332 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
A što se tiče škole, idem opšti smjer... Meni raspust tek sutra!!!!! Jedva čekam škola me je domakla Večeras AC MILAN:LECCE!!!!!
|
|
|
|
#333 |
|
Moderator
![]() |
Evo kako bih ja složio tim za večeras:
-----------------DIDA-------------------- ---CAFU---NESTA--------MALDINI--KALADZE -----------------PIRLO-------------------- ---GATTUSO-----KAKA--------SERGINHO---- -------SHEVCHENKO-----CRESPO------------ rezultat: ACM:Lecce 2:0 (Sheva2x)
|
|
|
#334 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
vozdra mala raja,evo i od mene;vitez-busovača=busovača
![]() nadam se da ste se ludo proveli za ove praznike,a sada nam slijedi borba,skola...fuuuuuuuuuj.....sjebasmo leccea...juve X...i sve je ipet Ok...pozdrav DARKO |
|
|
|
|
|
#335 |
|
Moderator
![]() |
Petak uvaljen Lecceu sinoć. Svaka čast momci....
Prije 10min mi se završi škola, konačno raspust!!!!! Za ovaj dan živim od septembra ![]()
|
|
|
#336 |
|
Registered User
Fave Players: All players who have Milan in their heart!!!
![]() |
Puce petarda Lecceu!
Drago mi je zbog Krespa i Dorasoa, pokazali su da su vrhunski igraci, a Sheva standardno dobar!! Poseban trenutak za njega urucenje zlatne lopte pred svojom vjernom publikom, e da mi je da sam tamo bio...![]() Pozdrav Davide! Mirza uzivaj napokon u zasluzenom odmoru! ![]() Pozdrav narode |
|
|
|
|
|
#337 |
|
Moderator
![]() |
E narode pratil ko kvalifikacije za euro u rukometu???
Ako neko zna slučajno neku str na internetu sa rezultatima i grupama nek mi javi??? Sa Bosnom su u grupi Makedonija, Turska i Belgija. Rezultati prvog kola: BiH:Turska 40:31, Makedonija: Belgija 44:17 (nisam 100% siguran za ovaj rezultat). Sutra igraju Turska: BiH.....
|
|
|
#338 |
|
Registered User
![]() |
Golemo smo na glavu od Turaka.Moraju u srijedu dobiti Belgijance.
|
|
|
|
|
|
#339 |
|
Moderator
![]() |
Dobismo kantu od Turaka, 34:28.
Valja danas pobijedit Belgiju i očekivat čudo u utakmici Makedonija-Turska (da bude neriješeno), al ništa od tog čuda.... ![]()
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by mirza salihovic; 12-01-2005 at 10:07. |
|
|
|
|
|
#340 |
|
Registered User
Fave Players: Sheva, Pirlo, Gattuso, Nesta, Maldini, Bojinov,
![]() |
aide davai na srabski i bosnenski a az na balgarski.
Udinese shte bude truden mach no kakto bihme lecce mozem da biem udinese. |
|
|
|
|
|
#341 |
|
Moderator
![]() |
pozdrav mala raja!!!!!!!dobro je to oko bih rukometasa,al gledaj ovo sp u tunisu,gledaj masinu za deranje(HRVATSKA)poderali smo slovence i tunisane u friendly matchovima,slijede sicg...uhh necu da se hvali al stvarno su najjaci,naj igraci igraju u najboljim euro kluobovima,bosni sretno stvarno bi voli da prodju kvalifikACIJe...pozdrav iz st-a
|
|
|
|
|
|
#342 |
|
Moderator
![]() |
Ac_Milan_Foreva dobrodošao!!!!
Nakon remija sa Belgijom u prvoj utakmici 28:28, BiH se konačno budi, evo trenutno imamo 6 razlike nad Belgijom... Sutra AC Milan-Udinese, samo je važno pobijediti, nije važan rezultat. Biće prenos na Pinku,al meni u 3 trening, tak da neću moć gledat utakmicu, jebiga..... ![]()
|
|
|
#343 |
|
Moderator
![]() |
poderali smo i veoma neugodni Udine,nova 3 boda ,jos kad bi zola i ekipa 2night nesto uspjeli protiv juve bilo bi za 5+...pozdrav
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Registered User
Fave Players: All players who have Milan in their heart!!!
![]() |
Cuo te Zola i poslusao!
Mislim da je dao gol glavom. WOW Protiv Udinezea smo odlicno odigrali i zasluzeno dobili, mada sam se bojao da ne stigne kazna za one promasaje ali dobro se zavrsilo. Jankulovski izgleda vec razmislja kao milanov igrac! ![]() |
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
ACM:Udinese 3:1!!!!!!!!! Novi kix Juvea,ako nastavimo ovim tempom Seria A je naša.... BiH:Belgija 38:25, razvalili smo ih, nadam se daćemo i u fudbalu ih razvaliti.... ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|