![]() |
|
|
#391 | |
|
Registered User
Fave Players: AC.MILAN
![]() |
Quote:
Nema veze malo se zezam.Ja sam na ovog foruma samo zbog jednu stvar MILAN tu sam da spodelim tugu i radost sa nekim koji je ponosan sto je navijac Milana. FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
|
#392 | |
|
Guest
|
Quote:
Last edited by Nova; 17-02-2005 at 19:49. |
|
|
|
|
#393 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
KALINICHTA FILE MOU!!!!DOBRA NOK PRIJATELE MOJ!!!! FORZA MILAN ![]() Last edited by Makedonija; 18-02-2005 at 03:29. |
|
|
|
|
|
|
#394 | ||
|
Guest
|
Quote:
Quote:
Call yourself whatever you like ... FYROM , Macedonian , Skopian ... whatever makes you happy boy. Just shut the f*ck up about Greece Last edited by Nova; 17-02-2005 at 20:06. |
||
|
|
|
#395 |
|
Registered User
![]() |
FORZA MILAN
![]() Last edited by Makedonija; 18-02-2005 at 03:36. |
|
|
|
|
|
#396 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Makedonija....mislim da je David 18 bio na san siru skoro ali u svakom slucaju,znam da sigurno mozes dobiti kartu preko milanovog sajta ili ako si clan nekog fan kluba u makedoniji(oni bi takodje trebalo da prosledjuju karte).Sad stvarno nisam sigurna za cene i mesta ali ako hoces navijanje i dobar provod ides na Curva Sud, a za ostalo ne znam koliko kosta.Curva Sud nije preskupa i uvek je puna.
Lepo se provedi ako odes ![]() p.s. srpskohrvatski ti je odlican,nema brige priatelko.....(neuspesan pokusaj mog makedonskog)
|
|
|
|
#397 |
|
Registered User
![]() |
Nova....if the person who translated this to you knew serbo-croatian well,you wouldn`t have had any doubts about the actuall meaning of the sentences which have been said.As stated it was first of all a joke and second of all a phrase which is commonly used among people who speak these `balkan` languages and thus familiar only to us and those who learn serbian perhaps.
Don`t look for quarrel where there isn`t one and try to get your translations genuine and not babelfish ones.
Last edited by ariel; 18-02-2005 at 12:47. |
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
Quote:
ja bih volela da znam tako dobro da pisem i da pricam. moracu da se vratim u letost da vezbam ![]()
|
|
|
|
#399 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
Quote:
za onaj ko je proveo to za njega (ako stvarno jeste): nauci boje srbski...ne probaj da pravis svadje ovde. hvala lepo ![]()
|
|
|
|
#400 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Nevjerojatno kako se netko da isprovocirati sa obicnom salom..zao mi je sto je do toga doslo jer sam zapravo ja zapoceo s tom temom, ali s potpuno drugim razlozima..
mozda se netko sjeca, vec je bilo svadja na tu temu i isto tako nije imalo mnogo smisla..Sto se tice odlaska na utakmicu u Milanu, ja sam jedanput otisao na tekmu, i to prije 1,5 god..Milan - Lecce, fenomenalna utakmica, atmosfera, osjecaj, nesto jedinstveno za navijaca Milana..pobijedili smo 3-0, bilo je 55 000 navijaca na stadionu.. Dosao sam s ekipom tog prijepodneva(vlak je kasnio..) i podzemnom smo stigli do San Sira pola sata prije pocetka utakmice..bilo je slobodnih karata ali vise nikoga nije bilo na blagajni?! Nismo znali sto cemo i onda smo se poceli raspitivati da li bi itko zelio prodati karte..na nasu srecu nekoliko decki iz milana koji su imali karte na pretplatu su nam ih prodali (po 2X cijeni i rekli su da su karte za drugi krug, a bile su za treci.. )Eto, tako sam ja zavrsio na tekmi, a tebi ne savjetujem isto.. Bili smo jos 2 dana u gradu i bilo je odlicno i skupo..Ne znam koliko namjeravas ostati, ako vise od jednog dana onda odmah cim dodjes se moras javiti u turisticku agenciju da ti nadju neki jeftiniji hostel blizu centra grada..Navijackih pubova ima nekoliko, jedan je blizu stadiona.. |
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
and find a better translator as Ariel sad.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Registered User
![]() |
Mislim da se mi ovde stvarno super slazemo(sto je ironicno znajuci istoriju nasih drzava) ali ja zaista volim da pricam sa vama i postujem vas sve tako da smatram nepotrebnim da neko ko uopste ne govori nijedan od nasih jezika to pokvari zato sto je uobrazen i nema smisla za humor.....(humor koji je ocigledno bio u pitanju zbog vidljive upotrebe emotikona.....)
Nego,Oskare, zvuci super ta tvoja avantura Takva putovanja su uvek najbolja,malo je dosadno kad imas sve isplanirano.......uspomene uspomene.....![]()
|
|
|
|
#403 |
|
Registered User
![]() |
Vjeruj mi, bilo je strasno..ali kad bi opet otisao (a budem) dobro cu se osigurati..kupiti karte na vrijeme i vjerojatno otici autom..nisam spomenuo da mi je neki talijan iz trafike maznuo naocale i onda se pravio lud da ih nije ni vidio..to je bilo jedino negativno iskustvo, ali bolno..
Nema razloga da se ne slazemo jer nema primitivaca medju nama.. |
|
|
|
|
|
#404 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
da bio sam ja dosta puta na tekmama,rođak mi je vječiti interista takop da ima godisnju preplatu karata za interove tekme,ja sam karte nabavio preko frenda,a on preko MILANCLUBRIJEKA.osjecaj je kako svi kazu neopisiv,a sto se mene tice ja sam pio u jednom lokalu ne bas blizu san sira zove se S.R(valjda,siempre rossoner)..a ja cudnog lika(NOVA) nekad sa se sa njim stalno dopisivao a om zbog gloooposti se duri ko malo dijete od 3 god,MAJKA PRIRODA PONEKAD ZNA BITI VEOMA OKRUTNA
![]() |
|
|
|
|
|
#405 |
|
Registered User
Fave Players: Milan and Red Star Belgrade (season 90/91) players
![]() |
Evo vam još jedan milanez is Slovenije (inače sam rodom iz Vojvodine), da dopunim mozaik republika bivše države
Pratim ovaj topic već neko vreme, ali zbog ispita nisam imao vremena, da šta napišem....a i inače ne pišem baš dosta. Nadam se da ćemo nastaviti sa kvalitetnim postovima u ovoj temi. Pozdrav svima!
|
| Tags |
| balkan |
|
|