![]() |
|
|
#496 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
i tebi vozdra mirza , respect tebi posto si se ti sjetio i otvorio ovu temu
, sa slatine sam .
|
|
|
|
#497 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Pozdrav ljudi,dobrodoslica i od mene svim novim clanovima,evo mene opet,da vam kazem da sam bio na tekmi između zagrba i partizana u zg nije lijepo bilo al u dvorani je bilo puno ljudi kojima su srbi pobili sve u obitelji tako da se ti ljudi nisu mogli suzdrzat iako je to sportska manifestacija...jebiga u nas na balkanu se to jos necu dugo smiriti kolko god mi mislili da moze bit sve ok....pozdrav ..P.S. nadam se da se nitko nece naljutiti ja sam samo iznjeo svoje vidjenje te tekme iz prvog lica ...cya
|
|
|
|
|
|
#498 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Nece se niko ljutiti ali mislim da je za sve nas bolje da se suzdrzimo od bilo kakvih komentara,ako se slazes?Cisto zato sto smatram da smo mi (i ova nasa milanezi sa balkana stranica)`iznad` ostalih.Tako cemo spreciti negativne komentare sa svih strana.
![]() P.S. Ratovi imaju dve strane...a nekad nazalost i 3 ....i ovo je poslednji komentar koji sam rekla o tome. Jel neko ide skoro u Italiju na utakmice? Ja idem u Englesku 11-og aprila tako da cu mozda otici da gledam nesto,ako decko i ja nabavimo karte....
|
|
|
|
#499 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Ja isto više ništa ne namjeravam govoriti o tome..drago mi je da su uglavnom svi ljudi na ovom forumu prilično realni i da nema nikakvih svađa jer pitanje je gdje bi nas to dovelo..
U Englesku?? Blago tebi.. Ja ću vjerojatno opet u Milano na tekmu ako mi se planovi ne poremete zbog faksa i dr.. |
|
|
|
|
|
#500 |
|
Moderator
![]() |
ma i meni se neprica o tome ama bas nikako , ej balgo se vama ljudi da je otic meni na tekmu milana dao bi bubreg jedan
, znali ko kolko se krecu cjene orginalnih dresova milana ??? MILAN 2 - 0 INTER
|
|
|
|
#501 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#502 |
|
Moderator
![]() |
aha , za sad mi je najprihvatljivije to od 10 $, a za ovo ostalo kad skupim sta kesa
, odakle si ti bosniaco ??
|
|
|
|
#503 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Neg Dragana ti eto ideš u Englesku, a ja najvjerovatnije dolazim u junu u Beograd. Kod vas se održava evropsko prvenstvo u ARGu (da ne objašnjavam puno, uglavnom ima veze sa radio-amaterima) pa kako stvari stoje i ja ću doći tamo. Ej narode šta mislite o ovim utakmicama za svj. u Njemačkoj??? BiH igra protiv Belgije u subotu. Očekujem pobjedu. Belgija:BiH 1:2 (Van Bomel, Barbarez,Bolić) HAJ'MO BOSNO I HERCEGOVINO!!!!!
|
|
|
|
#504 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
Neg ti lijepo odi jedan dan na Koridor pa sebi nakupuj dresova, imaš od pola naših igrača i to po cijeni od 10KM, jbga jest da nije orginal,al su bar dobro urađeni. ![]()
|
|
|
|
#505 |
|
Moderator
![]() |
ma necu tam kupit dress beze ba da dobijem osip od kvalitete ,
nego lijepo uzmem od koga visa card i pravo narucim jedan dress , pa za 5 godina za 5, ma ova bosna je propala pravo , nema nigdje radnje da se kupe orginal dresovi a ove fejkerske necu da kupujem
|
|
|
|
#506 |
|
Moderator
![]() |
Ma dobio sam ja za rođus dres Milana sa Koridora, ima mu već 2godine i još se nije poderao. Kod nas možeš jedino kupit orginal dres od naše repke.
Btw šta misliš o Belgija-BiH?? Hasan nas opet sjeba. Neće nam igrati ni Cice (Musić) zbog povrede, al mislim da ćemo opet pobijediti. Pogledaj dobro mladi sastav naše repke, vidit ćeš jedno dobro poznato prezime ![]() Haj'd da malo zagrijemo atmosferu: 1000 sati pjesma se ori, navija cijeli stadion. Nad nama nebo ima da gori, jer ti si BOSNO ŠAMPION. Poludi Cazin i Banja Luko, poludi šeher Sarajevo, i gradu Smoga i gradu Soli i majko Hercegovino. Teško onom ko te dira, zemljo naših djedova, svoj će život za tebe dati VOJSKA FANATIKA!!!!! BH FANATICOS!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#507 |
|
Moderator
![]() |
ma bice tu svasta al ako nashi budu igrali kosto znaju, a ne nesh beze svako za sebe ,kod nas hoce svako go da dadne jbg ako budemo igrali tako onda cemo ispusut ko niko . naprijed Bosno i Hercegovino
bosnom behar probeharo mene zivot razocaro ........
|
|
|
|
#508 |
|
Registered User
![]() |
Ej Mirza...pre nego sto dodjes u BG javi mi se slobodno.Jedini problem je sto mi je ceo jun ispitni rok,tako da ne znam da li bih mogla da trknem do BG-a.... ( znam o cemu je ARG)
Oskare, da idem u UK,decko mi zivi tamo(lombardia/lorenzo, znas ga sa foruma).Tako ti je to....vidjamo se svakih mesec/mesec i po dana, sta da ti pricam dalje.....ljubav je skupa!!!!!!! ![]() Momci,sto se tice dresova ovde u Srbiji su sve falsifikati , tako da necu ni da kupujem,a uostalom nema onih zenskih lepih dresova koji su izasli prosle godine.Imam original sal i jos neke stvarcice ali to je u principu to,dok ne odem u Italiju na postdiplomske studije....onda cu da se bahatim i samo da kupujem!!!mamma mia...milan,dolce & gabanna,ferre,valentino,versace.........*DROOLING*![]()
|
|
|
|
#509 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
U Zagrebu ima nekoliko trgovina gdje se mogu kupiti originalni dresovi, a cijene su iste kao i u Milanu..dres 75 eura + broj + ime = 90 eur.. Kartu Milan-Man utd sam platio 55 eura(jako dobro mjesto)..cestarina, benzin, hostel, hrana..potrošio sam oko 170 eura..vjerujte mi, u Milanu ne možeš proći jeftino.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#510 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() Potrosio si sve ukupno za vikend u Milanu 170 eura? pa to nije TAKO strasno.Ali cekaj,vama ne treba viza jel` da?I ides vozom preko Slovenije? Meni bi to bila citava procedura Treba mi viza za Italiju a i za Sloveniju ,tako da bih morala avionom i onda bih vec na to potrosila 170 eura plus viza 35 eura plus hotel i dzeparac plus karta za utakmicu plus shopping ......Ne smem ni da razmisljam o tome.Dodje mi da placem ![]()
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|