![]() |
|
|
#541 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Mirza ako imas B92,beogradska tv,obavezno gledaj.Oni prenose ligu sampiona ,sve utakmice i prenosice derbi direktno sutra.
Postajem nervozna polakoooo.......
|
|
|
|
#542 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Prenosi vam ako imate digitalnu satelitsku na Hot Birdu Svicarski kanal Tsi 2!Inace neznam da li znate,ali na ovoj stranici svi vi koji imate digitalnu satelitsku se mozete informirati na kojem se kanalu igraju tekme svakog dana-http://knplogic.com/sport/index.html ili http://64.77.87.5/sport/index.html
Pozdrav Last edited by DeejaySale-Ri; 06-04-2005 at 04:30. |
|
|
|
|
|
#543 |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso
![]() |
Ajme Majko...Ima ljudi koji neznaju za Misu Kovaca!
Covjek koji je bez problema napunio Poljud. Malo je reci da je on samo pjevac! Miso Kovac je kralj. Sutra: Milan - Inter 3:0 Pozdrav Milan Clubu iz Rijeke. Vidimo se mozda na utakmici Inter - Milan! |
|
|
|
|
|
#544 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Gooooooooo , bravo Stam dobar go , iako je komentator reko da je nezasluzeno hahah nek se on pusi mi vodimo
samo da jos jedna zabijemo i idemo dalje . ![]()
|
|
|
|
#545 |
|
Registered User
![]() |
2-0,sasvim dosta da se slijedeci tjedan veselimo!Jedva cekam 70000 Interista i 10 000 Nas,a mi slavimo!Jao,losa igra,ali vrlo konkretna!Svaka im cast samo sto Kaka i Seedorf jako losi i van forme,malo me to brine!
pozdrav |
|
|
|
|
|
#546 |
|
Registered User
Fave Players: All players who have Milan in their heart!!!
![]() |
2-0!!! ODLICNO!!! Sasvim zasluzeno na kraju, vidi se klasa nasih! U prvo poluvrijeme nesto vise su oni forsirali, DIDA je odlicno odbranio mihi i kruzu, ali STAM ...
U drugo poluvrijeme smo dosta bolji bili, mnogo mi je milo zbog SHEVE moglo je i tri nula bit da su jos malo vise izforsirali ali dosta je i ovo! Navijanje vrhunsko!!! A sad neka se koncetrisu na Bresu, idemo na duplu krunu! Pozdrav
|
|
|
|
#547 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
cao svima!!! velika pozdrava iz kanade
![]() nisam imala sansu da gledam utakmicu juce, jer imalasam trening fudbal ali jutros sam gledala "highlights" na televizor. dida je bio super...imaoje lepe saves, i super konsentraciju. dragomije sto se sheva vratio i da je dao gol ![]() FORZA MILAN!
|
|
|
#548 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() Moj jaran se zove Elvir Kovačevic, nadimak mu Mišo pa ga svi zovu Mišo Kovač. Milan-Inter 2-0, odlična pobjeda, iako je tekma bila pomalo dosadna, ali glavno je da smo pobijedili, idemo u polu finale. Dragana, koliki je kurs vašeg dinara u odnosu na euro, i da li se kod vas može direktno zamijeniti naša KM za dinar, ili se može samo euro-dinar??
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by mirza salihovic; 08-04-2005 at 10:25. |
|
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Quote:
Sto pitas?Kad dolazis? ![]() P.S. ne bih rekla da je utakmica bila dosadna,prilicno atraktivna igra, sa dosta kornera i suteva na gol, dosta aktivnosti u sredini terena...meni je zaista bila sve samo ne dosadna.Bas smo odigrali kako treba.Takodje ne bih se slozila.....neko ovde rece da su kaka` i sedorf malo van forme. Pa,Kaku cuvaju najmanje 2 igraca uvek pa se mozda cini da nije toliko aktivan jer ne uspeva lako da daje golove sada ali vecinu asistencija koje su mogle biti golovi je pravio on.Mislim da pored Pirla je on bio taj koji je loptu dostavljao u kazneni prostor.....ali ok to je samo moje misljenje.
|
|
|
|
|
#550 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
SALE nadam se da ce ''BILI'' uzeti danas hr ligu,ja sam torcidas pa Vam unaprijed izrazavam sucut
a Milan,sto vise pricat o Milanu....bas su beze... ![]() |
|
|
|
|
|
#551 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Rui je postigao svoj prvi pogodak ove sezone i to sjajan pogodak !!! Bravo Rui
|
|
|
#552 |
|
Registered User
![]() |
Vec mi je dosta Ancelotija i njegovih izmjena i zatvaranja utakmice u 61. minuti!!!Pa neka nista ne osvojimo samo da dobijemo drugog trenera,neznam kako vi,ali meni ga je pun ku..c!!Protiv Brescie vaditi Tomasona i stavljat Ambrosinija pa Seedorfa sa Pancarom je cisto samoubojstvo ,jos je htio i Brocchia staviti ali ga je gol Brescie preduhitrio!STRASNO!!!
@David18,jadan li je taj tvoj Hajduk,steta sto nas ne ide gol pa smo tek u zadnjoj minuti dali,ali nema veze dolazite na Kantridu i tu ste nasi!FFFooorrrzzzaaa FFFiiiuuummmee Pozdrav |
|
|
|
|
|
#553 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma imeni je isto popeo se k...c . jos samo fali da se zatvori protiv intera pa da nas ljudi poderu , nemogu da vjerujemmmm jesam se iznerviro ko nikad , al sreca pa je juve igro nerjeseno. pogotvo onaj tomason treba ga pod hitno prodat djaba mu sve nezna nigrat bar za mene .
|
|
|
|
#554 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Tommason je isto neki "kloc" danas juce mu je Sheva dodao par finih lopti koje on naravno nije znao da izkoristi a da on Shevi doda takve lopte to Sheva odma pretvara u golove.
![]()
|
|
|
#555 |
|
Registered User
![]() |
Ne moze ni on igrati kako treba kad igra svake prijestupne,meni je on osobno jako dobar i zahvalan igrac,ali mu Ancelotti ne daje ni minute vise po utakmici!Nije mi nikako jasno da igra sa kombiniranim sastavom kad protiv Intera imamo leggero tekmu
!Jucer je trebalo dobiti jer sam bas se nadao kiksu Juventusa,ali kad se sjetim da smo ove sezone 4-5 tekmi zabili u zadnjim minutama i da smo kasnili 8 bodova sve je ok!Pozdrav |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|