![]() |
|
|
#616 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() P.S. Mia, trebale bi uskoro biti i moju slike,sve su mi starije pa neću niš da stavljam, staviću sada kad uradim film poslije 1. maja i ludog provoda, ako Bog da...
|
|
|
|
#617 |
|
Registered User
![]() |
Gre kdo 8.maja v Milano ? Jaz ce dobim karte grem. Upam, da jih dobim.
![]() |
|
|
|
|
|
#618 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Ide ekipa iz Milan Cluba Rijeka,šestorica jer smo samo toliko karata dobili,a zanimanje je bilo za barem 30-tak!U Udine nas ide mislim 50,ali jos nije sigurno i mislim i da je to pri kraju,ali ako ce to nekom biti utjeha Udine nisu daleko i kod tapkarosa ce se naci karta od 40-tak eura pa nagore(inace su od 23 pa nagore),bar je tako bilo proslih godina!Fiora je pala,sredimo onaj odvratni Juve i to je to,pa laganini u Istanbul po duplu krunu!
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#619 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
pozdrav svima, a hristos vaskrese za one koji slave danasnji praznik.
![]()
|
|
|
#620 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#621 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#622 |
|
Registered User
![]() |
daliste gledali utakmicu danas?? nisam mogla da verujem da chelsea nisu mogli da dalju gol. to je dobro za nas-da igramo liverpool, ali opet je iznenada.
|
|
|
#623 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Boljse je, da je Liverpool v finalu, saj Chelsea igra podobno igro kot Milan in je tezji nasprotnik. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#624 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma meni je bilo svejedno skim cemo igrat u finalu, jer obadva tima su super dobra liverpool izbaci juve, chelsie ko chelsie all et igramo protiv liverpoola definitivno. Sta da kazem za utakmicu protiv PSV cuvanje rezulatata do 60 minute a kad je prigustilo milan je poceo da gradi napade i et postigli smo taj go zlata vrijedan u 90min.
|
|
|
|
#625 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Mislim da bi trebali svi jednu veliku dozu samokriticnosti imati jer ovo sto smo veceras odigrali je sramota!A sutra sam najebo,pojest ce me svi znani i neznani zbog pobjede na Juvetov nacin kojeg mrzim i stalno pljujem po JUvetu.Dobio sam vec 15 sms-a i ja se sramim ove pobjede,ali nadam se da ce sve to isprati osvajanjem prvenstva i lige prvaka,znam da su umorni,ali bez trunke agresivnosti,svi ko balerine(cast Gattusu koji i sad kad je umoran trci,stisce i agresivan je).Mi bi se branili do 90. minute da je bilo 1-0 i to je pametna taktika naseg trenera kojem vise ni ime necu spominjati,nas Koreanci rasturaju,SSRRAAMMOOTTAA!Znam da cete svi odmah me napasti,ali ja sam takav,kad odigraju velicanstveno ja cu ih najvise od svih hvaliti,ali ovo danas....
Pozdrav FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#626 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
ISUSE!!!!!!!!!!!!!!!Nije mi dobro....skoro da sam imala srcani udar!!!!Svaka cast PSV-u,igrali su kao da im zivot zavisi od toga!
Sto se tice nas...pamet u glavu za finale..lepo sam rekla i ranije da ova formacija xmas tree nikaki ne odgovara nama...pogotovo ne protiv PSV-a,sheva je bio skroz odsecen.Ali dobro...mozda jednog lepog dana i ja kao i Mourinho postanem od prevodioca trener.......i to prvi zenski trener....dreams sweet dreams..... Anyway,svi znamo sta nas ceka u nedelju,pa stoga...FORZA MILAAAAAAAAAAAAN!!!
|
|
|
|
#627 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma Ancelotti je sjebo stvar opet, bez veze se brani od prve minute, ali imali smo veeeliku sreću i sada mislim da liverpool nema sanse u finalu. Sljedeca tekma je najvaznija, ako dobijemo juve imamo prvenstvo. Vidi se da su umorni i da je pirlo daleko od forme ali moraju izdrazat jos 5 utakmica!!
|
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
Nisam nikako zadovoljan sa utakmicom, još od 1 minute mi se nije svidjela taktika Carla, trebao je odmah krenuti sa 2 napadača i da damo brzi gol, a onda se je tek mogao povući.. Shvatam da su naši igračiu umorni, ali onakvu igru dugo nisam vidio, nisu se gotovo ništa trudili, pribojavao sam se novog Riasora i potopa kao prošle godine, ali najviše zahvaljujući AMBROSINIJU prošli smo dalje... Valjda će Carlo pred finale odmoriti par igrača, a sada valja stisnuti zube i igrati protiv Juvea... HVALA TI AMBRO!!!! FORZA MILAN!!!!! ![]()
|
|
|
|
#629 |
|
Moderator
![]() |
Ej kakva utakmica u kupu Uefa, ev završi prije 5min
AZ Alkmar-Sporting L. 2-1 regularni tok (3-2 produžetci) sve do 122min bilo 3-1 za AZ, a onda u zadnjoj minuti Sporting postigao gol i tako otišao u finale. CSKA-Parma 3-0 očekivani rezultat...
|
|
|
#630 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ajmo milannnnnnnnn! ![]()
|
|