![]() |
|
|
#631 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
, al sreća pa prođosmo...Nisam mogao zaspati do 3, danas mi je bio j*ben dan u školi, a zbog Milana nisam niš učio. A i mene je sada strah Juvea, nije zato što su oni jaki, neg što smo mi puno umorni, valjda će sve ispasti OK.
|
|
|
|
#632 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka' & Ronaldinho
![]() |
mirza...verovatno imas duplo domaci nocas
zelimte bolje dane ![]() upravosi za sledecu utakmicu. mislim da smo umorni...ali nadamse da cemo opet imati stecu.
|
|
|
#633 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma poludio sam protiv ovog PSV-a. Stvarno katastrofalno, a kad je AMBRO zabio mislio sam da cu poludit od srece!!
Još jedno finale, 10.!!! Prilika za 7. naslov, ma moramo to dobit... Protiv juventusa ce bit gadno, oni su odmorni i cijeli tjedan spremaju taktiku samo za ovu tekmu, ali milan moze to dobit. Trebaju nam 4 pobjede za redom i remi u zadnjem kolu i imamo sve!! Morza MAgico MILAN!!! P.S. I da...sheva ce ga zabit.... |
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
Što se tiče sutrašnje utakmice, gledat ću je sa 2 jarana (1 navija za milan, a drugi za Juve). Nadam se da ćemo pobijediti... FORZA MILAN!!!! ![]()
|
|
|
|
#635 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
sutra idem kod kumovi, i neverujem da cu moci da gledam utakmicu verovatno cu da snimim, ali nije isto! ja volim da gledam "live." ![]()
|
|
|
|
#636 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#637 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Danas tri boda pa da se svi malo opustimo i popijemo koju!Samo se nadam da me Ancelotti opet nece iz taka izbaciti svojom taktikom, izmjenama i sastavom!
![]() FORZA MILAN |
|
|
|
|
|
#638 |
|
Registered User
Fave Players: AC.MILAN
![]() |
Filippo Inzaghi uzas ocaj sve samo ne fudbaler on je resio ovu utakmicu,hvala ti puno Pipo i napusti Milan sto brze to bolje!!!!!!
FORZA MILAN
|
|
|
|
#639 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
@Makedonija malo si u zabludi,covjek nas je spasio puno puta i nije igrao godinu dana,a i nije nista tako losije odigrao nego drugi!I iznenadio bi se koliko je on obozavan u Milanu,samo su Sheva,Maldini i Gattuso omiljeniji od njega!Nije mi jasno sta si se na njega sad obrusio,Juve je bio bolji,ali ostaje gorak okus zbog ponovo nesviranog penala nad Cafuom.Zanimljivo kako se to Juvetu uvijek desi!Sad imamo mizerne sanse jer imamo i tezi raspored,ali se ipak ne treba predavat!!
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#640 |
|
Registered User
Fave Players: AC.MILAN
![]() |
Nisam u zabludi znam da nas je on spasio puno puta zato sam i napisao hvala,ali sada je definitivno van fudbalske igre.Prvo je primio pravu loptu od sheve i sta pucao je direkno u noge Bufona drugi put je isto dobio loptu na 5-6 metara od gola i umesta da puca on je smirio loptu i opet nista,to su dva zicera koja se ne sme prokockati posebno ne od neki spic igrac kao on.Drugo poluvreme mi smo bili bolji imali smo posed lopti ali bez zavrsetak a oni su imali samo Del Pjerov udarac u precku.Colina je razocarao maksimalno mislim da mu je vreme za u penziji a da Juve posveti ovaj skudeto njemu ukoliko osvoji.Milan je veliki tim i siguran sam da ce igrati do kraja.
Liga sampiona je nasa siguran sam a mozda i skudeto sa puno srece. FORZA MILAN!!!
|
|
|
|
#641 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma nista od scudetta, ancelotti je opet s...bao stvar.
Ako pirlo ne moze igrati, neka ne igra!!!! Crespo igra cijelu sezonu, i sada sta....??? Jel mu dobar ili nije??!!! Seedorf nemoze trcat, umoran je ko pas...pa imamo rui costu!!!!! Maldini je legenda ali nije mogao disat nakon 60.min, sve ih je izmorio. Dvije zadnje tekme je zajebo, protiv psv je bilo srece, danas nije. Juve ko juve, nema penala i to je to. Pippo ga je trebao zabit ali nije... Sve u svemu, ostaje LP jer juve ovo osvaja. |
|
|
|
|
|
#642 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta, Maldini, Boban...
![]() |
ma neka narode ima tu jos igrati, nemojte se tako lako predavati....mislim da ce juve izgubiti bodove sljedece sedmice protiv parme, al zato mi trebamo pobjediti sve ostale, bice tesko, al nije nemoguce...
|
|
|
#643 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma nema sanse da juve izgubi mi gajimo neku laznu nadu , nije sad da ne bi volio da izgubi neg nije ni juve prdina bara. a mi moramo se bacit na CL. jer to nam je spas za ovu sezonu. bar je to neko moje misljenje.
respect
|
|
|
|
#644 |
|
Registered User
![]() |
nisam imala sansu da gledam celu utakmicu, ali stvarno nisam mislila da cemo da izgubimo. neznam sto je sa nama ovo zadjne vreme, ali jos imam nadu da cemo opet da se primaknemo juve.
|
|
|
#645 |
|
Registered User
![]() |
Zelo tezko bo, saj ima Juventus na papirju lazje tekme. Milan ima pa moznost postati prvak v Champions League. A gre kdo v Instanbul ?
Jaz bom sel sigurno v Udine. Vidimo se v Udinah. http://www.nogomania.net/pic/fotoreportaze/tifo6.jpg |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|