![]() |
|
|
#646 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Mislim da je Carlo trebao od prve minute ubaciti Serginha i Rui Costu, ljudi su bar odmorni, vidiklo se na Pirlu, Seedorfu pa i na Kaki da su previše umorni... Mislim da imamo za čime žaliti, naročito za onim penalom nad Cafuom. Ni u prvoj utakmici nam nije sviran penal nad Crespom, historija se ponavlja...
|
|
|
|
#647 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Ronaldinho, Nesta, Kaka...
![]() |
Pozdrav svima..
Evo, vratio se ja s mora natrag u realnost..nisam gledao tekmu protiv juventusa i neugodno sam se iznenadio kad sam čuo rezultat.. Zbilja će biti jaako teško osvojiti scudetto ove godine, ali nada ipak postoji..juve bi mogao kiksati već slijedeće kolo..Gledao sam onu lošu utakmicu protiv PSV-a i stvarno nismo zaslužili proći dalje kad se gleda to polufinale..bili smo nadigrani s puno sreće na kraju..to nam se očigledno osvetilo protiv juventusa..igramo sve lošije, nadam se da će se to popraviti do finala CL.. |
|
|
|
|
|
#648 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Gattuso
![]() |
Pozdrav svima...
slazem se sa vama da je utakmica protiv PSVa bila prava sramota za nas! Nismo smjeli dopustiti da nas PSV tako razvali, ali ovaj put je na nasoj strani bila sreca. Ali kad realno gledate koje utakmice odigra PSV a koje MILAN, svaki razuman covjek shvati da PSV ima 6 do 8 jakih utakmica tokom sezone, dok ih MILAN ima minimalno duplo vise. Nizozemska liga i Serie A se nemogu usporedivati i ja u tome vidim razlog. Milanovi igraci su puno vise bili umorniji od PSVovih i to je po meni odigralo najvazniju ulogu. A druga stvar je u tome sto svaka momcad koja igra protiv milana se manje vise brani i bori ko za zivot, tako da je to jako tesko za svakog Milanovog igraca izdrzati tokom cjele sezone. Mislim da treba shvatiti igrace i tu ih podrzati... FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#649 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Gattuso
![]() |
Sto se tice finala, mislim da ce to biti jedna od mnogih teskih utakmica ove sezone, jer L'pool je jaka ekipa sto je dokazala plasmanom u finale i tu je sve otvoreno, ali nadam se da cemo se ovoga put mi veseliti, za razliku od utakmice protiv JUVETA! Mislim da je tu utakmicu odlucio Collina koji voli sudit penale, ali tada nazalost nije bio njegov dan ili celavi peder voli vise Juve od Milana. Nema veze idemo dalje i nepredajemo se...
Neka se oni vesele a mi cemo se ako da BOG veseliti nakon finala i svima cemo pokazati po 7 put da smo NAJBOLJA EKIPA EUROPE!!!! FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
U nedelju su moje misli usmjerene na utakmicu June : Parma (nravno uz pretpostavku da će Milan dobiti Lecce).FORZA MILAN!!!
|
|
|
|
#651 |
|
Registered User
![]() |
Milan bo prvak, le ce se zgodi cudez.
![]() |
|
|
|
|
|
#652 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
imam nekakav predosjecaj da cemo dobit utakmicu protiv liverpoola i to ono laganice
, da hoce bogdom tako bit hehe.a isto je sutra jako vazan dan za nas jer ako juve ne izgubi bodove mozemo se pozdravit sa escudetom nazalost.forza milan
|
|
|
|
#653 |
|
Registered User
![]() |
Adijo scudetto
![]() |
|
|
|
|
|
#654 |
|
Moderator
![]() |
ostaje nam liga prvaka. sjebali su me na kladionici
![]()
|
|
|
|
#655 |
|
Moderator
![]() |
Šta se može, bili smo bolji od Leccea,ali smo ipak na kraju izgubili 3 boda. Sad se jedino možemo nadati, ko zna možda June i izgubi od Livorna i Cagliarija, jest tško za očekivati ali nikad se ne zna.
Ali sve u svemu, il bili zadnji il bili prvi uvijek ću navijati za AC MILAN!!!!!! FORZA MILAN!!!!!
|
|
|
#656 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#658 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Sa scudettom je gotovo, trebao odmoriti sve igrace protiv palerma za liverpool. I gdje su sad svi milanezi sa balkana kad milan gubi.....??? ajmo ljudi, još možemo bit prvaci europe!!! Forza sheva
|
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#660 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
P.S. Dragana hvala na pomoći oko onog rada, engleski sad mogu prekrižiti sa svoje liste obaveza, moj rad je bio jedan od najboljih HVALA OPET!!!! ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|