![]() |
|
|
#676 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Billy,Baresi,Nesta
![]() |
Probable teams
AC Milan: Dida; Cafu, Stam, Nesta, Maldini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kaká; Shevchenko, Crespo. Liverpool FC: Dudek; Finnan, Carragher, Hyypiä, Traoré; Hamman, Alonso; García, Gerrard, Riise; Baroš. Referee: M Gonzalez (Spain). Ovo su ti probable line-ups tako da cemo izgleda igrati standardno 4-4-2.Mislim da smo sa tom formacijom generalno imali dosta uspeha i lako moze da se promeni ako nesto (god forbid!) krene naopako.Po meni je ovo za pocetak veoma dobar takticki potez.
|
|
|
|
#677 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Nije još sigurno hoće li Crespo početi ili Inzaghi...
Još manje od sat, ne znam kako ću dočekati, već polako ludim.. FORZA MILAN!!!!!! ![]()
|
|
|
#678 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
crespo pocinje tekme , jeaaaaa slavimo veceras imam jos jedan razlog malo da se pohvalim pred utakmicu sam dobio ADSL
,ima sad da skidam golova od milana sve heh . al veceras ima bude sjajno.FORZAAAA MILANNNNNNN
|
|
|
|
#679 |
|
Moderator
![]() |
GOoooooooooooooooo , Maldini majstorr svaka cast nama
![]() ![]()
|
|
|
|
#680 |
|
Moderator
![]() |
|
|
|
|
#681 |
|
Registered User
![]() |
Kaj naj recem kot to, da je katastrofa: od 3:0 - 3:3 ? !!!
![]() |
|
|
|
|
|
#682 |
|
Moderator
![]() |
Nemogu da vjerujem, pa jebem ti i Liverpool i njihovu prokletu sreću i fudbal, i fudbalsku loptu koja nije htjela ući u gol u drugom poluvremenu, i onog Alonsa kojem se lopta odbi nakon penala.......
|
|
|
#683 |
|
Registered User
![]() |
ko zaista umire da vidi moj komentar u vezi sa utakmicom nalazi se na threadu all match comments.jedino sto mogu da kazem je da sam ove sezone sebi skratila zivot za jedno 10 godina,da ne pominjem sve moguce srcane napade koje sam mogla da imam....
anyway,veceras sam jedna unistena devojka,moralno,fizicki...kako god hocete... i naravno....jos uvek volim milan najvise na svetu ali ovo ce ostaviti velike tragove u meni,ja jos uvek zalim za nekim prethodnim finalima i utakmicama,ovo ce mi biti kost u grlu barem dok ne osvojimo cl sledeci put ![]() Forza Milan
|
|
|
|
#684 |
|
Moderator
![]() |
Vjeruj mi Dragana nisi jedina.
Ja još nemogu da shvatim šta se desilo, poslije onakvog prvog poluvremena i 3-0 , da odigramo onakvih 10minuta, kao što sam ranije rekao mi smo bili bolji u 110min, ali nas je L'pool pobjedio u svega 10min. Ne znam stvarno šta da radim, sutra mi se nemili u školu, il ima da ja nekog ubijem il će mene neko ubiti. + kao začin sutra test iz finansija i pismeni iz finansijske matke, a ja nemogu ništa da učim jer ne znam ni gdje sam ni šta radim...
|
|
|
#685 |
|
Registered User
![]() |
Meni je najgore sto cu da naletim na neke pedere(excuse my french people) koji ce tako da me provociraju i onda cu da ih UBIJEM,vec mi je stiglo par poruka,ne mogu na miru ni da se isplacem....da je zima sutra bi stavila milanov sal...ipak ne mogu na fax u dresu......mislim zensko sam...izgledacu smesno
![]() Ne znam sta da kazem za utakmicu,kao sto su mnogi rekli,izgubili smo psiholoski...kad su izjednacili na 3-3,znala sam da je gotovo ali kunem se znala sam.Pali smo tada.Jos je i bilo neke nade za preokret u dodatnom vremenu ali fruitless.Toliko sam ubijena u pojam da ne mogu da vam opisem.Hteli smo sve a dobili smo nista.I stvarno se nadam da niko nece obasuti paljbu na sudiju jer mislim da je sudjenje bilo fer koliko god je to bilo u njegovoj moci.Mi smo krivi.Imali smo utakmicu i bukvalno smo je na tanjiru dali Liverpulu za 10 minuta kao sto ti Mirza kazes.Ne mogu da verujem.Eto.Necu gledati tv narednih dana a razmisljam da ukinem i internet sama sebi...cisto da se malo psihicki sredim.I iskreno se nadam da necu naleteti na nekoga ko misli da se neslano nasali sa mnom jer je u najblazem smislu te reci NAJE*AO!!!!(opet sorry sto psujem,ali moram.....lingvista sam,sta cu!!) P.S. odoh da gledam neku komediju ili nesto tako....jos sutra treba ceo dan da se smaram na faxu.... buaaaaahhhhhaaaaaaaaaa
|
|
|
|
#686 |
|
Moderator
![]() |
Dragana ne daj se sutra, i ja ću se potruditi da se suzdržim što više od bilo kakvih problema...
Ako se ne budem javljao u narednih par dana, to je iz razloga il mij otac zabranio internet zbog velkog računa, il me je ko prebio u školi il sam završio u zavoru zbog stvaranja opštih nereda ![]() Ma jebiga u životu se treba sve preživjeti šta se može, izdržat ćemo nekako narednih par dana, a onda u sledećoj sezoni moramo sve shvatiti ozbiljno... FORZA MILAN!!! ![]()
|
|
|
#687 |
|
Moderator
![]() |
Da vas pitam narode, zna li ko gdje se može u našim krajevima naći original dres Milana, ja sam gledao i U Tuzli i Sarajevu, ali nigdje nisam uspio pronaći....
Ej pa imati 3-0 pa.... ![]()
|
|
|
#688 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Gattuso
![]() |
E ljudi ovo je smjesno.... Ja sam jednostavno razocaran!! Jel mi vjerujete ja sam prijatelju reko na poluvremenu da jos nije nista gotovo!! Posto znam Milan i toliko dugo ih pratim da se nisam cudio nakon prva 2 gola!! Al treci!!! Jebiga!
Svi koji su gledali utakmicu su vidjeli da smo za klasu bolji od L'poola, ali to jucer nije bilo dovoljno! Ljudi su u tih jebenih 15 minuta 4x pucali po golu i dali 3 gola! Jebiga ispalo je tako kako je, steta, ali sta se moze! Netreba previse tugovati, IDEMO DALJE, BIT CE JOS FINALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA MILAN FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#689 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Gattuso
![]() |
A svima ostalima koji ce vas zajebavat samo recite neka sute, nemojte se spustati na njihovu razinu, jer sami dobro znate da je MILAN jedan od najuspjesnijih klubova svijeta i netreba se previse zamarati i trositi zivce na takve provokacie.
MILAN CE NAM UVIJEK BIT U SRCU MA BILI PRVI ILI ZADNJI. MILAN JE NOGOMETNU POVJEST PISAO I UVIJEK CE PISAT!!!! FORZA MILAN FORZA MILAN ![]() |
|
|
|
|
|
#690 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta, Maldini, Boban...
![]() |
jebiga, bas je katastrofa bila...nista, treba cestitati liverpoolu na borbenoscu i sto su vjerovali u sebe iako su nezasluzeno pobjedili, al fudbal je fudbal, sudbina je sudbina...
Sinoc mi je je dusa htjela ispasti od tuge, al dobro je pa uvjek ima sljedeca godina hehe Sve u svemu ponosan sam igracima, pa cak i poslje onih 6 pisljivih min. FORZA MILAN!!!!! FORZA ROSSONERI!!!!!!!! NAJBOLJI SMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| Tags |
| balkan |
|
|