![]() |
|
|
#766 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
POZ ljudi !!!Ja ipak mislim da ce Carlo probat sa mozda mogucom formacijom tj vise krila gore opet tj MAREK i maybe ODDO u NAPAD!!!tj bez Clarenca u prvih 11,ne znam samo sam co tu famu..ko zna...meni osobno je ta draza,ali SA Clerencom u sastavu
|
|
|
|
|
|
#767 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma narode možemo mi pričati šta hoćemo, ali naš Carlo je tvrdoglav i čisto sumnjam da će išta značajnije promijeniti svoju formaciju bez obzira na sve transfere...
|
|
|
#768 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
E ljudi, nisam dugo bio ovdje, ali sam sve pratio pa evo vam nekih vijesti. Sutra ( u ponedjeljak 18.07.) je najvjerojatnije kraj sagi Gilardino i gila ce postati sluzbeno igrac milana. Ako ne , onda su nastali nekakvi neocekivani problemi. Sto se tice tomassona, drago mi je sto je otisao, imamo sada odlican napad i bez tommya. A to ujedno znaci da se lijecnici u milanu prosudili da su pippo i bobo zdravi i da ce biti 100% spremni za novu sezonu. Vidim da pisete o formacijama pa evo i moje...
domace utakmice.... --------------dida-------------- ---stam---nesta---maldini--- -----------pirlo-------- cafu--seedorf--jenkulovsky ----------kaka------- --sheva---------gila--- u gostima... -------dida---------- cafu--nesta--maldini--jankulovsky --------pirlo-------------- gattuso------seedorf--- --------kaka-------- ---sheva---gila |
|
|
|
|
|
#769 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
ko zna...mirza evo slucajno opazih da ti je medhu favoritima marko tuopic..pa dje nega nadje jebote
![]() |
|
|
|
|
|
#770 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Ev ja mislim vako nekako da ce bit stim da ima maldini , on moze uci umjesto Stama, Neste .
--------------------------Dida-------------------------- ----------Cafu ----------Stam ----------Nesta---------Jankulovski(Kaladze) ----------------------Pirlo (vogel)------------------------ --------------Gattuso ----------------Seedorf------------------- ---------------------------Kaka-------------------------- ------------------Sheva ---------------Gilla (vieri)----------- ![]()
|
|
|
|
#771 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#772 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma prije će Marek na klupu neg legenda Paolo....
Drago mi je što konačno Gila pređe u naše redove, da se malo pohvalim jaranima Interovcima i Juventusovcima... @ Davide, ti tek sad primjetio to za Topića. Ma Marko je legenda, oduvijek mi je bio drag kao igrač, naročito što je jedan od prvih koji je prihvatio da igra za našu repku i to kad nam je bilo najteže. Zato se jedino protivim Sliškoviću što njega ne zove za reoku... A evo i moje formacije: - - - - - - - - - - - - - DIDA - - - - - - - - - - - CAFU (Cicino ) - STAM - - NESTA- - - MALDINI- - - - - - - - - - - - -PIRLO - - - - - - - - - - - - - - - - GATTUSO- - - - - - -SEEDORF- - - - - - - - - - - - - - - - - -KAKA - - - - - - - - - - - - - - - - - -GILA - - - - - - - -SHEVA- - - - - - - - to kad hoćemo igrati defanzivnije, a kad hoćemo ofanzivnije onda bi Maldinija stavio na Stamovo mjesto, a na Maldinijevo Mareka...
|
|
|
#773 |
|
Registered User
Fave Players: All players who have Milan in their heart!!!
![]() |
Pozdrav narode! Evo napokon ovo sa Gilom je zavrseno! Imamo perfektan napad sa njim i Shevom, ne moze bit bolji!! A sto se tice formacije mislim da ce se najvise koristiti ova Mirzina, a ako bude isprobavao 3-5-2 mislim da ce marek igrati umjesto sidorfa.
------------------DIDA----------------- ----STAM-------NESTA-----MALDINI---- CAFU----GATUSSO----PIRLO------MAREK ------------------KAKA----------------- --------GILA-------------SHEVA-------- Pozdrav!
|
|
|
|
#774 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
![]() |
Ekipa,ja eto sad krecem za Trst malo vidjeti na sta nam slici momcad pa se javim sutra sa dojmovima!!!
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#775 |
|
Registered User
![]() |
Sad sam se vratio iz Trsta i to pod dojmom da je Inter ni kriv ni dužan to osvojio,bio je uvjerljivo najlošiji,ali sa puno sreće dobio Milan na penale i Juve u jedinoj šansi na tekmi.Mislim da ce se borba opet voditi izmedju Milana i Juveta osim ako Inter ne dovede par pojacanja u slijedecih nekoliko dana.Milan jako dobar,a bez pola igraca,Vieri borben do jaja,Kaladze nastavio sa lošom igrom iz prosle sezone,Ancelotti nastavio sa starom navikom zatvaranja tekme pri vodstvu 2-0 i 2-1,Rui zacudjuce odlican i najbolji,Costacurta nesiguran,Nesta i Gattuso na nivou,Seedorf prosjecan,Serginho rastrcan i neki mulac iz omladinskog pogona je igrao u drugoj tekmi napadaca i bio odlican,Šimic takodjer besprijekoran,Pirlo malo zbunjen,ali koristan.Juve isto jako dobar i dobili su u Vieri strašno pojačanje,samo mislim da će on ovdje naići na probleme sa kartonima jer se u Engleskoj žešće igra i bas sam danas vidio kad je par puta startao i sudac svira faul dok se on cudom cudi,R.Kovač bezgriješan i mislim da ce i on biti jako koristan Juvetu.Inter totalno razocaranje kao i obicno.
P.S.-Za one koji neznaju Milan-Inter 0-0(4-5 na penale) Milan-Juventus 2-1(Vieri 11m,Rui Costa) Juventus-Inter 0-1 Pozdrav Pozdrav |
|
|
|
|
|
#776 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
drago mi je to cuti , samo me zanima kakav je bio onaj golman Eleftheropoulos ?????
|
|
|
|
#777 |
|
Registered User
![]() |
Eleftoropulos nije bas imao puno prilika da se iskaze,ali i te 2-3 sanse je sasvim u redu reagirao.Branio je obje tekme cijele,valjda zato da Carlo dobije pravi uvid u njegove sposobnosti.
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#778 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#779 |
|
Registered User
![]() |
Milan : Chelsea = 0 :1 (igrali so danes v Bostonu)
MILANOVA POSTAVA : Eleftheropoulos; Cafu, Stam (46’ Simic), Nesta, Kaladze; Gattuso, Pirlo (46’ Vogel), Seedorf; Rui Costa, Serginho; Vieri (35’ Ardemagni). |
|
|
|
|
|
#780 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|