![]() |
|
|
#886 |
|
Registered User
![]() |
Sampdoria - Milan = 2:1
Izgubili smo tekmo, samo dobro je da je Gilardino dal prvi gol za Milan. ![]() Upajmo, da bodo saj v ligi prvakov igrali boljse. |
|
|
|
|
|
#887 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Razocaran sam skroz Milan nije onaj stari skroz lose....
|
|
|
#888 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma sta razocaran,ma LUUUD..
PA oni nisu normalni kakvu igru pruzaju,ko da su sa Marsa pali.... Nesto se pod HITNO mora mijenjati... LOSI smo TOTALNO.... Ne znam na koga sam vise ljut na trenera ili na igrace... uvijek ista taktika (i mala dijeca vise znaju na pamet), a igra pojedinih igraca nije za 3 ligu a ne za AC Milan... UZAS..............Nadam se da ce biti bolje...STO PRIJE... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#889 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
JEDNOM RIJECJU SE MOZE SVE SVEST A TO JE KATASTROFA!!!Dobro kaze Uvijek ROssoner moj buraz (9god navijac intera) zna napamet igru Milana ,a kamoli to ne bi znala jedna profesionalna ekipa poput Sampdorie!!!Upitajte se da se recimo nesto tako dogodilo u Juventusu,da trener u tjedan dana prokocka 2 trofeja da dovodi igrace poput Viera,da ne pomladjuje znatno staru Milanovu SQUADRU!!!Pun mi ga je ku... vise!!!I tgo god je sad sluzbeno il nesluzbeno il kako vec BOSS u Milanu mora onda biti poprilicno ČORAV kad ne vidi da nas Carlo odvodi u sve veći ponor!!!Dok Juve se napucaje do zla boga iz dana u dan Anceloti ne zna jos niti koga da stavi u prvih 11!!!Pa moj sine trebo si kemijat sa igracima 2 mj prije a ne sada kada je sve pocelo!!!MOJ ZAKLJUCAK je veoma jednostavan ,sa igracima poput Gile,Sheve,Kake,Pirla,Stama,Neste,Gattusa... se MORA DERAT pogotovo budimo realni ekipice poput Ascolia,Sampdorie,a i tekme protiv Siene i Fenera su vise sretne bile nego sto se igrao pravi nogomet CARLO zasro si,HVALA ti za sve ali vrijeme je da ODES LAGANO DOMA!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#891 |
|
Registered User
![]() |
Slazem se sa Davidim,(citiram: CARLO zasro si,HVALA ti za sve ali vrijeme je da ODES),
ali to je sto se tice taktike, ali ni nasi igraci jednostavno nepokazuju ono sto objektivno mogu na terenu... Rui zasluzuje sansu,kao i Vogel,Jankulovski je povrijedjen,ali mi imamo tim snova I BEZ NJIH i mi moramo da meljemo protivnike... malo se i Dida opustio,svi oni kao da im je pun ku*ac fudbala, ali ako je tako onda izvoli napusti Milan,idi negdje... mi hocemo trofeje,i to jednostavno mora da se ispuni... prosla sezona NESMIJE DA SE PONOVI... (po trofejima) juve se pojacao,ko NATO su jaki a mi se provlacimo protiv Siene,Fenera,mucimo sa Samp koja jest jaka,ali nije Juve mater mu je*em... Ne znam stvarno,OVO dostize dno,alarm se mora upalit... stvarno se nadam da ce mo se dignuti, poceti pokazivati ono sto objektivno mozemo i moramo... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#892 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma opet ponavljam, CArlo nema pojma!! Jebe me u mozak otkada je dosao ( ispričavam se na izrazu ali...)!
Sada stvara ekipu?? Pa di su bile pripreme?? Obrana je spoooora! Mi moramo kupit klasnog stopera umjesto tog jebenog stama, veznjaka i trenera! Pa da se to dogodilo u juveu dobio bi metak a ne otkaz! Uostalom, već je tamo bio pa su ga otjerali...sramota!! De ljudi ajmo neki javni protest ili pismo milanu, kak da to napravim??? Nemoze to vise ovako, igraci ga ne respektiraju. Sheva igra kao da je u svom dvorištu, pirlo se zajebava!! Kaladze je katastrofa, uzas!!! uzas! Ljut sam ko pas |
|
|
|
|
|
#893 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
Potpuno se slazem sa mrkijem pogotvo u zadnjem pasusu svi igraci opusteni ko da su osvojili 35 x escudeto a ne 17 , seedorf nish oduzmu mu ljudi loptu on stane prica nesh sudiji a lljudi odose , nije agresivan , ja postujem seedorfa jer on je meni najveci igrac od svih u milanu al jbg trebo bi i on malo da agresivniji bude , gattuso neprimjetan malo nesh al za gattusa od predprosle i prosle sezone nigdje traga , kaladze nishta zbog njeg smo i primili drugi go, cafu pod hitno napolje nema njemu vise igre , al nije mi jasno to nikako i uvjek kazem milan umjesto da u sezone u sezonu pomladi ekipu on je sve vise i vise stari , zato teba dovest nekog drugog trenera .tolko od mene .
anecloti i ja
Last edited by ENIS; 19-09-2005 at 03:44. |
|
|
|
|
|
#894 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Jebga, skroz loš start sezone...
Nisam mogao gledati utakmicu zbog treninga ( jebga nemogu isto ni protiv Lazia) Al kolko sam čuo po pričama bili smo skroz loši, igrači se nisu trudili isl. Sad nemogu komentirati jeli problem u Carlu ili u nezalaganju igrača, ali bilo kako bilo pod hitno trebamo nešto poduzeti. Carlu treba postaviti rok, ak do njega niš ne promijeni onda otkaz, a ak poslije njega ostane isto onda treba vidjeti sa igračima. Nemogu samo da vas shvatim, odmah ste svi digli paniku i viku, jebga nije ni meni svejedno i krivo mi je, al možda smo jednostavno ušli u loš period i šta se tu može, svaki tim prođe kroz to, netreba odmah vikati na igrače, vjerujem da i njima nije baš svejedno, al ipak mislim da je krajnje vrijeme da se i oni pomalo uozbilje, krajnje je vrijeme, olako su shvatili ovaj početak... FORZA MILAN!!
|
|
|
#895 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma nije to loš period ili neka nesreća, to je sramotno nezalaganje i lošaorganizacija. Mi stalno improviziramo u napadu, niti jedna dobro uigrana akcija!! Jeste vidili kako pirlo izvvodi slobodnjake?*? Sramota...Jeste vidili to?
|
|
|
|
|
|
#896 |
|
Registered User
![]() |
Ne znam raja,koliko sam cuo Anceloti ostaje trener...
kazu ima punu podrsku uprave kluba...cini mi se da smo naje*ali ovu sezonu... on i ako ostane pod hitno se taktika mora mjenjati... i igraci KAZNITI za opustenost... i mislim da KONACNO moramo trazit 2 zadnja igraca (npr:moje misljenje, Alex iz PSV-a,i Chivu iz Rome) samo je Nesta na nivou a StAM je grozan bio,Maldini na nivou ali ne na onom koji je on moze..ali on nam je Legenda....Kaladze i Cafu ko da su juce poceli sa fudbalom... Vidio sam da je Mirza gore napisao da smo svi dogli paniku, e ja stvarno volim Milan (kao i svi) i ne mogu gledat i trpit u sebi ono pacenje na terenu... za taj los period,e jebi ga nama nesto dugo traje,sjetite se kako smo lose igrali u Maju, a evo nastavljamo i u novoj sezoni... strah me da nam se ne ponovi -97-98- a tad smo NAJE*ALI... Ja se nadam da cemo se izvuci iz ove nimalo lake situacije... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#897 |
|
Moderator
![]() |
Još ništa nije gotovo, sezona je tek počela, jebga jest da je loše počela, al nemora tako i nastaviti... Naadam se da će Carlo što prije promijeniti svoju taktiku i pristup igri... Kao što sam rekao na "Games discussion" kod nas nam se ne sviđa što se povučemo kad postignemo gol.. mislim da bi trebali kad damo gol i dalje napadati... zaželio sam se velikih pobjeda..
|
|
|
#898 |
|
Moderator
![]() |
Da ne zaboravim:
SRETAN ROĐENDANA DRAGANA I MRKI!!!!! ŽELIM VAM PUNO NOVCA, LJUBAVI I MILANOVIH TITULA U ŽIVOTU! ![]()
|
|
|
#899 |
|
Registered User
![]() |
I ja se pridruzujem cestitkama...
SRETAN RODJENDAN DRAGANA I MRKI... sve najbolje i sve zelje neka vam se ostvare... i MILANOVAH TITULA MNOOOOGOOOOOOOOOOOO ![]() |
|
|
|
|
|
#900 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
i ja se narano priuem cestitkma, puno zdravlja , srece para u zivotu.
ja imam jednu teoriju koja se skoro na ocetku svake sezone pokaze tacnom , e vako kad ima ira sa velikm kluobovima ii u calcu ili u eurpi igra SUPER DOBRO , ono bas kakonju a kad im dodju neki sitniji klubovi iso ko da se prepadnu onih njihovih igraca neznam sto al et meni se tako cini .
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|