![]() |
|
|
#1006 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
htv nema prijenos!! uzas!! ali valjda cu negdje uhvatiti tekmu, forza milan & sheva!
|
|
|
|
|
|
#1007 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
hohohoho forzaaaaaa milan , 3:1 sjajno sjajno sjajnonisam gledo tekmu al ev sad cu skinut golove , al vjerujem da smo bili super bas ono kako znamo igrat .
|
|
|
|
#1008 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma sta suuper,ma FENOMENALE...
Razbucali smo juventuske pi*ke na San Siru... Nisu bili ni svijesni gdje su dosli... Srce mi je ko PLANETA... ima da se pola godine najmanje (do uzvratne) sepurim po gradu...hehe Momci su bili sjajni...pokazali su kako se bori za crveno-crni dres... Mislim negleda se pobjedi u zube pogotovo protiv ovah zgubara veceras, ali ima jos mali korekcija koje se trebaju napraviti da AC Milanova igra dodje do savrsenstva.... Slijedi nam tezak susret protiv PSV-a,nadam se da ce momci ponoviti igru od veceras... Ovako smo ih veceras.... FORZA AC Milan Last edited by uvijek_rossoner; 29-10-2005 at 17:01. |
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Milan je došao do vodstva u 14. minuti. Clarence Seedorf uputio je udarac iz daljine, lopta je na putu prema golu promijenila smjer u i završila u Juventusovoj mreži. U 26. minuti vodstvo crveno-crnih se povećava. Nakon što se lopta odbijala po kaznenom prostoru, dočekao ju je Kaka i volejem je poslao iza vratara momčadi iz Torina. U završetku prvoga dijela točku na i stavio je Andrea Pirlo povisivši na 3:0. U drugome dijelu Juventus je uspio samo umanjiti poraz pogotkom Trezegueta u 76. minuti.
Sportnet.hr tttttttttoooooooooooooooooooo...... kako mi je drago..... vrištala bi od sreće... jebeni juve, di ste sad????
|
|
|
|
#1010 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
rino je kralj kako sam ide na loptu i kolka mu je zelja da dobije juve to je car ma sta car kraljj
rina za capitena poslje cika maldinija koji je vecaras pokazo da je najmladji na terenu |
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1012 |
|
Moderator
![]() |
ja kako sam cuo negdje na netu ipak gattuso ce preuzeti tu odgvornost kad maldini prestane igrat
|
|
|
|
#1013 |
|
Registered User
![]() |
juve je pokazao kako bez sudaca ne mogu igrati jer oni uvijek igraju na silu i na koji potez Ibrahimovica, a Milan ima klasu i NESTU, tako da juve stvarno nije mogao nista.
|
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Registered User
![]() |
Ma, AC Milan (to jest MI) , smo demonstrirali kako
se igra Fudbal i dokazali smo svima da smo no.1 e raja,veceras je tekma sa PSV-om... nadam se da ce nasi decki ponovit igru kao protiv =citiram= "STARE KURVE IZ Torina" hehehehe FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Registered User
![]() |
Nasi decki DEFINITIVNO nisu ponovili tekmu kao protiv juventina...
Izgubili smo 1:0 i doveli se u zaista nezgodnu situaciju u grupi... Shalke je takodje pobjedio,i do zadnjeg kola se nece znati ko ide dalje... UUUUUUZZZZZZAAAAAASSSSSSSS Ali bit ce bolje,valjda ce se vratit protiv Udinesea u nedjelju... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Registered User
![]() |
viera treba utopit u moru, nemam rijeci. nista vise od mene.
|
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ma dovest Lyon midfielder Florent Malouda a otjerat ovog vierija glupana to sam treba u prelaznom roku u januaru i dovest odbranu al po mogucnosti mladuuusam iznerviro me gomes kako covjek sve braani ja ne znam
sad idemo u goste feneru koji igra bez dva igraca dobili crvene valjda bi trebali dobit al fener je kod kuce stroj nekako kontam ko da carlo nece u ligu championa da mui se ne ponovi ko prosle god na dva fronta a nis na kraju ps:prenos milan udinese na pink tv? |
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1019 |
|
Registered User
![]() |
nama bi trebao taj Alex iz PSV-a, a izgleda da bi se to moglo i dogoiti, ali nekako u posljednje vrijeme tesko dovodimo igrace. Potrebno je i osvježenje u vezi, i to hitno! po mogucnosti na desnoj strani.
|
|
|
|
|
|
#1020 |
|
Moderator
![]() |
Prvo da cestitam Bajram svim Islamskim vjernici , Bajram Serif Mubarek Olsun .
a da vam praavo kazem nisam ni ocekivo nishta od milana protiv psv bas nishta jer znam kako se snjima muicmo svaki put kad igramo snjima al et i Vieri se nafulo neznam anceloti sta vishe trazi u klubu janku mu na klupi kaladze u igri koji je ove sezone u vrlo losoj formi .Ovu tekmu smo izgubili opet zahvaljujuci ancelotiju jer ne mjenja nishta puno u igri . kao sto je neko rekoa gore Hvala anceloti za sve sto si ucinio ali otidji iz kluba bolje izgubiti jednog tenera nego prvesntvo citavo.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|