![]() |
|
|
#1126 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Nakon ove zadnje utakmice se vidjelo da bez Fosse slika vise nije ista na S. Siru. BRN, koji su rekli da ce unatoc odlasku FdL navijanje i dalje biti dobro, dokazali su da su jaki samo na rijecima al ne isto tako kad treba rijeci sprovest u dijelo. Atmosfera je bila prava katastrofa, navijanje nije postojalo (osim naravno navijaca Leccea). Za 2 tjedna je derby, bas me zanima sta ce bit
|
|
|
#1127 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Jebga gledao sam tekmu u gradu pa nisam mogao čuti navijače, al sam zato vidio jadne tribine...
Kolko mi je drago što smo pobijedili, toliko mi je i krivo što smo dali gol u 95min, jest da smo imali više prilika i sve, al jebga opet....
|
|
|
#1128 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ma znam da smo puno promašili, vidio sam, ali ne kažem ništa za to. Ne komentiram samo ovu tekmu s Lecceom, vidjet cete kad završi ova sezona i kada zaključimo da je Carlo u 4 god s ovom fantastičnom ekipom osvojio 1 scudetto u 4 godine, da juve ima 29 naslova ( 1 do 3. zvjezdice ), i da nam ekipa nije pomlađena, da je to bio veliki promašaj naše uprave, veliki.
|
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja,nisam imao priliku cuti navijace ali sam vidio JADNOST na tribini...
KATASTROFA... FDL se pod hitno moraju vratiti u suprotnom negine nam posjecenost kao u Torinu kada stara kurva igra... Drago mi je da smo dobili Lecce ali ne u 94 min. nema veze... decki su se ispromasivali kao nikad do sada,i ja licno mislim da je najveci problem to sto se ono takoreci zajebaju na terenu,neshvataju ozbiljnost "malih" utakmica na kojima juve dostize prednost... Ancelottia nekrivim jer (neko je vec pisao) nije on mogao uci u teren i zabiti jos koji gol, ali niti ga branim jer znam da OVAJ AC Milan moze i mora VISE... ps: Mrki, sto se tice juvea mislim da on ima 28 scudetta i fale mu jos 2 a ne 1 do trece zvjezdice... Veceras je Bresa na redu u Cupu Italy i koliko sam upucen bit ce medju 18 igraca 5 ili 6 momaka iz Primavere... Ja sam misljenja da i taj Cup treba shvatit malo ozbiljnije i probati ga osvojiti, pa nas drugi tim je jaci od pola prvoligaskih u Serii A... Forza FDL Forza AC Milan ![]() Last edited by uvijek_rossoner; 29-11-2005 at 14:02. |
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Registered User
![]() |
znam da juve ima 28, ali sam to rekao onako u slučaju da izgubimo ovaj scudetto zahvaljujći nadostatku discipline.
|
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Registered User
![]() |
Ma nema frke,ja sam mislio da nisi racunao ovaj heheheh posto ga jos nemaju ,
ma bit ce nas samo malo ozbiljnosti i i dobre stimulacije (to je na Ancelottiu) hahaha Vidim i Brescia je pala u Cupu... Rui Costa,Gilardino i Vieri... Igrali su jos i Marzorati od pocetka i od 64 Ardemagni... Izgleda da je ovaj Marzorati prava perspektiva jer su ga i prosle sezone pomalo forsirali a decku je tek 18-19 godina... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
kad završava jesenski dio prvenstva? s kim zadnje igramo prije "praznika"?
ili kak to tu funkcionira? ![]()
Last edited by eve; 01-12-2005 at 15:16. |
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Piše ti na službenoj stranici.
Evo tekmi do pauze: 12/3/2005 Chievo - Milan Serie A 2005/2006 12/6/2005 Milan - FC Schalke 04 Champions League 2005/2006 12/11/2005 Inter - Milan Serie A 2005/2006 12/18/2005 Milan - Messina Serie A 2005/2006 12/21/2005 Livorno - Milan Serie A 2005/2006 ![]()
|
|
|
#1134 |
|
Registered User
![]() |
u tih zadnjih 5 utakmica možemo očekivati 5 pobjeda!
Danas smo izgleda sve sredili oko prelaska Lugana iz Sao Paola u Milan. |
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Registered User
![]() |
Trebali bismo očekivati pobjede...
A ko je Lugano?
|
|
|
#1136 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1137 |
|
Registered User
![]() |
Problem nam je što primamo golove. Makar pobjeđivali. U prvenstvu domaćem smo samo tri ttekme odigrali bez primljenog gola i dvije u Ligi Prvaka. Kako smo samo protiv Reggine bezveze primili gol na samom kraju. izgubili smo prošlosezonsku čvrstinu igre. Prošle sezone smo bili sinonim čvrstine, a sad svi to govore za odvratni Juventus.
![]()
|
|
|
#1138 |
|
Registered User
![]() |
Joj pa niko sretniji od mene kada bi dobili tih 5 tekmi...
ali bit ce ZAISTA ZAISTA GUTAVO... Dobri jesmo ali nije to ona savrsenost kao prije 2 god... Kao da im je pun ku*** utakmica pa samo odigraju onu koja je bas biti ili nebiti dobro a ove sa Lecceo i td kao da su na lokalnom turniru... treba vise ozbiljnosti i bit cemo ponovo onaj stari STRASNI AC Milan ps: a koje taj Lugano i koju poziciju igra..i koliko mu je godina? Ja prvi put cujem za njega... |
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Lugano igra u Sao Paulo odbrambeni igrac ima 24 godina, to je sve sto znam za njega
ps: Nije brazilac nego urugvajac
|
|
|
#1140 |
|
Registered User
![]() |
Lugano je Urugvajac, gledao sam ga na tekmi Australia - Urugvaj i bio je vrlo dobar. Istina, izgubili smo čvrstinu u veznom redu i motivaciju. Trebamo svježe igrače, Juve je osigurao Cassana, Sagnola, sada ce izgleda i Gallasa, a mi nešto čekamo ne znam šta.... Stvarno trebamo desnog beka, stopera ( lugano , chivu) , veznog i nekog umjesto Vieria. Ma moramo dobit Chievo, schalke čak niti ne moramo, dosta nam je 1-1, inter se malo diže ali inter ćemo sredit nekako, itd.... Do zimske stanke ne smijemo zaostajati više od 5 bodova, onda se moramo pojačati i srediti ako mislimo ići na prvenstvo. Pomalo me živcira taj Galliani, nekako nije agresivan u tim transferima.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|