![]() |
|
|
#1141 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Da slazem se sa Mrkijem, Galiani DEFINITIVNO nije agresivan na transferima..
Pa Berlusconi ima love da kupi 2 Reala i Chelsia,a mi se sugamo za neke igrace, koje bi trebali dovesti bez rijeci... Dok se juve konstantno pojacava mi samo gledamo i pusimo... To mora prestati... ali kada.... |
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Nas je velik problem to sta Berlusconi i Galliani imaju previse funkcija. Berlusconi otkad je usao u politiku i postao premijer sve se manje bavi Milanom, svoje je funkcije ostavio Gallianiu a ovaj je pak sada predsjednik Serie A tako da se bavi svim problemima lige i ima sve manje vremena za Milan. Ne preostaje mi nista drugo nego nadati se da ce obojica izgubiti na slijedecim izborima i da ce se vratiti 100% u Milan.
|
|
|
#1143 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
i još da prođe ova glasina prema kojoj Berlusconi želi dovest Moggia, onda cemo bitineznuštivi sljedećih 10 godina....
|
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
VELIKI POZDRAV LJUDI!!!!EVO I MENE,NAPOKON!!!Prvo da EVE kažem da nisam uzeo kapu jer sam sad tek vidio poruke sva sreća
EVO za neke koji nisu saznali Izgubili smo od STRAŠNOG CHIEVA,pa ljudi da VAS pitam nešto DA LI OVDJE NEKOM TREBAJU NAOČELI???Pa niste svjesni da gubimo prvenstvo zbog tog senilnog starca,naravno da ne možemo ništa učiniti,ali mislim kad vidim tu neke koji se slažu sa CARLOM život mi se zgadi sutra ako Juve dobije pazite DOBRO ŠTA KAŽEM ----GUBIMO SCUDETTO---- I to sigurno nije zbog 2-3 čiste propuštene prilike Gile ili Sheve. ---------DA VAS PITAM,ZNATE LI TKO JE GLAVNI DIKTATOR SVIH JUVEOVIH TRANSFERA,NARAVNO----CAPPELo--- STA TAJ KAŽE TAKO MORA DA BUDE,ZA RAZLIKU OD NEKIH SENILNIH KUKAVICA!!!!!!! FDL FDL FDL MAX FDL |
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Sami Dokaz Je Kaladze,pa Ja Njega Ne Bi Ni U Prvu Postavu Dugog Sela Stavio,da Zabije Sto Golove Ne Bi!!!!
|
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
e s tim se i ja slažem.
ps. kaj si odustao od brigate rossonere? i zašto na sreću? ja sam čekala cijelo vrijeme, bojeć se da si ti kupio kapu, a ove su vjerojatno sad već prodali... a jeb...
|
|
|
|
#1147 |
|
Registered User
![]() |
Nisam pesimist ali realno gledano mislim da smo ove sezone ispali iz svakih kombinacija za Scudetto. Nema sanse da uz ovakvu momcad i ovakav pristup tzv "malim utakmicama" stignemo ovakvu mocnu Juve (uh, kako mi je to tesko priznat) ! Zao mi je ali to je to!
|
|
|
#1148 |
|
Registered User
![]() |
Da,i ja se slazem ,ako juve sutra dobije mi smo izgubili SCUDETTO
i to me JAKO JAKO BOLI... veceras nisam gledao tekmu radio sam, ali kada je na teletextu izbacilo 2:1 KRAJ osjecao sam se tako usrano,posramljeno. odavno nisam bio ovako tuzan ...tesko je priznat ali juve cemo tesko dostici, jer juve melje ekipe kao sto su chievo i nejmu slicni... JAKO TUZNO... |
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ma ja ne znam nemam rijeci svaki put moram strepit pred te utakmice sa "malim ekipama"dovoljan je dokaz da su nam takve ekipe 90%proslog scudetta uzeli
ebiga tereba nes mjenjat ja bi kreno od trenera pa onda s nekim igracim aal u januaru treba dovest nes svjeze sto ce unjet zivosti u ekipu i slazm se za gallijanija i on se nes stisno ne zna koga da kupi a moze vala uzet sa oce al opet sam nesto mlado i svjeze nam treba da dobijemo na brzini cim nema kake odma nes spora igra et sad gledam i maldini se povrjedio sve je uredu on jeste ziva legenda i najvise ga volim ali stare kosti cine svoje pa sam se nesta nije iz odbrane povrjedio i odbrana je posebna prica spooooraa pa sad tolko olako primamo golove i to golovi bezzveze et protiv fiorentine sve na nase greske stvarno sam se razocaro kad sam vidio rez i to pred tako vazzne dvije utakmice plus ova sranja s navijacima jebote nikad se u istoiji nije desilo da gostujuci navijaci navijaju jace na san siru..... sve mi tu nes smrdi al valja se izvlacit iz govana tako nam je kako je ipak u najvaznijim tekmama igramo najbolje jooon so se ja naprica u pm |
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Registered User
![]() |
Evo ovi smradovi su pobijedili Fiorentinu 2-1. Dali su dva gola iz dvije kontre a Fiorentina pogodila 2 stative i precku. Da su igrali protiv Milana, sve bi to uslo u gol 100%. Sada smo na -8 i prilicno je zahladnilo, mislim da je nazalost sve gotovo sta se tice naslova.
|
|
|
#1151 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
slazem se stobom as13 sam ima toga jos al ipak olako gubimo bodove najbolje da sad sam forsiraju ligu sampiona vidicemo stace bit u utorak
|
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Registered User
![]() |
ma, trebali smo se od početka koncentrirat na scudetto, a ne na ligu prvaka, jer sad nebumo ni u ligi ni u scudettu ništ osvojili... ove smo se godine zajebali!!!
Davis cup = HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!!!!!!!!!!!! LJUBO I MARIO LEGENDE. To je jedino što me razveselilo nakon milanovog poraza. i ne mogu opisat kako mrzim te glupe zebre, past će oni kad-tad. ![]()
Last edited by eve; 04-12-2005 at 16:22. |
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Zbogom Scudetto...
Sad se treba maksimalno fokusirati na Ligu prvaka. I treba dovest u proljeće nekog kvalitetnog i mladog. Na Ancelottiju ne želim trošiti riječi... ![]()
|
|
|
#1154 |
|
Registered User
![]() |
Slag na tortu bi bio poraz od Shalkea i onda bi definitivno
mogli reci zbogom i Ancelotti i pojedini igraci..saamo pitanje je bili se i tada Berlusconi i Galiani imalo probudili i potrudili da sastave novi MOCNI MILAN jer ovaj NAŠ ocito tone, a ako se nesto ne poduzme sto prije, nas brod ce potonuti tako nisko da se dugo dugo necemo moci vratiti gdje objektivno pripadamo... Strah me da se neponovi 96/97 ,a dobro svi znamo sta je tada bilo... Scudetto smo izgubili 90 % mada se iskreno nadam da se moze desiti CUDO pa da ga osvojimo (kakav bi bio navijac da se nenadam)... UZAS UZAS na kakve grane spadamo iz kola u kolo... Zgubari iz torina i najmanju priliku iskoriste,na NAMA treba VJECNOST... Njihovim glavonjama se ne moze nista pogresno desiti,jer oni nista ne prepustaju slucaju ukljucujuci i sudije a ti se Galiani je*i u predsjednickoj fotelji (Seria A Calcio). a mi osvajamo sve.......... JOJ NE MOGU VISE PISAT NAPROSTO SAM POLUDIO.. FDL nemam potrebe spominjat,bez njih vise nista nije isto... |
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Registered User
![]() |
Meni je ****in' dosta da smo uvijek drugi, a toliko smo bolji od zebra!!!!
prošle sezone: drugi u scudettu, u ligi prvaka, sam nešt možda zaboravila???
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|