![]() |
|
|
#1261 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Nebi bilo loše kad bi bilo više igrača sa naših prostora u Milanu, al jebga da to budu malo kvalitetniji igrač (i mlađi) a ne neke starudije, kao što nam je običaj kupovati..
Igrači iz Bosne za koje ja mislim da bi bili dobar "materijal" za Milan su:Sejad Salihović, Mustafa Kučuković, Zvjezdan Misimović...
|
|
|
#1262 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
da bilo bi vrlo dobro da imamo vise igraca od nasih prostora
iz Makedonije, mogao bi Pandev iz Lazio igrati za Milan umesto tog sifonjera Vieri on bi bio super za 4 napadac ali jebga to ti je
|
|
|
#1263 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Nisam upoznat s igračima iz Bosne, ali jedan mladi (1986 godište) igrač koji bi bio idealan za poziciju Neste je Vedran Ćorluka. Dinamov obrambeni koji je po fizičkim mogućnostima ko Nesta, a može postat i bolji. Stvarno ima talenta.
![]()
|
|
|
#1264 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Moje iskreno misljenje je realno da izgubimo u losoj smo formi i nismo "completni". Najsretniji bi bio da pobjedimo al eto vidjecemo, a Abramovich ma on nudi lovu za sve zivo, citam danas kao i Man U baca oko na Shevu kao "prate ga".
|
|
|
#1265 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Šimunić bi bio besplatan u srpnju, ili bi ga milan platio oko pola miliuna u siječnju, sigurno je da bi bio bolji od costacurte kao zamjena. Milan ce za nagodinu dovesti jednog pravog stopera( izgleda Chivua ili Alexa...možda i Lugana), igrači kao što je Šimunić nikako nisu za prvu postavu ali nisu niti loši kada se prva postava malo odmara. U ovom trenuitku Šimunić je vrlo solidan stoper, nešto kao R.Kovač. ali stvarno....stvarno.....moramo potrošit malo love za novog stopera,desnog beka i jednog veznog, trebamo 3 klasna igrača za sljedeću sezonu. Ako to ne napravimo, najebali smo.
|
|
|
|
|
|
#1266 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
netko je rekao da je Čorluka klasa za Milan......
.....nemoj se ljutiti ali to je najneobjektivnija i naj " dinamo - izjava" koju sam ikad čuo. Madiji od njega prave igrača kao i od debelog Kranjčara. Čorluka nema eleganciju i nije klasan igrač,ne pokazuje znakove inteligentne igre. NIKAKO nije za Milan, niti će ikada biti. |
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Ma kakav Corluka ili neki drugi igrac i BiH lige u Milan. Pa sta je vama??? Pa nije ista stvar briljirat u Dinamo, Celiku, Zeljeznicaru itd i igrati u Serie A! Pa tamo jedva Simic igra. Ne budite smijesni.
Sta se tice Abramovica, svi znaju da on kroz te transfere Chelsea-i ustvari pere novac jer ko bi normalan dao 50 miliuna eura za Mutu a onda ga potjerao nakon godinu dana, isto tako sa Veronom. Da ne govorim o transferima tipa 25 milijuna funti za Shawn Wright-Phillipsa ili 38 milijuna eura za Essiena. Chelsea je jedna velika praona prljavog novca!
|
|
|
#1268 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma i ja se slazem da sto se tice igraca sa nasih prostora,
trenutno nema kalibra za AC Milan.... evo prvo pol protiv Livorna vodimo 1:0....Gila Ne znam kakva nam je igra jer nemam prenosa, ali nadam se da cemo na kraju slaviti... |
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
opaa 0 : 2 gila oba put strijelac ,bravoo majstoree
samo tako nastavimo mozda sta i bude od nas :P i sheva je zabio hvalu bogu dobri smo vracamo se ,vracamo se ![]()
Last edited by ENIS; 21-12-2005 at 16:09. |
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
HA HA HA HA 0:3 nije lose sta cak i vise...
Svaka cast ... FORZA AC MILAN |
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
i nije da ja mrzim šimunića, samo ga baš ne podnosim, nikak da mi sjedne on i njegova igra. a za Ćorluku... iako mi je on super, ne, on nije za SDM ... koliko god da on sad dobro igra, meni on tako smješno i sporo trči da je to urnebes. dobro ajde, sad se iskazao u malom nogometu, al nije to isto. također ga previše dižu u nebesa ko i Kranjčara... ![]()
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
bilo koja str gdje mogu skinuti free milanove golove sa zadnje dvije utakmice
?????'' |
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
Sasko Pandev igra za Dinamo??? Nisam znao to i on je vrlo dobar igrac, ali ja sam govorio za njegov brat Goran on igra za Lazio i zabio je nekoliko golova ove sezone iako ne igra svaku utakmicu veceras odlicna utakmica Milana vrlo zaluzena pobeda, konacno da vidim pravi Milan super igra, Livorno nije mogao mrdnuti ![]()
|
|
|
|
#1274 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
imas ovdje na milanmania, idi samo na multimedia i tam moraju biti golovi
|
|
|
|
#1275 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Livorno - ACM 0-3, Gila 2x, Sheva Mašala, dvije uzastopne pobjede i to bez primljenog gola.. nadam se da će ovo biti neka prekretnica za nas, i da ćemo konačno početi igrati u svo standardnom stilu..
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|