![]() |
|
|
#1441 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
caos svima ja sam ovde odavno ali nikad nisam poslao post na bosanski jezik samo sam pisao na engleski a inace znam i srpski i bossasnki jesam iz balkana IZ KOSOVA BAAS.
sto se tice rome moramo pobjedit i ne smemo da nam ono sranje juve ode
|
|
|
#1442 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Joj Mrki iz tvojih usta u Božije uši...
jer kako trenutno stvari stoje zaista nam nece cvjetati ruze u skorijoj buducnosti... juve je vec prejak za nas,a kakav ce tek biti ako dovedu na ljeto jos par igraca koje trenutno traže... Nasu debili (Galiani,Breida,Berlusconi i Ancelotti) sjede skrstenih ruku i boli ih ku*ac sto AC Milan puca po šavovima... Nema veze Bio sam uz AC Milan i kad smo bili 12,i 10, i 9 a i 1,2 pa cu biti i sada... neka je*u jedan drugom mater, ali rodit ce se ponovo jedan Maldini ili Baresi koji će vratit klub na staze stare slave... Netrebaju nam senilni starci koji vise mare za fotelje i neke druge stvari a najmanje za NAŠ KLUB .... Breša (2 liga ) i Parma (blizu dna) nam za 3 dana zabiju 6 golova... Pa ljudi sta ce nam tek uraditi Bajern ili neko jači??? Oni dovode Amorusa (je*o im on mamu ), star ko i Vieri,van forme a odbrana ko Svicarski sir i jos nam taj napadac i nije toliko potreban jer ja sam da se malo vise sanse da i Inzaghiu.. Najblaže rečeno nama treba u zimskom najmanje 2-3 igraca i na ljeto jos bar 5-6 a ovih pola se otarasit ukljucujuci i Ancelottia... ![]() |
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
mislim da smo se izvukli za dlaku protiv brescie. očajno. nisam gledala, hvala Bogu, jer bi definitivno dobila slom..
![]()
Last edited by eve; 12-01-2006 at 16:40. |
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Registered User
![]() |
MRZIM ROMU!!! , a Tottija još više...
što se tiče Amorosa, njega su nudili i Dinamu. zapravo mi i nije žao što je došao jer je bolji za nas od Vierija. ali mi trebamo nekog odotraga!!!!!
|
|
|
|
#1445 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
i sto jos ako dodje totti skoro je 30 godina ma bjazi da nas bog sacuva muka mi je bogami jer vjerujte ovde pricaju kako AC milan postace staracki dom imali sto oni u glavu mislim carlito premier i galla
|
|
|
#1446 |
|
Registered User
![]() |
ljudi, ja vas sve ovdje poštujem i svi se tu dobro razumijemo iako pričamo različitim jezicima i dijalektima, ali molim vas stavljajte bar REČENIČNE ZNAKOVE! jer se neke stvari tako mogu pogrešno protumačiti, ono tipa - Ubiti ne, spasiti!; Ubiti, ne spasiti! - sorry, ali tak ćemo se samo bolje razumjet...
![]()
Last edited by eve; 12-01-2006 at 16:50. |
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1448 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
inace smo bili mnogo bolji,ambro i gattuso su potpuno kontrolisali sredinu,uz ruia koji je i napad,u udbranu bily je bio dobar,ostali pihhhhh ali nije istina da smo dobili na neku muku,mnogo smo bolji bili! |
|
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
rui costa nije bolji od kake u ničemu osim možda u čistoj tehnici i driblingu na malom prostoru. i iako igra dobro u posljednje vrijeme, on ipak ne moće više od 60 minuta u pravom tempu, pasovi su mu pre spori i previše drži loptu. što pogoduju seedorfu i pirlu. kad se njih trojica slože, mi igramo užasnno sporo u vezi. uz kaku tu bi trebao biti jedan igrač kao GERRARD ili LAMPARD koji ce pratiti kaku i štititi pirla u obrani, ono što je seedorf nekada mogao ali više ne može. Nama ne treba 6,7 igrača, možda 3 i trener. bonera(oddo), chivu, gerrard i Lippi i milan je prvak. pa pogledajte ovo...........
.................dida........... ..bonera...nesta...chivu...jankulovsky ................pirlo............ ......gerrard........gattuso(mijenja stranu s gerrardom)... ..............kaka........... .........sheva....gila Ne može se imati jači sastav od ovoga, sredina, napadači, bokovi, stoperi ,sve..... |
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Registered User
![]() |
inace ne treba nama puno novih igraca,nama treba drugi trener
napad je ok po meni,ne trteba nista mijenjati,sredina takodje,bas nista e sad odbrana,treba nam jedan cb i to da igra svaku drugu utakmicu,ne vise,jer imamo lana na rb koji je uzgrad protiv brese ono malo sto je igrao odlicno odigrao i pokazao da ima potencijal,cafu je i dalje tu,ko zna mozda ponovo udje u formu stam,simic,neta,maldini,kaladze i bily sve centralni bekovia vala se mogu nac dvojica da su spremni i da ce posteno da odrade posao(ovo pricam samo za jos ovu polusezonu) lijevi bek serzinjo i eto taj jankulovski koji uzgred nikad nece igrat ne tu pozicuju no aj,a moze i kaladze to da odigra nije nama odbrana uopste tako losa kao sto sad izgleda samo dida ne brani vise ono sto je branio zadnjih godina! e tu imamo abiatia(ne daj boze da ga daju juventusu,on je po meni vazda bio vrh golman a i mlad je za golmana ja mislim da ima 27 godina onaj kalac je promasaj,zao mi je momka,stvarno je vrljav |
|
|
|
|
|
#1451 |
|
Registered User
![]() |
iskreno da ti kazem mrki vazda sam volio ruia vise ali budimo realni,kaka ima najbolji korak na svijetu,jednostavno guta igrace,ali sta kaki hvali,prvo je cesto sebicas,oce sam da zavrsi akciju i usere,onda,cesto gubi loptu bez razloga,nervira se,pada psihicki,u odbrabenim zadacima je vrlo los(iako to nije njegov posao ali bi ipak mogao ponekad mogao da pomogne)
rui je za njega profesor inace taj zamisljeni sastav je mnogo dobar,samo ali ozbiljno ti kazem umjesto rina tu bi se ambro mnogo bolje ulopio,pa jesi li gledao utakmicu juce,jesi vidio razliku medju njima ambro je klasa za gattusa Last edited by ambro_forever; 12-01-2006 at 17:16. |
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Covjece, al si ti zabrijao s tim Ambrosiniom! Dobar je on igrac ali sad de je bas neka extra klasa i nije. Ipak Gattuso ne samo da je prvotimac u Milanu nego je i u repki Italije, to ipak nesto znaci jer ipak Ancelotti i Lippi nesto znaju o nogometu
|
|
|
#1453 |
|
Registered User
![]() |
jesi li gleda juce tekmu
|
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
hahaha ajd bogati suti cuj klasu bolji sta je to jebote ambro makina , postujem ambra nije losh la nemozes ga tolko furat sta si se to zaljubio u njeg pa ga dizes do nebesa spusti se na zemlju momce .
|
|
|
|
#1455 |
|
Registered User
![]() |
ma ne
ja sam samo postovalac lika i djela massima ambrosinia,jer znare kako je,on je tu evo vise od 10 godina,bori se,muci se da igra u prvu a za tih 10 godina toliko je igraca proslo kroz milan koji su bili gori od njega a koji su igrali a on je najcesce bio na klupi,zasto?zasto smo vazda dovodili igrace na njegovoj poziciji kad smo imali njega,sto on nije dobar jel?i zasto sad kad ima vec 28 godina,kad je u nejboljim godinama,uskoro postaje star,ne igra,a zasluzuje to jebeno jedno mjesto,zato sto svakome puca za njega,sad da nemamo pirla i rina oni bi doveli nekoga drugog,kao da ambra nema,a sto je i najgore i navijaci kao vi i ja u nejvise slucajeva misle da ambro nie neki igrac,puca vam za njega,zasto? ne mogu to da shvatim |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|