AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 12-01-2006, 20:57   #1456

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Mrki on jeste spreman biti 4 - ti napadac a isto tako je neki mladic bio spreman biti taj napadac od kojeg ce nesto biti... Sigurno ih ima takvih mladih !!!
Old 13-01-2006, 05:13   #1457

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ambro_forever
ma kavka penzija,evo rui ima 34 pa je po meni bolje bolji od kake,ali nazalost igra malo,seedorf ima 30,serzinjo je prije 3 godine bio najbrzi nas igrac ako nije i sad,nijesu to neke pozne godine ako covjek oce da se trudi i igra,neka ga,iskusan je,vidjeces povrijedice se seva(nadam se da nece ali...) pa ko ce onda da igra?gila i pippo i nisu neki vrhunski tandem,dobar je to igrac,bar kad sam ga ja gledao prije godinu dvije,koristan
Ma nemoj mi tako za Kaku, počet ću plakat.
Irma is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2006, 06:29   #1458

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Znate, ja mislim da su pojedini momci na ovom forumu ljubomorni na Kaku. Razloge ne moram govoriti. Sebičan nije. Jeste da nekada želi da uradi sam određeni potez ali to mu skoro uvijek uspije. Ako nije baš najbolji igrač kako vi kažete, zašto novinari toliko pitaju trenere klubova koji igraju protiv Milana kako će ga zaustaviti? On se dokazao, jedino pogreška mu je što se tako mlad oženio, ništa drugo.
Old 13-01-2006, 06:29   #1459

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Znate, ja mislim da su pojedini momci na ovom forumu ljubomorni na Kaku. Razloge ne moram govoriti. Sebičan nije. Jeste da nekada želi da uradi sam određeni potez ali to mu skoro uvijek uspije. Ako nije baš najbolji igrač kako vi kažete, zašto novinari toliko pitaju trenere klubova koji igraju protiv Milana kako će ga zaustaviti? On se dokazao, jedino pogreška mu je što se tako mlad oženio, ništa drugo.
Old 13-01-2006, 08:32   #1460

ambro_forever

Registered User

ambro_forever's Avatar

ambro_forever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Bosniaco
Mrki on jeste spreman biti 4 - ti napadac a isto tako je neki mladic bio spreman biti taj napadac od kojeg ce nesto biti... Sigurno ih ima takvih mladih !!!
jesi li ti pratio fudbal prije par godina,ne moze svako biti najbolji strijelac kalca,ne moze svako dati milan 3 gola,pa kakvi god da su
pa ovaj amoroso je odlican da ti bude i drugi spic a ne cetvrti,imamo sigurno najbolji anpad sa svijetu,bar po igracima samim a sad sto je anceloti glup to je druga prica
nemoj da shvatis pogresno i ja sam za to da se da prilika mladim igraima ali jebiga ovaj je sigurno bolji od ardemagnia,ali i njemu ce doci vrijeme,vidjeces

Last edited by ambro_forever; 13-01-2006 at 08:39.
ambro_forever is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2006, 15:07   #1461

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Quote:
jesi li ti pratio fudbal prije par godina,ne moze svako biti najbolji strijelac kalca,ne moze svako dati milan 3 gola,pa kakvi god da su
pa ovaj amoroso je odlican da ti bude i drugi spic a ne cetvrti,imamo sigurno najbolji anpad sa svijetu,bar po igracima samim a sad sto je anceloti glup to je druga prica
nemoj da shvatis pogresno i ja sam za to da se da prilika mladim igraima ali jebiga ovaj je sigurno bolji od ardemagnia,ali i njemu ce doci vrijeme,vidjeces
MA NEKA JE ON DOBAR AL MI IMAMO NAJSTARIJI TIM NA SVIJETU BA PROSJEK NAM JE 30 GODINA. SAMO GILA I KAKO STO SU MLADI OSTALO DA NENABRAJAM...
Old 13-01-2006, 16:32   #1462

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
Quote:
ma ne
ja sam samo postovalac lika i djela massima ambrosinia,jer znare kako je,on je tu evo vise od 10 godina,bori se,muci se da igra u prvu a za tih 10 godina toliko je igraca proslo kroz milan koji su bili gori od njega a koji su igrali a on je najcesce bio na klupi,zasto?zasto smo vazda dovodili igrace na njegovoj poziciji kad smo imali njega,sto on nije dobar jel?i zasto sad kad ima vec 28 godina,kad je u nejboljim godinama,uskoro postaje star,ne igra,a zasluzuje to jebeno jedno mjesto,zato sto svakome puca za njega,sad da nemamo pirla i rina oni bi doveli nekoga drugog,kao da ambra nema,a sto je i najgore i navijaci kao vi i ja u nejvise slucajeva misle da ambro nie neki igrac,puca vam za njega,zasto?
ne mogu to da shvatim
dobro, zaslužio je igrat, ali ako u 10 godina nije dobio neku priliku, sumnjam da će i sad. ak mu je tak loše za njegovu karijeru to što sad, "u svojim najboljim godinama", ne igra koliko bi želio zašto si ne nađe novi klub gdje bi pokazao da je u tolikoj formi i da je toliko genijalan kao što nam ti tvrdiš?
Old 13-01-2006, 16:45   #1463

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eve
dobro, zaslužio je igrat, ali ako u 10 godina nije dobio neku priliku, sumnjam da će i sad. ak mu je tak loše za njegovu karijeru to što sad, "u svojim najboljim godinama", ne igra koliko bi želio zašto si ne nađe novi klub gdje bi pokazao da je u tolikoj formi i da je toliko genijalan kao što nam ti tvrdiš?
Kod Abra cijenim baš to što je lojalan klubu, pola bi igrača da je na njegovom mjestu davno otišlo iz Milana, ali on je još tu, čak je izgubio i mjesto u talijanskoj repki...

Što se tiče Amorosa, čovjek je bio odličan, ne znam kakav je sad, ak je upola kao što je bio onda je dobro, al ja mislim da je ipak bilo bolje da smo vratili Pozzija sa posudbe i dali njemu više šanse...
Old 13-01-2006, 20:05   #1464

ambro_forever

Registered User

ambro_forever's Avatar

ambro_forever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eve
pih,zao mi je sto milan ima navjaca kao sto si ti
ambro_forever is offline   Reply With Quote
Old 13-01-2006, 22:00   #1465

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Quote:
Originally Posted by MIRZA
Kod Abra cijenim baš to što je lojalan klubu, pola bi igrača da je na njegovom mjestu davno otišlo iz Milana, ali on je još tu, čak je izgubio i mjesto u talijanskoj repki...

Što se tiče Amorosa, čovjek je bio odličan, ne znam kakav je sad, ak je upola kao što je bio onda je dobro, al ja mislim da je ipak bilo bolje da smo vratili Pozzija sa posudbe i dali njemu više šanse...
svaka cast Mirza to potpisujem kad kupuju starog igraca koji ce mozda igrat a mozda ne bolje da su ubacili neko dijete i nek ganja loptu ha ja.
Old 14-01-2006, 10:40   #1466

blejim

Registered User

blejim's Avatar

Fave Players: Pipo, Gattuso, Savicevic
blejim is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA
apsolutno se slazem s ovim, uvek sam voleo i cenio lojalne igrace, lojalnost je inache jedna od najvecih vrlina (ako se ja pitam). Medjutim ne mislim da mu se treba dati Gatussovo mesto u prvoj postavi, Gatusso je jednostavno trenutno bolji za Milan na toj poziciji, a valjda je ono sto je dobro za klub najvaznije. Ambru se moze iskazati zahvalnost za lojalnost klubu tako sto ce mu se na slabijim utakmicama dati prilika da igra u startnih 11. Samo da razjasnim da nepodcenjujem njega kao igraca, cak sta vise veoma ga postujem i cenim kao igraca, ali jednostavno je Gatusso trenutno bolji na toj poziciji.
blejim is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2006, 17:33   #1467

AS13

Registered User

AS13's Avatar

Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
AS13 is on a distinguished road
Quote:
pih,zao mi je sto milan ima navjaca kao sto si ti
Jesi li ikad pomislio da malo pretjerujes s tim tvojim uvredama? Po tebi svako tko ne voli Ambrosinija nije pravi navijac Milana. Pa sta je tebi??? I ja sam svojevremeno volio kao igraca Locatellia, koji je nazalost isto kao Ambrosini rijetko kada dobijao priliku da igra u prvoj ekipi, ali nisam zato srao svima onima koji nisu mislili isto kao ja. Daj se malo iskuliraj!
CHE CRESCE PIANO PIANO
STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO
E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO
AS13 is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2006, 17:47   #1468

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
whatever. ja se neću prepirat jer što god da sad kažem krivo će se shvatit
Old 14-01-2006, 18:06   #1469

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
neko ima anti-slike intera reala man utd lazio juve roma i tak to il zna gdje mogu skinut nek javi plsss
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2006, 21:56   #1470

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Zaista ambro ti ne prestajes da vrijedjaš?
Pa je*emu vise tog Ambrosinija da je TAKAV IGRAČ kakvim ga ti opisuješ,
gdje bi nam kraj bio...
Meni je on drag kao i većina igrača u AC Milanu ali ti si čovječe zaljubljen u njega.
Daj se malo saberi,i prije nego sto napises ista dobro to pročitaj...
Pa koliko nas ima na forumu,baš nitko ama baš nitko nije rakao da si ti u pravu.
prema tome zaista dodji sebi, koji ti je vrag vise...
od prvog dana od kako si stigao ne prestajes sa pametovanjem o Ambrosiniju i Kaladzeu...

UH Večeras je Vučica na meniu ...
Nadam se bar 0:1 za Rossonere ...
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules