AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 22-01-2006, 17:54   #1561

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
upravo tako slazem se sa tobom mrki ma po galliania mi nemamo nikakvih problema a sto se tice ronaldinho on bi rado dosao u milan ubeden jesam samo berluskoni nek otvori malo onaj dzep

sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 22-01-2006, 18:30   #1562

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
ako bude ista od toga sto se prica na goal.com da ce rajkard zamjenit carla(istina rajkard ima ugovor s barcom do 2009 ali takav da na kraju svake sezonw moze napustit klub ako zeli)onda bi ronaldinjo mogao doci u milan u paketu jer osim sto je ronaldinjo rekao da bi volio igrat za milan rekao je i to da mu je rajkard najbolji trener i da mu odgovara stil koji in forsira
ja mislim da ce silvio na ljetnom trensferu morat siroko otvori kesu da galliani (ako bude pametan heheh)dobro zavuce ruku
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 23-01-2006, 07:46   #1563

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Ma ljudi nemojte se bezveze zavaravat realno i nerealno nista od toga...obojici je prelijepo u barci...samo te pobjede i osvajanje trofeja mogu ostaviti u klubu sto oni sa lakocom i rade...realnija je opcija da ce doci VAN BASTEN nego FRANKIE...a o Ronaldinhu da ne pricam lik nece za 100m E u Chelsea a da ne pricam u Milan za duplo manju lovu,jos su vezani sa debelim ugovorom...i ja bi volio da se to ostvari,ali izbacite srce iz ove uloge...
Old 23-01-2006, 13:31   #1564

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
ništa od ronaldinha, jedino ako se u barci dogodi neki neočekivani raspad, u što sumnjam. Van Basten jeionako bolji od Frenkya, a uz to milan mora igrati sa 2 napadača, što nebi bilo moguće uz kaku i ronaldinha u sredini. moja jedina želja je Gerrard, trenutno savršen igrač za nas, ima sve što nam nedostaje. Šut iz daljine, čvrst je, ima borbenost,dodavanje,centaršut, pravi vođa sredine. On bi poboljšao i Pirla za 20%, sigurno. moramo to napravit, 30 - 50 mil i evo ga. samo toliko
mrki is offline   Reply With Quote
Old 23-01-2006, 15:03   #1565

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Imam ja jedno pitanje, slabo sam pratio Bastena. Znam da vodi Holandiju trenutno a sta je on radio do sada i gdje? Mislim hvalite ga puno pa zelio bi znati gdje je radio sta je postigao sa nekim timom i tako te stvari. Hvala
Old 23-01-2006, 15:34   #1566

AS13

Registered User

AS13's Avatar

Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
AS13 is on a distinguished road
To mu je prvi posao kao trener (u biti selektor) ali isto tako je i Rijkaard poceo.
CHE CRESCE PIANO PIANO
STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO
E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO
AS13 is offline   Reply With Quote
Old 23-01-2006, 15:40   #1567

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by AS13
To mu je prvi posao kao trener (u biti selektor) ali isto tako je i Rijkaard poceo.
Znaci mi bi uzeli " ne provjerenog " trenera aha.
Old 23-01-2006, 15:53   #1568

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma znam ja da je Ronaldinjo pusta zelja, ali morao sam napisati...
Sto se tice Van Bastena pa dobro,necemo reci NEPROVJEREN,
ali sta je ucinio sa Holandijom u kvalifikacijama ,
mislim da mu niko nista ne moze prigovorit,i jos da stvar bude
jača sa DOSTA podmladjenim sastavom Holandije....
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 23-01-2006, 16:24   #1569

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by David_18
Ma ljudi nemojte se bezveze zavaravat realno i nerealno nista od toga...obojici je prelijepo u barci...samo te pobjede i osvajanje trofeja mogu ostaviti u klubu sto oni sa lakocom i rade...realnija je opcija da ce doci VAN BASTEN nego FRANKIE...a o Ronaldinhu da ne pricam lik nece za 100m E u Chelsea a da ne pricam u Milan za duplo manju lovu,jos su vezani sa debelim ugovorom...i ja bi volio da se to ostvari,ali izbacite srce iz ove uloge...
ma dragi ljudi ronaldinho ne ide u chelsea pa da mu daju ne 100 nego bilionama nece on tamo ne zaboravi da ponekad ni pare ne rade nista ali ono sto kazes za chelsea a sto mislis da nas berluskoni to nema jelde varas se bogami imaju pare ali ne rade slabo bogami da su radili ozbiljno na merkati mi bi sad imali njega od parisa za 30miliona nego da sa molimo barcu eto to je problem, pricamo svaki dan za nasu odbranu kazu da milan je pregovara o nekim igracima ja mislim da nije tacno milan ne pregovara nista samo pogledaj sto se desilo sa cicinho pitam tebe gde je sad on mislili da je 100% nas igrac svi od nas ali on ode u real stvarno da vam kaazem zao mi je de osao tamo super igrac brz i sve i bio bi super umesto cafu ali staces mu nije nista do nas mi samo pricamo ovde ovo je samo jedan primer isto se prica za lugano da ce doci i sam tim sao paola izjavio da nije doslo nista od milana uvezi njega posle alex takav sjajan visok i jak i nista ne rade u vezi njega onda barzagli terlizi i mnogo puno ima puno talenata po svjetu i muka mi je samo kad cujes onaj je otisao u real onaj u barci onaj u staroj kurvi ... pa neznam sto da pisem vise ono sto kazem da ne rade ozbiljno o merkati nadam se da nije istina i zeleo bi da tak bude ali kako se vidi to je istina ali ipak ako ne sad vidjet cemo na kraj sezone sta ce da urade.

sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 23-01-2006, 16:48   #1570

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki
moja jedina želja je Gerrard, trenutno savršen igrač za nas, ima sve što nam nedostaje. Šut iz daljine, čvrst je, ima borbenost,dodavanje,centaršut, pravi vođa sredine. On bi poboljšao i Pirla za 20%, sigurno. moramo to napravit, 30 - 50 mil i evo ga. samo toliko
I ja bih volio da dovedemo Gerrarda, al jebga mislim da nema nikakve šanse za to...
Mislim da bi nam sad prioritet trebala bit odbrana...

Btw zar van Basten nije vodio mladi tim Ajaxa???
Old 23-01-2006, 16:52   #1571

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
mrki, što ti patiš za Gerrardom... i meni je on odličan i pravi igrač za nas, ali rijetko koji Englez napusti Otok. nažalost, ali sumnjam da će se to ikad dogoditit

btw. jeste vi osjetili potres? bar ovi s hrvatskih prostora?
Old 23-01-2006, 17:40   #1572

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Evo Uueinih najboljih 11 za 2005 god.
Petr Cech (Chelsea); Marcos Cafu (Milan), Paolo Maldini (Milan), John Terry (Chelsea), Carles Puyol (Barcelona); Luis Garcia (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Pavel Nedved (Juventus); Ronaldinho (Barcelona); Andriy Shevchenko (Milan), Samuel Eto’o (Barcelona).

Trener godine: Jose Mourinho (Chelsea)
Old 24-01-2006, 03:26   #1573

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Originally Posted by sheva-gila
ma dragi ljudi ronaldinho ne ide u chelsea pa da mu daju ne 100 nego bilionama nece on tamo ne zaboravi da ponekad ni pare ne rade nista ali ono sto kazes za chelsea a sto mislis da nas berluskoni to nema jelde varas se bogami imaju pare ali ne rade slabo bogami da su radili ozbiljno na merkati mi bi sad imali njega od parisa za 30miliona nego da sa molimo barcu eto to je problem, pricamo svaki dan za nasu odbranu kazu da milan je pregovara o nekim igracima ja mislim da nije tacno milan ne pregovara nista samo pogledaj sto se desilo sa cicinho pitam tebe gde je sad on mislili da je 100% nas igrac svi od nas ali on ode u real stvarno da vam kaazem zao mi je de osao tamo super igrac brz i sve i bio bi super umesto cafu ali staces mu nije nista do nas mi samo pricamo ovde ovo je samo jedan primer isto se prica za lugano da ce doci i sam tim sao paola izjavio da nije doslo nista od milana uvezi njega posle alex takav sjajan visok i jak i nista ne rade u vezi njega onda barzagli terlizi i mnogo puno ima puno talenata po svjetu i muka mi je samo kad cujes onaj je otisao u real onaj u barci onaj u staroj kurvi ... pa neznam sto da pisem vise ono sto kazem da ne rade ozbiljno o merkati nadam se da nije istina i zeleo bi da tak bude ali kako se vidi to je istina ali ipak ako ne sad vidjet cemo na kraj sezone sta ce da urade.
ČEKAJ MALO ŠTA TI GLEDAŠ MALO PREVIŠE ZVJEZDANE STAZE!
1.Ronaldinha Barca NE PUŠTA bez minimalac 120m EURA
2.Berlusconi ima taj novac,ALI AC MILAN NIJE S.BERLUSCONI TJ. i njegova ERA je sada gotova bliže se izbori,a sve ankete govore protiv njega,HVALA mu na svemu ali svaka priča ima svoj kraj
3.O Ronaldinhu se nema šta raspravljat,ALI da si sada trener Milana i da imaš 120m EURA ti bi sve te novce potrošio na GAUČA???
4. Zar ne misliš da nam ''MOŽDA'' treba ''MALO'' mladja obrana jer ne pobjedjuje BARCA samo radi Ronaldinha malo pogledaj koliko su golova primili ove sezone,mislim ja osobno bi dao prije 50m Eura za ODLIČNOG PUYOLA i još nekoliko igrača nego za samo jednog igrača,čak i da je riječ o NAJBOLJEM NA SVIJETU
5.AC MILAN ima love ali siguran se ne recimo nekih 150m EURA,HALO niej svatko CHELSEA,pa ni MUTD ne trosi toliko i da sve ima zar ne bi bilo logično kupovat pojačanja sada kada je najvažnije,a ne recimo da se SRAMOTIMO protiv je...nih LETEĆIH MAGARCA
6. NIŠTA osobno ovoj nemoj protumačiti to je samo moje osobno mišljenje...
POZZ
Old 24-01-2006, 03:33   #1574

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bosniaco
Imam ja jedno pitanje, slabo sam pratio Bastena. Znam da vodi Holandiju trenutno a sta je on radio do sada i gdje? Mislim hvalite ga puno pa zelio bi znati gdje je radio sta je postigao sa nekim timom i tako te stvari. Hvala
1.ON JE VELIA MILANOVA LEGENDA AKO NISI ZNAO,DA TI SAMO NAPOMENEM..IAKO TO NIJE OVA TEMA...
2.SVI SU MU SE RUGALI KADA JE IZBACIO SEEDORFA,KLAJVERTA,STAMA I JOŠ NEKE FACE IZ PRVIH 11 I STAVLJAO JE DOSTA MLADE DEČKE,REZULTAT TOME JE SP 2006.GOD
3.POGLEDAJ MALO NJEGOVE USPJEHE U AJAXU (JUNIORI),AKO TO TEBI NIJE DOVOLJNO ONDA NE ZNAM,TAKAV SI KAKAV SI...OPET NAGLAŠAVAM NIŠTA OSOBNO SAMO MOJE OSOBNO MIŠLJENJE ...
Old 24-01-2006, 07:10   #1575

AS13

Registered User

AS13's Avatar

Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
AS13 is on a distinguished road
Normalno da Milan i Man Utd ne trose lovu kao sta to radi Chelsea, oni ne peru novac kroz klub. Njihovi vlasnici nisu postali multimiljarderi preko noci u ranim '30 i to pod jako cudnim okolnostima kao sta je to napravio nas vrli Roman. Pa i kod svakog od nas nije ista stvar trosit lovu koju si zaradio i onu koju si dobio.
Sta se tice Ronaldinha, on ne zeli u Chelsea zbog proslogodinje svadje sa Mourinhom koji ga je vrijedao nakon tekme u CL-u.
Nemam sta rec kontra Berlusconia, naravno da ima i on svoje mane ali da nije bilo njega ovaj forum nebi postojao a nitko od nas nebi sada navijao za Milan jer taj klub nebi postojao, on je spasio AC MILAN od sigurnog propadanja i pretvorio ga u jednog od najvecih klubova na svijetu.
CHE CRESCE PIANO PIANO
STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO
E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO
AS13 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules