![]() |
|
|
#1561 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
upravo tako slazem se sa tobom mrki ma po galliania mi nemamo nikakvih problema a sto se tice ronaldinho on bi rado dosao u milan ubeden jesam samo berluskoni nek otvori malo onaj dzep
|
|
|
#1562 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
ako bude ista od toga sto se prica na goal.com da ce rajkard zamjenit carla(istina rajkard ima ugovor s barcom do 2009 ali takav da na kraju svake sezonw moze napustit klub ako zeli)onda bi ronaldinjo mogao doci u milan u paketu jer osim sto je ronaldinjo rekao da bi volio igrat za milan rekao je i to da mu je rajkard najbolji trener i da mu odgovara stil koji in forsira
ja mislim da ce silvio na ljetnom trensferu morat siroko otvori kesu da galliani (ako bude pametan heheh)dobro zavuce ruku |
|
|
|
|
|
#1563 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Ma ljudi nemojte se bezveze zavaravat realno i nerealno nista od toga...obojici je prelijepo u barci...samo te pobjede i osvajanje trofeja mogu ostaviti u klubu sto oni sa lakocom i rade...realnija je opcija da ce doci VAN BASTEN nego FRANKIE...a o Ronaldinhu da ne pricam lik nece za 100m E u Chelsea a da ne pricam u Milan za duplo manju lovu,jos su vezani sa debelim ugovorom...i ja bi volio da se to ostvari,ali izbacite srce iz ove uloge...
|
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ništa od ronaldinha, jedino ako se u barci dogodi neki neočekivani raspad, u što sumnjam. Van Basten jeionako bolji od Frenkya, a uz to milan mora igrati sa 2 napadača, što nebi bilo moguće uz kaku i ronaldinha u sredini. moja jedina želja je Gerrard, trenutno savršen igrač za nas, ima sve što nam nedostaje. Šut iz daljine, čvrst je, ima borbenost,dodavanje,centaršut, pravi vođa sredine. On bi poboljšao i Pirla za 20%, sigurno. moramo to napravit, 30 - 50 mil i evo ga. samo toliko
![]() |
|
|
|
|
|
#1565 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Imam ja jedno pitanje, slabo sam pratio Bastena. Znam da vodi Holandiju trenutno a sta je on radio do sada i gdje? Mislim hvalite ga puno pa zelio bi znati gdje je radio sta je postigao sa nekim timom i tako te stvari. Hvala
|
|
|
#1566 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
To mu je prvi posao kao trener (u biti selektor) ali isto tako je i Rijkaard poceo.
|
|
|
#1567 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1568 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma znam ja da je Ronaldinjo pusta zelja, ali morao sam napisati...
![]() ![]() ![]() ![]() Sto se tice Van Bastena pa dobro,necemo reci NEPROVJEREN, ali sta je ucinio sa Holandijom u kvalifikacijama , mislim da mu niko nista ne moze prigovorit,i jos da stvar bude jača sa DOSTA podmladjenim sastavom Holandije.... |
|
|
|
|
|
#1569 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1570 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Mislim da bi nam sad prioritet trebala bit odbrana... Btw zar van Basten nije vodio mladi tim Ajaxa???
|
|
|
|
#1571 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
mrki, što ti patiš za Gerrardom... i meni je on odličan i pravi igrač za nas, ali rijetko koji Englez napusti Otok. nažalost, ali sumnjam da će se to ikad dogoditit
btw. jeste vi osjetili potres? bar ovi s hrvatskih prostora?
|
|
|
|
#1572 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Evo Uueinih najboljih 11 za 2005 god.
Petr Cech (Chelsea); Marcos Cafu (Milan), Paolo Maldini (Milan), John Terry (Chelsea), Carles Puyol (Barcelona); Luis Garcia (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Pavel Nedved (Juventus); Ronaldinho (Barcelona); Andriy Shevchenko (Milan), Samuel Eto’o (Barcelona). Trener godine: Jose Mourinho (Chelsea)
|
|
|
#1573 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
1.Ronaldinha Barca NE PUŠTA bez minimalac 120m EURA 2.Berlusconi ima taj novac,ALI AC MILAN NIJE S.BERLUSCONI TJ. i njegova ERA je sada gotova bliže se izbori,a sve ankete govore protiv njega,HVALA mu na svemu ali svaka priča ima svoj kraj 3.O Ronaldinhu se nema šta raspravljat,ALI da si sada trener Milana i da imaš 120m EURA ti bi sve te novce potrošio na GAUČA??? 4. Zar ne misliš da nam ''MOŽDA'' treba ''MALO'' mladja obrana jer ne pobjedjuje BARCA samo radi Ronaldinha malo pogledaj koliko su golova primili ove sezone,mislim ja osobno bi dao prije 50m Eura za ODLIČNOG PUYOLA i još nekoliko igrača nego za samo jednog igrača,čak i da je riječ o NAJBOLJEM NA SVIJETU 5.AC MILAN ima love ali siguran se ne recimo nekih 150m EURA,HALO niej svatko CHELSEA,pa ni MUTD ne trosi toliko i da sve ima zar ne bi bilo logično kupovat pojačanja sada kada je najvažnije,a ne recimo da se SRAMOTIMO protiv je...nih LETEĆIH MAGARCA 6. NIŠTA osobno ovoj nemoj protumačiti to je samo moje osobno mišljenje... POZZ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
2.SVI SU MU SE RUGALI KADA JE IZBACIO SEEDORFA,KLAJVERTA,STAMA I JOŠ NEKE FACE IZ PRVIH 11 I STAVLJAO JE DOSTA MLADE DEČKE,REZULTAT TOME JE SP 2006.GOD 3.POGLEDAJ MALO NJEGOVE USPJEHE U AJAXU (JUNIORI),AKO TO TEBI NIJE DOVOLJNO ONDA NE ZNAM,TAKAV SI KAKAV SI...OPET NAGLAŠAVAM NIŠTA OSOBNO SAMO MOJE OSOBNO MIŠLJENJE ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Normalno da Milan i Man Utd ne trose lovu kao sta to radi Chelsea, oni ne peru novac kroz klub. Njihovi vlasnici nisu postali multimiljarderi preko noci u ranim '30 i to pod jako cudnim okolnostima kao sta je to napravio nas vrli Roman. Pa i kod svakog od nas nije ista stvar trosit lovu koju si zaradio i onu koju si dobio.
Sta se tice Ronaldinha, on ne zeli u Chelsea zbog proslogodinje svadje sa Mourinhom koji ga je vrijedao nakon tekme u CL-u. Nemam sta rec kontra Berlusconia, naravno da ima i on svoje mane ali da nije bilo njega ovaj forum nebi postojao a nitko od nas nebi sada navijao za Milan jer taj klub nebi postojao, on je spasio AC MILAN od sigurnog propadanja i pretvorio ga u jednog od najvecih klubova na svijetu.
|
| Tags |
| balkan |
|
|