![]() |
|
|
#1606 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
evo i mene nisam bo dugo pozdrav svima
![]() nasha grupa je solidna imamo sanse da prodjemo ja se nadam, oticu barem na jednu utakmicu i to se nadam necemo imati sergerja ja mislim al valjda ce oni ostali poradit da dadnu koji go jbg. i hrvati su dobili najbolju grupu imaju priliku proci ovdje ako 100 % da dboije sve osim engleske jer meni engeska u zadnje vrijeme skroz slabo igra , a za srbe necu nisht da pricam
|
|
|
|
#1607 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
danas sa sampdoriom, nadam se da cemo vidjeti Cafua barem na pola sata. Trebao bi biti 100% za Bayern ,uz Maldinia i Stama. Situacija se POLAKO poboljšava, još na msamo Ambrosini fali.
|
|
|
|
|
|
#1608 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#1609 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Danas protiv Sampdorije predvidjam jako losu tekmu (sta se igre tice, nadam se ne rezultatski), teren je katastrofalan i zaledjen. U ovih zadnjih 2 dana u Milanu je pao skoro metar snijega. Jadni nasi brazilci po ovakvom vremenu, ako nista makar ce se Sheva osjecat kao doma.
|
|
|
#1610 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
hehe u pravu si barem ce sheva bit ko kod kuce i ostali italijani jer i oni su navilkli na zimu, neg ako izgubimo ovu tekmu mi se mozemo pozdraviti sa escudetom .
|
|
|
|
#1611 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Makedonija sa Hrvatska u grupu, bit ce interesno u Skoplje ali nemamo sanse da se kvalifikujemo za evropsko.
Bit ce tesko protiv Sampdorije ali mora se pobijedit inace i Inter ce nam se oddaleciti ko juventus
|
|
|
#1612 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
objektivno MI smo Scudetto izgubili davno ... za ovu sezonu...
Ali ja se ipak nadam da postoji bar jos neka sansa... sto bi rekli NADA ZADNJA UMIRE... |
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Ma uvijek ćemo se nadati. Čak i sada kad nema nikakve šanse
Užasno! Opet kiks Dide Cafu ušao prekasno. Gattusso živčan. Sheva, Kaka i Seedorf se trudili, ali ništa. Pirlo loš. Ma ne znam šta oni sebi misle. ![]()
|
|
|
#1614 |
|
Registered User
![]() |
1-1, totalno sam razocaran!
|
|
|
#1615 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Necu puno komentarisati utakmicu protiv Samp jer ako budem kometariso napisat cu sto treba i sto netreba, samo cu reci lose skroz lose nema uopste kreativnost u igri nema nikakvih idea... boze sacuvaj
|
|
|
#1616 |
|
Registered User
![]() |
Ajme meni! Upravo sam vidio kakav smo gol dobili, pa to je strasno. Ako zelite sacuvat zivce bolje da to ne vidite.
|
|
|
#1617 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja sam vidio i kakav smo gol primili i kako su nam 2 stative pogodili,
i dosta toga sto mi je izvuklo zivce,ali da budem iskren vec se polako počinjem navikavati na ovakva JADNA izdanja nasih sminkera... Necu govoriti nista za Ancelottia,jer DEFINITIVNO nije samo On kriv... Ovdje treba igracima udarati Kazne,i to za svaku NEDOBIJENU utakmicu po 50 000 Eura ,pa ko voli neka izvoli... Njima je definitivno svejedno...Niko ama bas niko nije zasluzio prolaznu ocjenu... Sheva Kaka Pirlo Gattuso Serginho UŽASNI KATASTROFA... Sedorf se trudi,trci,Cafu nespreman,Gilardino Prosjecan, Jankulovski premalo igrao Inzaghi tu i tamo ako nista penal je na njemu bio... Za Scudetto nema nikakve sanse, treba hvatat Interiste i direktan plasman u C L U ovom trenutku nisam siguran da li mozemo i Cup Italy da osvojimo, a C L necu ni da spominjem,jer kad Sampdoriu Chievo Ascoli i druge ne mozemo Nabiti posteno da kazemo JESMO IH RAZBILI , onda ljudi sta mozemo ocekivati protiv Bajerna,Barce,Liverpoola,Chelsia i td... Daj Bože da se nesto promjeni,mada nama treba jedan VELIKI REZ... u suprotnom bit cemo kao i smijesni Madrižani... SRAMOTA... FORZA AC MILAN FORZA F D L FORZA B H F Last edited by uvijek_rossoner; 28-01-2006 at 17:17. |
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Tuga I Zalost Svi Do Jednog........
|
|
|
#1619 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
nek se nosi carlo, Galliani a s njima i onaj seronja Pirlo koji igra ko malo dijete! kako im nije neugodno!!! stam i gattuso na desnoj strani - bravo majstore Ancelotti!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#1620 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
plasim se da Milan ne postane ko Real, svi se prave zvezde, balerine niko ne igra agresivno sramota
|
| Tags |
| balkan |
|
|