AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 31-01-2006, 17:36   #1651

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Cekaj mal treniras i igras u vrhunskj ekipi i ekipi za respekt ko sto je Ac.Milan
igras ko da te boli .... za sve hodas ne trcis nema igre ideje organizacije zelje sto je najgore ni kod jednog igraca.... KAKVI SU TO ONDA PROFESIONALCI I IGRACI...
kakav je to trener koji to ne moze sve ukrotit i popravit i kaznit u svakom slucaju
igraci ko da se prvi put vide ko da ne treniraju pa bolje bi mi sa foruma ovde odigrali protiv palerma da se skupimo.......

pa kakav si ti covjek carlo volis milan tako kazes ne doneses dvije sezone ni jednu jedinu titulu (sem berlusconi kupa-jaka titula)
i jos uvjek treniras milan i uporan si u nekoj takticci i postavci koja je on tugaaa
daj otkaz jadan
vrjeme je za bijele maramice na san siru ja cu ispred tv mahat i prebacita kad god njega i gallianija prikazu jel posteno??????''

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2006, 17:41   #1652

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
nisam gledo utakmicu ,al sramota u k.... pa kako im nije cranjak jarane izgubit ej MILAN ajd daj je to lazio ili neki drugi bezvze klub nek MILAN cigani jedni ,ja sam to davnoo davnoo reko treba mijeanjt trenera pod hitno pod hitno , ja bih doveo onog iz Ajaxa nemogu se sad sjetiti imena mrsko mi trazit po netu al on mi nije losh i ako su oni stara skola njih dvojica al opet kad boljem razmislim ...neznam neznam vishe ni sta razmisljam vishe iznervirashe me puuu neznam stvarno .glupani nek su oin kupili amorusa to je najbolje sto su radili svak cast konji jedni . odo ...

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2006, 18:28   #1653

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
idioti, IDIOTI!!!! Kako im nije neugodno nakon sto ova ekipa igra zajedno vec 4 godine pod Ancelottiem , oni nemoaju niti jednu uvježbanu akciju!! niti jedan prekid, niti jedno križanje, sistem obrane itd.... svi igraju samo s loptom, nitko ne trči. Igrači kao što su Vogle,simic,kaladze,rui costa,serginoh nisu, ili VIŠE nisu, za Milan. Galliani me najviše živcira sa svojim glupim komentarima i lažima. sramota. Bar smo u rukometu dobili.....
mrki is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 00:29   #1654

nefremo

Registered User

nefremo's Avatar

Fave Players: All Milan players!
nefremo is on a distinguished road
Pa ovo je bilo uzas. 1-0 u milano i mi idemo u palermu sa jedan napadac. pa sta je anceloti uradio. on je ubio milan. ovo je bruka. Palermo - Milan 3-0. ovo je ziva bruka.
Old 01-02-2006, 03:01   #1655

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
Gledala sam utakmicu na RAI 2. Kaka, Gila, Nesta jedini koji zaslužuju prolaznu ocjenu. Pa gdje je Shevchenko?
Nadam se da će doći bolji dani. Ponekad pomislim da mi život prolazi u nadi.

Nova šansa: Lazio
Irma is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 09:18   #1656

ambro_forever

Registered User

ambro_forever's Avatar

ambro_forever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Irma
Gledala sam utakmicu na RAI 2. Kaka, Gila, Nesta jedini koji zaslužuju prolaznu ocjenu.
\a koja je to prelazna ocjena,ja ne znam u sta si ti gledala ali mogu ti reci da su oni bili medju gorima,ustvari,glupo je i kometarisati ovaj post
Ovako,sjecam se ja i gorih vremena,bilo ih je dosta,vjerujte mi.....
i sta sad treba,REVOLUCIJA u timu
pocev od samog vrha,berluskoni i galjani,ali ne da odu,samo neka se posvete milanu vise,tj,da izgube na narednim izborima za svoje funkcije
onda trener,anceloti odlazi,stvarno je sraman,svaki covjek koji drzi do obraza bi podnio ostavku do sad,i sta onda,posle njega,van basten,rajkard i ostali......ma neeeeeee TASOTI idealno resenje,vjerujte mi
golman,dida zao mi je ali moram reci da je kao i ostali brazilci u nasem timu razocarao,sut karta
kalac,ovoga necu ni da komentarisem,potpuno neozbiljan covjek koji nebi trebao da brani ni u nizerazrednim timovima
prava zamjena,abiati,neka ga neka kiksa 2-3 puta(sjecate se sta je dida radio na pocetku kod nas) i onda ce da stekne sigurnost a ima potencijal da bude najbolji,uostalom vec ce ove godine da brani za italijansku reprezentaciju na sveckom
odbrana,ihaaaaaaaaaa
cafu i simic,sut karte bez objasnjena,nema sta da se doda.Nesta,nastavi li ovako da igra nece biti nade ni za njega
serzinjo,ne moze ni on vise,nije vise igrac kakav nama treba,sut karta
na moje zadovoljstvo stama cu gledati jos samo pola godine,iako ima vrhunske predispozicije,momak je toliko glup i previse kiksa da je to strasno
sredina
gatuzo,zahvalit se na svemu,dati mu medalju i dati sut kartu,zasto,zato sto vise nece da igra,kao da mu je dosadilo,kao ima neke psihicke krize,ma dajteeee,neka vise ode,ionako mu se vidi da to zeli
kaka,mozda i najvece razocarenje koje covjek moze da dozivi ja sam dozivio gledajuci ovoga momka kako se pederise(izvinjavam se ako ima neki gay na forumu,nije bilo u tom kontekstu) na terenu i igra kao naka ckopi,nama takav igrac ne treba,ima ko oce da igra,da trci i da izgara na terenu,a to nas rikordo ocigledno vise nece,ustvari boli ga kurac za milan,pihh,sut karta
ostali su ili ok,ili bi im ja pruzijo jos jednu sansu,ali vjerujte ima jos igraca koji su po meni potpuno razocarali
svakako posle ovoga treba naci adekvatna pojacanja,a to neje toliko tesko,znate vi koliko ima dobrih igraca na svijetu koji bi dali sve da dobiju snasu da zaigraju makar jednu utakmicu za milan,ihaaaa,ima takvih dosta,vjerujte mi,a i pored takve masinerije koja radi u pozadini,razni skauti i ostali mi ne mozemo da dovedemo par igraca,strasno
i dosta vise o tom rukometu,ja volim rukomet,igrao sam ga i profisionalno ali dosta vise tih prica na ovome forumu,za sve ima svoje mjesto
ambro_forever is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 14:03   #1657

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
ej daj smiri se malo!!!
Kaka izbaciti? sta je tebi bre covece odigrao je jednu losu utakmicu i ti ces ga izbaciti???
ja mislim da trebamo izbaciti Ancelloti on je svoe zavrsio u Milan nema vise nikakav respekt od igracima.
Gattuso nikako ne sme da otici jer vidis kad on ne igra odbrana ni je jos losija, ostaje nam jos ligu sampiona nadam se da cemo stici do finala

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 14:23   #1658

ambro_forever

Registered User

ambro_forever's Avatar

e daj,imaj malo postovanja,nemoj ti meni da vices da se ja smirim,ja sam samo iznosio svoje misljenje,a ako tebi smeta,zadrzi to za sebe
hvala
Old 01-02-2006, 14:58   #1659

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
imam ja postovanje prema svakoga clana MM i lepo sam ti rekao da se smiris posto si bio iznerviran od utakmicu, i ne smeta mi tvoje mislenje samo se ne slazem sa tvom mislenje za Kaka i Gattusa nemoj se odma ljutiti

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 14:59   #1660

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
ja iznosim svoje misljenje . ambro u rpavu si za neke al za neke jebote nisi cuj gattusu shut karta pa ti nisi noramalan covjece nemoze on jedini igrat dobro kad pola ekipe nece da igra ,nek dodje ambro on ce popravit situacijiu sigurno haha . nemoze jedan covjek na tereneu pobljsat situaciju za tim al moze zato onaj sto sjedi na klupi .

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 15:14   #1661

AS13

Registered User

AS13's Avatar

Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
AS13 is on a distinguished road
Nema smisla se sad kacit oko toga koga treba potjerat ali sta je da je, Kaka od kad se ozenio nije imao jednu partiju dostojno sebe. Uvijek je nekako bezvoljan, mlitav, izgleda umoran (bit ce da je otkrio sex pa sad pokusava nodoknadit izgubleno vrijeme ) a uz to malo je poceo previse glumatat po terenu a to nisam nikad podnosio kod igraca.
Smatram da svi imaju pravo da iznesu svoje misljenje ali totalna mi je bezsmislica branit nekog igraca (kad igra jaaaaako lose) samo zbog toga jer ti se svidja (nemoj se ljutit Irma, ali ako kazes da je kaka igrao dobro onda nisi gledala tekmu). Svatko ima svog favorita ali ipak moramo biti objektivni i rec stvari kako realno stoje. Jucer nitko nije zasluzio prolaznu ocjenu (mozda samo Nesta, ali jedva) ali ono sta me je najvise izritiralo je kad sam vidio da nam je Kaladze kapiten.
CHE CRESCE PIANO PIANO
STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO
E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO
AS13 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 15:21   #1662

ambro_forever

Registered User

ambro_forever's Avatar

Quote:
Originally Posted by Acmir^
imam ja postovanje prema svakoga clana MM i lepo sam ti rekao da se smiris posto si bio iznerviran od utakmicu, i ne smeta mi tvoje mislenje samo se ne slazem sa tvom mislenje za Kaka i Gattusa nemoj se odma ljutiti
ok,izvini,pograsno sam te bio shvatio
AS13,ko je trebao da bude kapiten po tebi?
Old 01-02-2006, 16:03   #1663

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Da i ja sam popi*dio i jos me drzi...
ONI nisu normalni... Kaljaju nam klub? Srozavaju nas sve vise i vise...
Po meni treba otjerati pola ekipe,ukljucujucu i Ancelottia...
E sad, Kaku ne treba tjerati ,takodje ni Gattusa,
ali JA licno da mogu ista da ucinim ,ja bi prvo KAZNIO SVE IGRACE I TRENERA
za svaku nedobijenu utakmicu u ovoj sezoni...
i to po 25 000 eura po igracu za svaku tekmu...
znaci 7-8 u Seria A, Cup i C L netrebam ni spominjati...
Ljudi ONI bi ginuli za svaku loptu na terenu...
Previse su se okurazili pogotovo kako nema Maldinija...
To za Kapitena takodje i po meni Kaladzeu ne bi dao kapitensku traku
za 100 godina... Ja jos proklinjem onaj dan kad ga Maurinjo vrati u Milanello...
ps: Ljudi, izgubili smo Scudetto,ispali iz Cupa Italy ,
ostaje nam C L , ALI kako nju osvojit kada od Palerma fasujemo 3,
kada sa Sampdoriom kuci jedva izvucemo 1:1, i td ?
Ja se jos nadam na onu da AC Milan odigra NAJBOLJE kada je najteze,
ali objektivno nepise nam se dobro... bar po ovim zadnjim izdanjima...
Ja sam jos primjetio kada nasi decki odigraju jednu dobru ODMAH se
zakurce kao pokazali smo svima da nismo zaboravili igrati,da nismo u krizi,
bla bla bla bla bla a onda ponovo 3-4 Hladna tusa i sve tako...
Onda mi vijerni navijači zaista ispadamo prave budale...
Ned'o im Bog da im ja mogu samo 10 minuta ući u svlačionicu...
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 16:20   #1664

AS13

Registered User

AS13's Avatar

Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
AS13 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ambro_forever
ok,izvini,pograsno sam te bio shvatio
AS13,ko je trebao da bude kapiten po tebi?
Stvarno zajebano pitanje s obzirom ko je sve jucer bio na terenu. Ja bi osobno kapitensku traku dao Nesti jer od svih onih jucer na terenu samo on ima nekakav autoritet. Drugi na listi bi mi bio Seedorf
CHE CRESCE PIANO PIANO
STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO
E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO
AS13 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 16:29   #1665

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma Nesti je jedinom i krivo kada fasujemo gol,
ovi ostali se ponasaju kao da ih boli ku*ac za to....

Ja bi je dao ANCELOTTIU da je sebi zabije u Š***K .
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules