![]() |
|
|
#1681 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Stvarno mi je više muka od ovih utakmica, nemožemo odigrat bar neriješeno sa Palermom koji kod kuće redovno gubi bodove od gotovo svih timova,al ipak moraju nas pobijedit.. Ja bih sve igrače poredao na tribine i pustio mladi tim da igra, pa nek Pirlo i društvo malo uživaju gledajući kak će djeca dat srce na terenu.. A što se tiče dovođenja volio bih vidjeti Boneru i Chivua u našem dresu.. Poznavajući naše "vođe" dovešćemo jednog odbrambenog (oko 25 godina), 1 veznajaka (u kasnim 20tim) i jednog penzionera (neznam poziciju,možda golman)...
|
|
|
|
#1682 |
|
Registered User
![]() |
zalosno je to sto niko od vas ne spominje ambra u nasem timu naredne godine,stvarno zalosno,a doveli bi kamoranezija
|
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ambro_forever, meni kritikuješ što ja toliko Kaku hvalim, a ti zapeo na Ambrosiniju,...
U pola godine (koliko pratim nogomet, a samim tim i Milan) vidjela sam Abrosinija samo jednom. |
|
|
|
|
|
#1684 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ambro_forever, meni kritikuješ što ja toliko Kaku hvalim, a ti zapeo na Ambrosiniju,...
U pola godine (koliko pratim nogomet, a samim tim i Milan) vidjela sam Ambrosinija samo jednom. |
|
|
|
|
|
#1685 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
zato sto ambro ima problema s povredama od kraja prosle sezone zat si ga vidjala tako rjetko...
|
|
|
#1686 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1687 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Ambro ne da ne igra zato sto ne zna,momak je odlican nego zato sto ima jos bolji od njega gattuso i dok je carlo na klupi nece sigurno ni igrati,mislim da ce on sheva te jos neki nazalost napustiti Milsn iduce sezone...
|
|
|
|
|
|
#1688 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pa Mirza da odrekao bi se dosta tih igraca, i to sto su pruzili prije za
AC Milan (a nisu bas previse) ,sad bi trebalo da ih ostavimo, e pa mi nismo Lecce ili Roma ili 5-10 da se zivi na osnovu stare slave... Ja sam svjestan da Milan nece napraviti toliku rokadu igraca kao sto sam napisao ali to je bilo Moje misljenje odnosno STA BI JA URADIO... Sto se tice AMBROSINIJA ni meni ne bi bio u prvoj postavi ali ga ne bi ni prodao... tacnije ako bi pokazao da je u nekom trenutku bolji od Gattusa ili nekog dr igrao bi,ali prvi bi mi izbor bio Gattuso... Sve je to tako,ali je najzalosnije sto mi imamo OBIČNE NESPOSOBNJAKOVIĆE U klubu. To je jako tuzno... NAJTUŽNIJE OD SVEGA... |
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
milan mozda i hoce napravit neku vecu rokadu ako dodje mozda novi coach......
i ak on bude trazioo to..... usput van basten prema pisanju talijanskih novina postace trener milana i nesto se jos spominje da ce kao navodno prodat sevu za velike pare... a bahrami i oddo iz lazia predstavljeni kao budocnost milana
|
|
|
#1691 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Registered User
![]() |
Ja ne znam sta si ti mislio David 18 sa tim postom ali ja sam
najvise kritikovao NESPOSOBNJAKOVICE U NASOJ UPRAVI.... Ti kazes navijas za AC Milan 10 godina,e moj jarane ja sam vec 16 ako cemo vec oko toga... I ti meni da kazes TI NISI NAVIJAC MOG KLUBA... pa koji je to tvoj klub? Đerzelez ? Ne moze se zivit na osnovu stare slave, i to je to... TREBA SVJEZA KRV... TO JE POENTA MOJIH PREDHODNIH POSTOVA... |
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Registered User
![]() |
U u u u u u u večeras će Lazio da fasuje najmanje 2-3 komada ...
N A D A M S E Vrijeme je da pocnemo dizati formu ZA 1/8 CL I Da izbacimo one šugave Bavarce.... |
|
|
|
|
|
#1694 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
stam kao desni bek opet, užas.
|
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Ako se ponovi igra kao u par zadnjih utakmica Lazio ce da nas "rastgrga" ko cuko macku.
|
| Tags |
| balkan |
|
|