![]() |
|
|
#1711 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
(procitaj post iznad) |
|
|
|
|
|
|
#1712 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
Opet nažalost 2 izgubljena boda, nemamo ideje u napadu, sve naše akcije su završavale na 16m od gola, došli bi dotle a onda bi se vukli dok nam naziali nebi uzeli loptu il bi mi uputili neki "ubačaj"...Gila je imao 3 dobre šanse al lopta neće u gol...Kak je bilo do sada i nisam toliko nezadovoljan,al opet jebga.. Bezobzira kolko ste ga večina vas dosada blatili Kalaš je sinoć pokazao da je dobar, čovjek je sila bio u odbrani...
|
|
|
|
#1713 |
|
Registered User
![]() |
on ima najveci potencijal od svih nasih igraca,moza da postane najbolji odbranbeni igrac na svijetu,nego necu to ponovo da pricam,vec sam to govorio,ali dobro,vrijeme ce pokazati svoje
|
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Moderator
![]() |
Što se tiče njega meni je samo žao što ga je Carlo prošle sezone puno držao na klupi, čovjeku je sad 27.02 28godina, moće igrati za nas još dobrih 5-6godina...
|
|
|
#1715 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ajd nek bude još 3. 6 mi je previše
![]() |
|
|
|
|
|
#1716 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Opet Su Krive Traperice Sa Dvije Nogavice! :d
|
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
Quote:
al do tada... ![]()
|
|
|
|
|
#1718 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#1719 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Pa meni je obično da navijam za dva kluba iz iste lige.Iz Premier lige BiH za Čelik i Žepče. Roma mi je u posljednje vrijeme postala drag klub, ali Milan je uvijek na prvo mjestu.
Večeras novi ispit.................. |
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Znam ja malo vise takvih navijaca kao sto si ti David 18...
Koji su uvijek u pravu i bla bla bla... Ali neka ja znam kako je bilo biti 10-12 na tabeli, kako je bilo Kada ti Juve dodje na San Siro i podari ti 6 komada, kako je bilo kada ti Klajvert u finalu Cl 95 DA GOL PAR MINUTA PRIJE KRAJA, i td ali takodje znam i kako je kada Barci damo 4 komada u Finali 94, kada Majstor Savicevic da gol koji ti vjerovatno nikad neces u zivotu ni vidjeti, kada stignemo -15 bodova za Laciom i preotmemo mu Scudetto 99. kada Inter fasuje 6 kao formalni domacin i jos dosta toga prema tome NEMOJ TI MENI DA TI ZNAS DOSTA TAKVIH NAVIJACA KOJI NAVIJAJU 16 GODINA ZA AC MILAN... Ja i nekazem da svaku sezonu MORAMO osvojiti trofej,ali ga i necemo moci osvojiti ne podmladimo li tim... Pogledajte Cicinha sta radi u Realu... on nam je trebao kao ozebom sunce ali ??? To da ja nekog na forumu pravim ludim,ili budalom to si ti rekao a nedaj Boze da i ja to tako mislim... E sad je tek zavrseno... i ako imas ista da kazes javi se Privete... JAKI K'O KAMEN STAROGA MOSTA NA NAS JE MAJKA BOSNA PONOSNA ... |
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Irma u Serii A moze da postoji samo jedan klub a to je AC Milan...
Nista drugo ne dolazi u obzir... Na forumu i onako ima nekih koji simpatisu Inter ali to pravi Rossoner nikako ne moze niti smije... u BiH ok ,ja licno gotivim Velež i Čelik ali nisam ni priblizno kao AC Milan... U OSTALIM LIGAMA ja imam par klubova koje volim pogledati ali nenavijam za njih... Što se tice Kaladzea, hhmm NO Coment ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ubrzo ce 1/8 finala... Spremaju se jaki okršaji... Bajern- AC Milan , Chelsie-Barcelona .. Ja imam neki osjecaj da cemo proci Bajerna isto kao i ManU prosle sezone... jos pogotovo sad su nam sve misli okrenute prema CL ovo ostalo smo izgubili... a glupi Ancelotti nece ni morati motivisati igrace, valjda im je dovoljan motiv protivnik protiv kojeg ce da istrce... FORZA AC MILAN FORZA F D L FORZA B H F JAKI K'O KAMEN STAROGA MOSTA NA NAS JE MAJKA BOSNA PONOSNA... |
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Tako je! Navijač Milana znači biti uz Milan i kada je u ovako teškim trenutcima kao sada, kao u Istanbulu, kao kada nas je vodio Zacceroni
, sada kada Galliani nema pojma sta treba napraviti, kad nam je ukraden Cicinho ispred nosa, Juve bježi 100 bodova itd.... ALI....ipak smo bliže naslovu lige prvaka nego onaj šugavi torinski narko-klub! Forza MAgico Milan! i da, nema navijanja za druge klubove. samo reprezentacija i Milan. uvest cemo sankcije tu na forumu...... ![]() |
|
|
|
|
|
#1723 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Pa Milan je ipak sa Zacom osvojio naslov. Ne moze on biti gori od Tabareza, taj je Milan za zaboravit!!!
A Juve je stara prica, o tome sjajno govori transparent navijaca Fiorentine: "28 scudetti, 2 coppe dei campioni - Ladri in Italia, coglioni in Europa" (28 scudetta, 2 kupa prvaka - U Italiji lopovi, u Europi jajari)
|
|
|
#1724 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
evo i mene ljudi hvala Bogu nisam bio par dana bio sam na zimovanju pa sam doso tek tako da sam moro za jedan dan da pregledam masu inforamcija o Milanu .
http://www.channel4.com/sport/footba...lia/feb7g.html al evo pogledajte ovo. Nemogu se svadjat sad to ko vishe navija za Milan pola godine ili citav zivot vazno je da volimo taj klub a to ja navijam vishe godina od tebe to su price za malu djecu , bezveze materemi. a to jedino me malo buni ako simaptises jos jedan klub iz iste lige heh to mi je malo glupa (imam ja jednog jarana koji navija za barcu,man, bayern i romu heheh ) i ja volim Slobodu al ni priblizno kolko Milan jbg jest jbg da sam se za slobodu i udaro al za milan nisam jos al nadam se da cu otic jednom na tekmu . al et nadam se da cemo dobit bayern 22 . i ako tu izgubimo onda ako ne dadne otkaz carlo onda jebiga kako ga nije sramota samo. et dosta od mene .pozdrav
|
|
|
|
#1725 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
OK!!!!!!!!!
Prestajem!!!!!! Roma je za mene M-R-T-V-A............... |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|