![]() |
|
|
#1741 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
sheva,paolo i cafu ozlijeđeni. Cafua uopce i nismo vidjkeli ove sezone,a ono sto je odigrao hodao je po terenu. Gazetta piše da ćemo kupiti Diarru iz Lyona, on je igračina! Vjerujte mi, puno bolji igrač od Gattusa. zamislite ovo......
--------pirlo-------- --diarra-----sneijder--- --------kaka-------
|
|
|
|
#1742 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ja cuo sam i ja za diaru dobar je igrac nema sta a i jos vishe se spekulise o prelazu odda u milan to me raduje jer je imao izvrsnu asistenciju kod prvog gola lazio protiv udinesea
|
|
|
|
#1743 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
sve ta pojacanja so vi govorite su ok al kad bi doveli alexa iz psv covjek je stamina mlad ma rodio se za nas a zelja mu je da igra u milanu i seria a jer misli da se tu postaje igrac..........
|
|
|
#1744 |
|
Moderator
![]() |
primi i reggina 4 gola sad cu bas da skinem da vidik kako im je inzaghi uvalio hattrik i ako je ko gledo tekme neka ukratko maonapishe sta se dogadjalo i ostalo
.zahvaljujem
|
|
|
|
#1745 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Ambro_forever, ajde neka Ambrosini uradi ono što je Kaka danas uradio!!!!!!!!!
On nije dobar igrač????????????? Dobro smo danas igrali, večeras VELIKI DERBI Inter-Juve................... |
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Moderator
![]() |
joj
kako bi volio da juve izgubi a i bolje je za nas ja bih barem vishe tako volio ,neznam za vas ostale ..
|
|
|
|
#1747 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
svejedno je sta ce biti veceras,juve ce biti prvak. Mi moramo biti spremni za Bayern! maldini ce biti spreman.
|
|
|
|
#1748 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Neće!!!
Ima još vremena, možemo stići! |
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Moderator
![]() |
jojjj jebem ti usljive sudije potplacene ,bizi onaj juve je smrad najveci ponistishe im go , nije ovo da navijam za inter
neg mi krivo sto sudije uvjek na strani juveta , jebes taj klub
|
|
|
|
#1750 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Oj pa bem ti više i onaj juventus....pa nek mi posle ove sezone neko kaže da su sudije na Milanovoj strani, jebaću mu sve..
Kod onog gola Adriana sudija je svirao indirekt (opasnu igru) pa se nije smjelo direktno šutirati, tak sam bar ja razumio... A ono govno Cordoba mora onako bezveze pravit faul,pa ono je za Peru čista situacija za gol, kao što je i bilo... Šteta što onaj Cordobin šut ne uđe u 93min... Ma bem ti i pacovčine i zebre... Glavno je da je Pippo ubo 3 komada! FORZA MILAN!!!!
|
|
|
#1751 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
e vozdrica evo i mene nakon 5-6 dana...
imao sam privatnih problema pa tako da sam propustio izgleda 2 fenomenalne partije Kake i dečki... nema veze skinut cu golove kad uhvatim vremena... Za Bajern cemo biti spremni i je*at cemo im mamu bavarsku... nasa je Cl ... Sto se tice june pa oni oduvjek imaju podrsku sudija i ja sam se navikao na to. MILAN mora 2 puta biti jaci od svih pogotovo od june da osvoji Scudetto, jer sudije i ostali su na njihovoj strani pa onda nama ostane ono "SAMI PROTIV SVIH" A sinoc je inter izgubio pa dobro ako nista pase nam njihov poraz da budemo 2 i direktno u C L he he he sad smo poravnati ali ostavit cemo ih 9 bodova iza na kraju sezone... FORZA AC MILAN FORZA F D L FORZA B H F Last edited by uvijek_rossoner; 13-02-2006 at 09:46. |
|
|
|
|
|
#1752 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
drago mi je što se sve vraća u normalu... nadam se da će se to održat malo duže, a ne da opet padnemo... u nadi je spas!
ja mislim ako se sad zbilja opako trgnemo da bi još mogli spasit scudetto ili bar čvsto osigurat 2. mjesto! i mrzim taj prokleti bayern .....da ih bar ... joj... nema riječi za to što bi im napravila....
|
|
|
|
#1753 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Scudetto nazalost ide u krive ruke. Nama je vitalno da budemo drugi jer u sezoni kad se igra svijetsko prvenstvo (a jako velik broj igraca Milana ce sudjelovati na njemu a neki od njih bi mogli igrati do zavsnice SP-a skoro pa do polovice 7 mjeseca) ne smijemo riskirat da zbog pretkola Lige prvaka pocnemo pripreme vec krajem 7 mjeseca. Igraci bi nam bili demolirani, trebali bi spojiti 2 sezone bez imalo pauze a to bi bilo jako pogubno za nas.
|
|
|
#1754 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
citiram :''to je rezultat njegobog talenta ....,ali to nije to'' -SA OVIM SI SVE REKAO |
|
|
|
|
|
|
#1755 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|