![]() |
|
|
#1756 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Kaka' je genijalan igrač. Uz još boljeg trenera sigurno ce napredovati u rješavanju lopte,što mu zna biti problem. Istina,igrači kao Seedorf ili Pirlo ne mogu ga trkački pratiti pa glavnom ostaju naprijd samo on ,sheva,gila i ponekada serginho. Gledao sam Lyon i malko pratio Diarru,to je jedan fantastičan zadnji vezni,vrlo perspektivan.Jak u duelu,inteligentno igra i solidan u napadu. Zahvaljujući Mlian CLubu Rijeka ici cu na Milan-Bayern!! juhu!! Čeka me 1000 km puta do tamo......
|
|
|
|
#1757 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
![]() |
i ja se slažem s tim u vezi Kake'.
mrki, javi nam se onda s mjesta događaja... iz nekog internet cafe@.... moraš nam atmosferu u detalje opisat.... ide li još tko na tu tekmu, ili možda u munchen?
|
|
|
|
#1758 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1759 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#1761 |
|
Registered User
![]() |
tebi 500 meni još 500 više!! jel dobra ekipa za tamo??
|
|
|
|
#1762 |
|
Registered User
![]() |
Ekipa je uvijek ok. U busu je atmosfera uvijek dobra, kako se priblizavas Milanu tako se nabrijava atmosfera pa se pocinje pjevati, navijati itd.
|
|
|
#1763 |
|
Registered User
Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
![]() |
Blago vama, ajd' nadam se da ćete se vratiti zadovoljni.........
|
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Heh mogu mislit kakav će provod bit...
Bar jednom hebite sve navijačima Bayerna i u moje ime ![]()
|
|
|
#1765 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
pridruzujem se cestitkama....
|
|
|
#1766 |
|
Moderator
![]() |
E narode ev da malo uništim ovu ukočenost ove teme, svi komentari se svode na utakmice i igrače, našao sam jedan zanimljiv link, potrebno je da ukucate ime, prezime i datum rođenja i izbaci će vam šta ste "bili u prošlom životu", jebga ima zanimljivih stvarčica...
http://www.astromag.biz/index_astro11.htm
|
|
|
#1767 |
|
Moderator
![]() |
Ev šta su meni izbacili:
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Danskoj, u razdoblju od 1512. do 1578. godine. Bili ste energičan covjek, pun optimizma i brige za svoju obitelj. Znali ste se prilagoditi svakoj situaciji, a osobito ste bili uspješni kao trgovac. Povremeno ste znali popiti koju 'čašicu' previše - no, to je, zapravo, bila vaša jedina mana. Bili ste poprilično dobrog zdravlja. U sadašnjoj egzistenciji trebali biste težiti samostalnom radu, napretku u karijeri, te materijalnom blagostanju, a u skladu sa tim i postati bogatim. Ukazat će vam se nekoliko prilika da zasnujete vlastitu obitelj, no, možda ćete pogriješiti u izboru odgovarajućeg životnog partnera. Zbog toga postoje izgledi da više puta stupite u brak ili da se zadovoljite ponekom tajnom i zabranjenom ljubavnom vezom. Iako vjerojatno nikada nećete biti osobito zabrinuti zbog svog zdravlja - ipak se morate pričuvati prehlada i infekcija.
|
|
|
#1768 |
|
Registered User
![]() |
dobra je fora. Ja sam bio neki građevinar u Austriji čija djela su i danas sačuvana....hehe....baš me zanima koja.
|
|
|
|
#1769 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
hehe evo mog proslog zivota .
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili na Tajlandu, u razdoblju od 1477. do 1509. godine. Vrlo rano ste stupili u brak i ubrzo postali ocem četvero djece. No, zbog prirode svog posla kontaktirali ste sa različitim osobama, pa se tako u jednom trenutku u vas zaljubila jedna članica kraljevske obitelji. Na svu sreću vaša izvanbračna veza nije dugo potrajala, te ste uspjeli sačuvati brak i obitelj. Radili ste na ubiranju poreza, bili odlično tjelesno gradjeni i snažni, te ste uspješno i bez straha obavljali svoj nezahvalan posao. U poslu ste se ponašali iznimno odlučno i čvrsto. Iako se nikada niste obogatili - vi ste, ipak, bili zadovoljni vlastitim životom. No, sve što ste svakodnevno proživljavali na poslu utjecalo je na vaše nerve i srce, pa ste umrli od srčanog udara. U sadašnjoj egzistenciji trebali biste imati vlastiti biznis, te raditi sa ljudima i novcima. Trebali biste zauzeti dobar položaj u društvu, a možda se uz to i obogatiti, zbog urodjenih sposobnosti. Odnosite se sa dužnom pažnjom prema suprotnom spolu, jer ćete se možda često puta naći u izvanbračnoj vezi, a jednom zacijelo doživjeti vrlo tajanstveno i neobicno iskustvo. U slobodno vrijeme trebali biste se zanimati mistikom (kao na primjer nepoznatim letećim objektima), a povremeno drugim ljudima proricati budućnost i sudbinu. jebem cojk bio ![]()
|
|
|
|
#1770 |
|
Registered User
![]() |
haha
slusajte sto su mene rekli pa ja nikad u zivotu nisam bio u lov na divljac,a tek medvjeda,ahahahaha U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili na Grenlandu, u razdoblju od 1814. do 1830. godine. U svom, tada kratkom životu, niste se uspjeli nauživati, a niti ostvariti nešto značajnije. No, bez obzira na mladost bili ste vrlo uspješan lovac, kojem se smješila izuzetna budućnost u okviru svog plemena. Naime, bili ste izabrani za nasljednika poglavice, ali vas je nesretna bitka sa jednim medvjedom stajala života. Tada niste uspjeli zasnovati vlastitu obitelj, a niti postati roditeljem. U sadašnjoj ćete egzistenciji možda nekoliko puta stupiti u brak, ili, pak, imati više djece. Moguće je da ćete imati velik i udoban dom, naravno, ukoliko odaberete odgovarajuće zanimanje, koje će vam donijeti potreban prihod. U svoje slobodno vrijeme trebali biste se baviti lovom, ribolovom, kampiranjem ili planinarenjem, a uz to se služiti i oružjem, bez obzira kojeg ste spola - muškog ili ženskog. (Ponekad se to odnosi i na kolekciju kuhinjskih noževa). |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|