AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-02-2006, 11:53   #1771

Acmir^

Registered User

Acmir^'s Avatar

Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
Acmir^ is on a distinguished road
Dobra ti je ova ideja Mirza ova tema stanuje dosadna sve se svodi na komentarima utakmice malo je ovakvih stvari koju prave ovu temu pointeresniju
bravo

inace ne mogu da verujem sto su mene izbacili:
U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili u Afganistanu, u razdoblju od 1313. do 1366. godine. Unatoč tome što ste gotovo cijeli svoj životni vijek proveli (i radili) kao sluškinja - ipak ste uspjeli zasnovati vlastitu obitelj, te roditi djete. Tada vam je štošta nedostajalo, a uz to ste se susretali i sa brojnim ograničenjima.

U sadašnjoj egzistenciji iskusit ćete doista sve: i med, i mlijeko, i vatru, i vodu... Mnogi će vas ljudi zbog toga doživljavati kao osobu koja je razmažena, neumjerena, neprincipijelna i nemoralna. Sklonost bezbrojnim promjenama može vas zaustaviti u razvoju, pa postoji bojazan i opasnost da ostanete 'vječito djete' . Moguce je da ćete u odredenom razdoblju voditi tajni i dvostruki život, a uz to biti skloni alkoholu , narkoticima ili, čak, promjeni spola. Pa, ipak, teško je sa sigurnošću prognozirati vašu budućnost, možda i zbog toga što povremeno niti sami ne znate što zapravo želite.

Life ends when you stop Dreaming; Hope ends when you stop Believing; Love ends when you stop Caring; so Dream, Believe and Care. Life is really beautiful!
Acmir^ is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2006, 14:36   #1772

AS13

Registered User

AS13's Avatar

Fave Players: Boban,Sheva,Kaka, Maldini, Baresi,van Basten
AS13 is on a distinguished road
Evo moja povijest:

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Poljskoj, u razdoblju od 1711. do 1765. godine.

Bili ste izvrstan kipar, pa ste se jednako dobro snalazili u radu sa bilo kojim materijalom. Neke skulpture koje ste izradili od drveta i dan-danas su prisutne u ponekima od muzeja u Poljskoj, Njemačkoj i Madjarskoj (štoviše, moglo bi se gotovo utvrditi vaše ime i prezime iz prošlog života, jer ono zavisi samo od mjesta i datuma vašeg rodjenja u sadašnjoj egzistenciji)!

Dva puta ste stupali u brak, no, valja istaći da nikada niste zanemarili ili zaboravili svoju prvu obitelj, kojoj ste financijski pomagali čak i poslije svoje smrti!

U ovom životu trebali biste se posvetiti nekom javnom poslu ili, pak, politici, te se svojski potruditi i donijeti dobrobit i korist zajednici u kojoj živite. Ta korist i dobrobit ne mora biti nužno materijalnog karaktera. Naravno, pri tome trebati biti vrlo praktični, pragmatični i svjesni da ne možete pomoći i usrećiti baš sve one kojima je to potrebno.
CHE CRESCE PIANO PIANO
STRINGIMI FORTE E STAMMI PIU' VICINO
E CHI NON CANTA E' UN PORCO JUVENTINO
AS13 is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2006, 16:47   #1773

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
ha ha svaka cast za temu...

Jao sta je meni izbacilo... užas...

U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Koreji, u razdoblju od 1709. do 1760. godine. Rodili ste se u obitelji trgovaca od kojih ste naslijedili obiteljski posao, točnije jednu manju trgovačku radnju. Već zarana počeli ste raditi, ubrzo ste se udali i rodili dvoje djece, koja su pošla 'vašim stopama' i nastavili obiteljsku poslovnu tradiciju. Muža ste uvažavali, ali ne i voljeli, pa se medju vama nikada nije pojavila ni najmanja 'vatra' strasti i uzbudjenja. Puno ste radili, pa ste rijetko odmarali, a još rijedje se zabavljali.

U sadašnjoj egzistenciji imate zadatak da otkrijete u sebi neko neobično zanimanje ili nešto drugo po čemu ćete biti prepoznatljivi, te se razlikovati od drugih ljudi. Možda će to biti u nekoj zabavnoj djelatnosti, show - businessu ili sličnom. Nadalje, važno je da tragate za lijepim stvarima, te da stalno težite nečemu. Pored toga, trebali biste se, prakticki, cijeli život samoobrazovati, te se okušati u različitim djelatnostima. Moguće je da ćete u odredjenom, kraćem razdoblju pisati poeziju, novele ili romane. Vjerojatno posjedujete talenat za igru i sport ili, pak, imate dar za proricanje.
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2006, 04:01   #1774

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
I vi se svačega sjetite,......
Pa dobro nije ovo loše
Irma is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2006, 04:09   #1775

Irma

Registered User

Irma's Avatar

Fave Players: Ricky, Sheva, Gila, Barbarez,.....
Irma is on a distinguished road
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Perziji, u razdoblju od 1203. do 1257. godine. Živjeli ste na dvoru vladara, cijeli život plesali i uveseljavali dvorjane, te druge učili plesati. Bili ste poznati po svojem talentu i vještini, pa vas je to učinilo nezavisnom, ali ne i mnogo bogatijom od obične sluškinje. Nije vam ništa osobito nedostajalo, ali vam je život bio jednoličan i dosadan, jer niste uspjeli zadovoljiti svoju radoznalost i saznati stvari koje su vas zanimale. Iako ste voljeli mnoge muškarce, nikada niste stupili u brak i niste rodili djecu.

Možda je u sadašnjem životu vaše djetinjstvo bilo puno ograničenja, a uz to su vam i neki rodjaci pričinili štetu. Vi možete imati dobar posao i karijeru, te relativno sretan obiteljski život. Ako i ne potraje idila unutar obitelji - djeca će vas svejedno voljeti. Možda se nikada nećete obogatiti - no, u ničemu nećete osobito oskudijevati.

I još nešto: prijeti vam reumatizam, te ozljede ruku i nogu, kao posljedica padova i drugih vrsta nezgoda.

Kako sam bila uspješnaaaaaaaaaa,.......
Irma is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2006, 17:00   #1776

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
da, vidla sam to već. pazite mene:
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Gruziji, u razdoblju od 1623. do 1689. godine.

Kao pastir velikog stada ovaca, najveći ste dio svog života proveli na planinama Gruzije i Kavkaza, odakle ste se rijetko spuštali u naselja i udoline. To vam je pomoglo da izbjegnete tada brojne ratne sukobe, što vam je i odgovaralo jer ste bili vrlo miroljubiva osoba.

Niste znali ni čitati, ni pisati, a nije vam se posrećilo da bi se obogatili - no, vi ste svejedno bili zadovoljni svojim načinom života, jer za drugi niste, jednostavno, znali.

U sadašnjoj egzistenciji trebali biste sebi posvetiti mnogo vremena i pažnje, te nastojati privući zanimanje drugih ljudi. Bilo bi dobro kada biste izabrali neku zvučnu profesiju, zbog koje biste se često nalazili u središtu pažnje. Možete otvoriti i razviti vlastiti biznis ili, pak, raditi za nekog drugog. Važno je samo da vas izabrani posao veseli, a uz to i da vam donosi korist.

Vjerojatno ćete imati vrlo dobro zdravlje, pa za ozbiljnije oboljenje sigurno nećete znati do navršene 40-e godine života.
Old 18-02-2006, 04:37   #1777

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Australiji, u razdoblju od 1512. do 1558. godine. Posjedovali ste ogromne magične sposobnosti, te ste se kao mag bavili različitim obredima, te tako postali poznati na cijelom otoku. Bili ste u stanju 'dozvati' kišu, odagnati tuču, ali i oživljavati zamrle osobe. U trenutku kada ste saznali sve što vas je zanimalo o ljudima i životinjama - uputili ste se na putovanje sa kojeg se više nikada niste vratili.

U sadašnjoj egzistenciji odgovarala bi vam vojna ili pomorska zanimanja, zatim zvanje pilota, te svi ostali poslovi koji su povezani sa slobodom kretanja. Nadalje, dobro biste se mogli snaći i u ulozi auto - instruktora, vozača auto i moto - utrka, alpinizmu i sličnom - gdje je potrebno riskirati. No, možda vas privuče ribarski posao, dizajn, modeliranje ili, pak, nešto sasvim drugo.

Ljudi će vas se možda bojati ili, pak, iživljavati na vama, naravno, ukoliko im to dopustite.

Vjerojatno ćete imati vrlo bogat ljubavni život, no to vam neće mnogo značiti ukoliko budete nesretni u braku ili ako će vas vlastita djeca otvoreno iskorištavati. Možda ćete zbog toga u jednom trenutku poželjeti pobjeći nekuda daleko i ostaviti sve iza sebe...
Old 18-02-2006, 17:16   #1778

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Milan-Cagliari 1:0 Gila (pen 23 min)

Prosjecna utakmica,ali razumljivo , ipak je za 3 dana gotovo utakmica sezone...
a ko ne zna Bajern je danas nerijesio u Hanoveru 1:1 stim da je stizao rezultat...
Znaci i oni su se cuvali... uh bit ce pakleno
uvijek_rossoner is offline   Reply With Quote
Old 18-02-2006, 17:35   #1779

sheva-gila

Registered User

sheva-gila's Avatar

Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
sheva-gila is on a distinguished road
pobjedili smo bravo milan forza milan
dobra tekma jedanajsterac nad pippo i gila gol svi su igrali dobro u prvo poluvrijeme video sam pravog gilardino drzao je loptu bez straha a pippo imao je mnogo sanse ..

FORZA MILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sheva-gila is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2006, 11:04   #1780

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
valjda se kahn povrjedio na zadnjoj tekmi.........

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 19-02-2006, 14:11   #1781

DeejaySale-Ri

Registered User

DeejaySale-Ri's Avatar

Fave Players: Boban,Kaka,Gatuso
DeejaySale-Ri is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by eve
i ja se slažem s tim u vezi Kake'.
mrki, javi nam se onda s mjesta događaja... iz nekog internet cafe@.... moraš nam atmosferu u detalje opisat.... ide li još tko na tu tekmu, ili možda u munchen?
Uff,cisto sumnjam da ce vam se @mrki moci javiti od tamo,pogotovo ako nije nikad bio na San Siru,prvih sat-dva sto si tamo samo uokolo zbaljis ne kuzeci uopce gdje si,a kamoli da trazis internet kafe.A kad se saberes trcis po San Siro Store-u ili po standovima trazeci kakav dres,privjesak,sal.....!Na uzvrat u Milano ide 30-tak ljudi iz Novigrada(AIMC NOVIGRAD) i 20-tak ljudi iz Rijeke,Zadra,Osijeka(Mrki...),Belišća,a u Munchen ide u utorak ujutro nas 10 iz Rijeke(medju kojima moja sretna malenkost),2 iz Zadra,5 iz Novigrada!Jooj,jedva cekam da krenemo.Ako jos neko ima mogucnost za ici na uzvrat mislim da jos ima par mjesta u nasoj organizaciji(AIMC RIJEKA) pa nek mi se javi na pm ovdje ili na www.milanclubrijeka.com/forum pa cemo vidjet sta se moze napraviti,krece se iz Doina(kod TRsta) i put i karta kostaju 65 € + ako niste clanovi 10 € za clanarinu!Znaci do Trsta se snaci,a od Trsta do Milana pjesma,cuga i veselje
Old 19-02-2006, 15:33   #1782

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
hehe, slikat cu pa cu vam stavit slike tu na forum. slika govori 1000 riječi!
Old 19-02-2006, 17:59   #1783

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Ima nas svakakvih ovdje...Dino i Acmir nam bili dame eve pastir
AS 13 umjetnik, ambro "lovac", Enis švaler, mrki građevinar, a Irma sluškinja (znaš li još trbušni ples )....

Btw živim za utorak....
Svim koji idu u Minhen. SRETNO I DOBRO SE PROVEDITE, NE VRAĆAJTE SE BEZ POBJEDE
Old 20-02-2006, 12:28   #1784

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
i ja se pridruzujem cestitkama provedite se lijepo i slikajte sve sto stignetu u Milanu , i WC jednom .joj cuo sam prvoalu jednu danas u skoli. Vracam se ja sa odmora velikog i penjem se uz stepenice kad pricaju neka djeca ,kaze ovaj jedan drugom neshto su oni pricali al ja sam nelatio kad je ova jedan reko jel to onaj juventus iz juventusa heheh .
sretno jos jednom svima koji idu u munchen i jos neshto ponesite malo vam onog bavarskog piva to da mi je probat ;D

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 20-02-2006, 15:48   #1785

eve

Registered User

eve's Avatar

Fave Players: Kaka', Henry, Rino, Hleb, Fabregas
eve is on a distinguished road
da, ljudi, sretno...
ja nemrem dočekat. explodirat ću!!!! FORZA MILAN
najviše mrzim kad u gradu vidim majcu, torbu, kapu juve... ja samo onda namijestim da mi se milan torba vidi i streljam očima...

Tags
balkan

Posting Rules